Etherische Koorden Doorknippen

Etherische koorden zijn energetische koorden die ontstaan ​​wanneer twee mensen zich met elkaar verbinden. Hoe dieper de relatie, hoe sterker het koord. Door elke interactie, gedachte, emotie getriggerd en intiem moment – groeit het koord continu.

Etherische koorden werken als tuinslangen, waarbij energie heen en weer wordt gestuurd tussen beide mensen. Wanneer het koord gezond is, kan het een levendige, energetische bronuitwisseling creëren, maar wanneer het koord ongezond is, kan dit vaak leiden tot een gevoel van controle, ongelukkigheid in de relatie en een ongelijke uitwisseling van inspanning en energie. Zoals alles in het leven, moeten etherische koorden een gevoel van evenwicht hebben.

De meesten van ons zullen intuïtief weten hoe sterk onze band met iemand is, maar als je het niet zeker weet, is een goede maatstaf hoe sterk of hoe vaak je denkt of voelt tegenover iemand, vooral als de gedachten obsessief, manipulatief of angstig zijn. We maken voortdurend koorden met veel mensen en zelfs objecten. Het is belangrijk om de koorden door te knippen wanneer je energie-uitputting, giftige neigingen, een breuk herkent of wanneer er obsessief wordt nagedacht over de persoon of relatie.

Het koordknipritueel:

Zoek een rustige plek waar je alleen kunt zijn en niet gestoord kunt worden. Begin met je lichaam te ontspannen en een paar keer diep adem te halen. Als je eenmaal ontspannen bent, sluit je je ogen en roep je je spirituele gidsen of engelen aan om je door het proces te helpen.

Wanneer je de aanwezigheid van je gidsen voelt, kan je gebruik maken van de volgende mantra:

“Beste Spirituele Gidsen, ik roep jullie op om mij te helpen alle etherische koorden te genezen, los te laten en door te snijden die niet langer mijn hogere doel dienen. Ik vraag dat alle koorden die aan mij vastzitten en die niet in lijn zijn met liefde, licht en positieve aandacht, worden losgelaten. Help me om ze los te laten en omring me met een genezend licht om me te beschermen tegen toekomstige gehechtheden. Bedankt.”

Mogelijk moet je de mantra 2-3 keer herhalen. Je kunt ook je ogen sluiten en visualiseren dat de koorden worden losgelaten, evenals het helende licht om je heen.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.