Energie,  Maan & Planeten Energie

Nieuwe Maan Eclips in Weegschaal 14-10-2023

Jouw leven is op de schop gegooid. Er komt een grote verandering aan die je gaat helpen om de cyclus waar je al lange tijd in rond doolt te doorbreken. Deze cyclus gaat voor sommige veel veel dieper dan normaal, tot op je core. De taak die jij hebt gekregen ga je dit jaar nog afronden samen met deze nieuwe maan eclips in weegschaal.

Ik praat hier nu niet over een cyclus dat je een (romantische) relatie verbreekt of ontslag neemt. Nee, deze cyclus gaat terug naar je voorouderlijn of vorige leven(s). Daar waar de zware lasten niet opgelost konden worden en deze lange tijd meegedragen werden, nu door jouw worden doorbroken. Soms kan het zijn dat jij als aangewezen persoon meerdere lasten met je meedraagt. Dit zal voor ieder op een ander vlak zijn, kijk wat resoneert. Een voorbeeld hiervan is oorlog, armoede, ontvoering, mishandeling, seksueel misbruik, overlijden….het kan verder gaan dan je denkt, veel verder, zelfs in je vorige leven.

Daar waar er geen kans is geweest om het hoogste goed te behalen, het hoge energie level te krijgen, ben jij nu hier om dat ‘recht te zetten’. Dit is absoluut geen makkelijke taak. Dit gaat heel diep en kan erg veel impact hebben op je fysieke, emotionele en mentale lichaam. Misschien ben je er wel achtergekomen dat jij bepaalde dingen die je verlangde in je leven niet voor je is weg gelegd. En vraag jij je af hoe dit nou komt.

Jij bent nu de persoon die heel diep naar binnen mag gaan waar jij de kracht bezit en jouw innerlijk weten gaat ontwikkelen. Het is nu jouw taak om de obstakels wel op te lossen. Misschien heb je nu het gevoel dat je leven chaotisch aanvoelt, dan zit je nu waarschijnlijk in dit proces, jouw bewustzijnsproces.

Weet dat je hierdoor heen komt en dat je hierin gesteund wordt. Want dit proces gaat jou persoonlijk een heel nieuw leven geven. Eentje die welvarend is, bewust, rustig en in het hier en nu (waar de kracht van manifestatie het grootst is). Je zult je er wel voor moeten blijven inzetten. Deze cyclus is niet zomaar het einde en begin van iets nieuws. Alleen zal het je leven een andere wending geven zodat je nieuwe samenwerkingen aan kan gaan, nieuwe inzichten kan ontvangen en nieuwe kans op je pad ziet en voelen welke wel bij je past. Je stapt een heel nieuwe cyclus binnen met veel meer wijsheid, evenwicht en ervaring. Een gezonde rugzak met nieuwe kennis in plaats van eentje met zware lasten.

Poeh, dit is wel even een hele andere energie die ik doorkrijg. Ik hoop dat het ergens duidelijk is voor je. Deze cyclus die je nu aan het afronden bent zal niet met iedereen resoneren, dus probeer het ook niet passend te maken.

Maankaart:

Volle Maan Eclips: het einde is in zicht
Eerste Kwartier: jouw inzet wordt getest

Advies van Spirit:

Evalueer jouw prioriteiten opnieuw. Het is tijd om los te laten wat je niet langer nodig hebt