Bewustwording,  Tweelingzielen

Het Tweelingzielenproces is een Ontwakeningsproces

For the first time I feel at ease, because now I embrace my journey and learn to stay in the now…

Ik ben een rechtdoorzee energetisch/intuïtief counselor en tarot lezer en vanaf 2019 heb ik mijzelf door het tweelingzielenproces heen moeten worstelen. Met het leggen van readings, energetische heling, massages, acupunctuur behandelingen en meditaties heb ik vele inzichten mogen ontvangen om dit proces zo goed mogelijk te kunnen doorlopen. De ervaring die ik heb binnen het tweelingzielen/bewustzijnsproces wil ik dan graag samen met jullie delen.

Ik weet dat er nog vele vragen zijn en er nog onduidelijkheid schuilt voor velen binnen het tweelingzielenproces. En ik merk ook dat er nog vele zoals jij struggelen en onrust ervaren tijdens dit proces.

Het is wel belangrijk om te weten dat ik GÉÉN! relatietherapeut ben. Dit is eigenlijk ook de reden geweest dat ik een tijdje gestopt ben met het begeleiden van tweelingzielen…..Ik begrijp de frustratie van een tweelingzielenconnectie heel goed, alleen gaat het hier om jouw bewustzijnsproces en niet zozeer om de ‘relatie’ die je wilt met jouw persoon, die altijd nog wel zou kunnen ontstaan. Het tweelingzielenproces is een ontwakeningsproces, het gaat dieper en verder dan het aardse, het tastbare. Het is de weg naar spirituele groei.

Het proces is er om jou terug in je kracht te brengen zodat jij vanuit jouw authenticiteit, jouw ziel, weer in een positieve flow komt en vanuit daar jouw rust gaat ervaren zodat jij nu de juiste keuzes naar jouw geluk kan gaan maken, de tastbare aardse dingen. De juiste grenzen voor jezelf zet en met een open hart blijft vertrouwen dat het goed komt. Als jij eerlijk naar jezelf kan zijn en de verandering daadwerkelijk wilt doorzetten en jouw verantwoordelijkheid daarvoor wilt nemen, hoeft dit proces niet lang te duren.

Het tweelingzielen(bewustzijns)proces kan namelijk een intens pad worden als je deze aangaat. Meestal kies je er zelf niet voor, dit is het Universum die zegt dat het nu jouw tijd is om dit aan te gaan. Je komt bij diep gelegen delen/wonden van jezelf waarvan je misschien dacht deze (niet) meer te hebben. Als deze (h)erkend worden dan pas gaat het proces beginnen. Je bent je er nu bewust van dat er iets is binnen in jouw dat opgeruimd mag worden. Dit is een frustrerende en emotionele periode.

En dan is er ook nog het integratieproces, hoe ga je deze verandering (transformatie) omzetten naar iets positiefs. Dit positiefs ga je proberen te plaatsen in je hart, niet meer in je hoofd (ego), zo kom je tot ontdekking dat je dingen meer vanuit jouw authentieke zelf gaat doen en niet meer uit een frustrerende energie die voorkomt uit emotionele en mentale onbalans, afhankelijkheid naar iets of iemand of angsten voor situaties.

Je kunt het tweelingzielenproces dus zien als een weg naar jouw nieuwe bewustzijn. Men noemt het ook wel schaduwwerk. Werken aan jezelf zodat jij jezelf niet meer in de weg staat van al jouw zegeningen. Jouw tweelingziel/divine counterpart/persoon is er om jouw te ‘helpen’ zoeken waar jouw fysieke, mentale en emotionele blokkades liggen.

Het is belangrijk dat je controle neemt over jouw eigen situatie en uiteindelijk vanuit zelfliefde en rust jouw reis kunt omarmen en je in het NU kunt blijven. Zodat je vanuit deze positie veel beter kunt besluiten wat jij wilt in het leven (eventueel samen met je tweelingziel/partner/relaties in welke vorm ook)..niet meer op het verleden terugkijken en niet meer te ver in de toekomst kijken…

Liefs,
Wen