WhatsApp

06-28919586

E-mail

info@wendy-senang.com

Bereikbaar

Ma/Di/Do/Vrij: 10:00-16:00 uur

Wendy Senang Klanken van de Sjamanistische Drum

Ik ben Wendy, moeder van 3 zonen en hoog sensitief en empaat. Ook heb ik een bruine labrador en 3 katers rondlopen. Ik houd van buiten in de natuur zijn en ben dan ook vaak aan het (winter) kamperen, kanoën of wandelen.

Door een burn-out ben ik thuis komen te zitten. Na een werkweek van 80 uur inclusief mijn gezin en financiële zorgen had dit ook niet anders kunnen lopen. Ik kan niet precies zeggen hoe lang de burn-out heeft gespeeld, maar uiteindelijk pakte ik wel het creatieve stuk weer op. Ik denk dat dit ook een volgende stap was in loslaten en balans vinden. Want uiteindelijk voelde ik dat ik heel graag meer wilde gaan leven vanuit mijn authenticiteit en minder vanuit het denken, mijn hoofd.

Door het sjamanisme ben ik in een heel rap tempo door mijn transformatie gegaan en is er in de tussentijd veel op mijn pad gekomen maar ook veel los kunnen laten door energetisch helen en ademwerk. Zo ben ik er ook achter gekomen dat ik dus een zeer hoog sensitief persoon ben en zeer empathisch. Doordat ik dat nu weet kan ik beter mijn (energetische) grenzen aangeven en sneller balans bij mijzelf terugbrengen. Wel heel belangrijk als zelfstandig ondernemende vrouw/moeder/partner.

Uit eigen ervaring weet ik dat het leven periodes kan hebben die erg zwaar voor je kunnen zijn. En soms heb je hulp nodig om je weg eruit te vinden. Zelf weet ik dat mijn eigen gedachten mij het leven moeilijk kunnen maken. Het is dan belangrijk om deze gedachten los te laten en de emoties die erbij komen te doorvoelen om zo ruimte te creëren die nodig is om verdere stappen te kunnen nemen naar een senang leven.

Ik merk dat ik steeds dichter bij mijzelf kom en mijn pijnstukken makkelijker kan loslaten en emoties makkelijker kan verwerken. Ik kan beter aanvoelen wat wel of niet goed voor mij is. Ik raak meer in balans en leer steeds meer vertrouwen op mijn intuïtie.

Als intuïtief-/energetisch counselor begeleid ik jou in jouw bewustzijnsproces en help ik jou met het ontdoen van spanning en diverse klachten vanuit een holistische visie.

Ik kom steeds vaker mensen tegen die hoog sensitief zijn, waardoor ik me hierin verder wilde verdiepen. De opgedane kennis, inzichten en mijn eigen ervaringen met hoog sensitiviteit zet ik graag in om jou als hoog sensitief persoon te begeleiden bij jouw persoonlijke bewustzijnsproces.

Liefs,
Wendy