Wat te doen als je Tweelingziel niet in Tweelingzielen gelooft?

Wat als je tweelingziel niet in tweelingzielen gelooft? Wat als ze niet spiritueel zijn? Hoe gaan ze de unie bereiken als ze weigeren het pad te begrijpen dat je bewandelt? De reis is al moeilijk genoeg – wat als ze het niet eens proberen?

Het komt vaker voor dan je zou denken dat je tweelingziel niet gelooft in de reis van de tweelingziel. Je kunt hier geen beroep doen op logica en rede, je hoeft je alleen maar te concentreren op het voortzetten van jouw reis en erop te vertrouwen dat ze zullen ontwaken.

Dit betekent niet dat ze niet je tweelingziel zijn of dat je de unie niet zult bereiken – het is gewoon een nieuwe wegversperring op je pad. Een die je kunt overwinnen.

Wat als je tweelingziel niets weet over tweelingzielen?

De meer spiritueel ontwaakte mensen hebben de luxe om lid te worden van online communities, zoals mijn groep Het Tweelingzielen Proces, Jouw Reis Naar Bewustwording en begeleiding en advies te krijgen over het bevorderen van onze reizen. Soms zijn we zo gewend om over dingen als tweelingzielen te praten dat we een simpel feit vergeten.

De meeste mensen hebben de term nog nooit gehoord. Nog minder hebben zelfs een tweelingziel.

Het is ongelooflijk gewoon dat je tweelingziel niet weet wat ze zijn. Tijdens de eerdere stadia van de reis ben ik veel meer verrast om te horen wanneer beide tweelingen wel weten wat ze zijn.

Dus ontspan.

Er zijn dingen die je kunt doen om te helpen, maar maak je geen zorgen om je tweelingziel te vertellen hoe je je voelt of om het etiket erop te plakken. Het zal hen niet helpen.

Ik weet dat het frustrerend kan zijn. Het kan een heel eenzaam gevoel zijn om zoiets mee te maken zonder die ene persoon die je wilt helpen. Het is niet dat ze dat niet willen.

Het is niet dat ze je afwijzen. Het is zeker niet dat ze je proberen te kwetsen of te frustreren.

Ze zijn gewoon nog niet klaar.

Hoe verleidelijk het ook kan zijn (ik weet het) om te proberen het aan hen uit te leggen, het is gewoon niet wat ze waarschijnlijk nodig hebben. Hun probleem is niet dat ze het verband begrijpen, het is alleen dat ze er nog niet klaar voor zijn om het te verwerken.

Dit zal veranderen.

Wat als mijn tweelingvlam niet spiritueel is?

Ik zeg constant tegen mensen dat ze zich moeten concentreren op hun spirituele reis om de tweelingziel vereniging te versnellen.

Maar wat als je tweelingziel niet spiritueel is? Hoe kun je vereniging bereiken als ze zich niet kunnen concentreren op hun spirituele werk?

De meerderheid van mijn lezers (waarschijnlijk ook jij) zijn de meer spiritueel ontwaakte spiegelziel.

Dit is waarom ik blijf zeggen dat de snelste manier om door de tweelingziel stadia te gaan, is door je innerlijk te concentreren op de spirituele reis. Omdat je het kunt. Soms heb je misschien wat hulp nodig, maar als je je genoeg bewust bent om te weten dat je een tweelingziel bent, heb je alles wat je nodig hebt om de unie te bereiken.

Je tweelingziel mediteert misschien niet. Ze beoefenen waarschijnlijk geen manifestatietechnieken, hebben nog nooit gehoord van astrale projectie en denken dat yoga iets is dat mensen doen in plaats van naar de sportschool te gaan.

Het maakt niet uit. Op dezelfde manier als je tweelingziel jou verandert – jij gaat ze veranderen.

Dat betekent niet dat je ze spirituele oefeningen moet aanpraten. Het betekent gewoon dat als je je concentreert op je eigen spirituele reis, je ze gaat triggeren om hetzelfde te doen, of ze het nu weten of niet. Probeer ze niet onder druk te zetten om spiritueel te zijn.

Probeer ze in het ideale geval helemaal niet onder druk te zetten. Vertrouw op de reis van de tweelingziel en blijf van binnenuit werken aan je eigen reis.

Ze zullen hetzelfde doen – of ze het nu verbaal toegeven of niet. Hun hogere zelf zal om te beginnen de dienst uitmaken en je zult zien dat ze niet alleen meer open worden en meer begrip krijgen voor spirituele praktijken, maar ook veel capabeler dan de meesten.

Tweelingzielen zijn meer afgestemd dan de meeste en werken op een hogere trillingsfrequentie, dus wanneer ze spirituele oefeningen volgen (vooral voor de eerste keer), is het merkbaar.

Wat je zou kunnen doen?

Je hebt geen controle over wat ze doen, het enige wat je echt kunt doen is ervoor zorgen dat je je einde van de reis volhoudt. Dat betekent niet dat ze niet zo goed werk hebben, het ziet er alleen anders uit.

Als ‘schreeuwen’ in hun gezicht geen optie is, wat moet je dan doen als je tweelingziel het gewoon niet snapt?

  • Doe een stap terug. Mediteer of zorg voor een onderbreking van de stroomonderbreker van de reis als dat nodig is. Je moet jezelf even van de frustratie verwijderen.
  • Kijk naar je eigen spirituele pad. Ben je consistent in je eigen praktijk? Is er meer dat jij zou kunnen doen om jouzelf (en jouw tweelingziel) te helpen?
  • Kijk uit voor tekenen van ontwaken van tweelingzielen. Zolang je niet alleen naar de borden kijkt en actief aan je reis werkt. Ik weet hoe frustrerend dit soms kan zijn en ik wou dat ik een magische knop had om het ergste voor je aan te pakken.

Geloof me, als ik met mijn vingers kon knippen en alle tweelingzielen van de wereld bij elkaar kon brengen, zou ik het nu gedaan hebben.

Dus geloof me als ik zeg dat je je het beste op je eigen spirituele pad kunt concentreren. Neem een ​​pauze van je tweelingziel als dat nodig is. Laat je intuïtie je leiden waar je je tijd aan moet besteden.

De kans is groot dat jouw tweelingziel deze veranderingen eerder zal oppikken dan je zou verwachten.

Liefs,
Wendy

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.