Wendy Senang Bijzonder wat Dromen mij willen Vertellen...
Bewustwording,  Dromen,  Spirit

Bijzonder wat Dromen mij willen Vertellen…

…want er zit vaak een dieper doel achter. Soms heb ik dromen waarbij ik lachend wakker wordt. En er zijn ook dromen waarbij ik midden in de nacht of in de ochtend verdrietig van wakker wordt.
Elke droom heeft wel iets van informatie die ik kan gebruiken. Of het wilt mij iets duidelijk maken. Het is heel bijzonder wat dromen mij willen vertellen…

Zo droomde ik laatst over agressieve wolven, hieruit kon ik concluderen dat ik vastzat in mijn comfortzone. Ik heb de emoties die erbij los kwamen doorvoelt. En door het inzicht dat later binnen kwam en door mijn intuitie te vertrouwen ben ik tot een conclusie gekomen. Dat was uit mijn comfortzone stappen en vertrouwen op mijn kennis en kwaliteiten. Dus toen heb ik er gelijk vaart achter gezet en actie ondernomen naar wat ik graag wil bereiken.

Zo krijg je via dromen dus steeds informatie door die je kan gebruiken om verdere stappen te nemen in je leven. Of waarbij je, als je verder bent in je spirituele groei, zelf tot een ontwaken komt van de voorouderlijn. En dat gebeurde bij mij afgelopen nacht…de voorouderlijn.

Het is niet de makkelijkste weg voor mij geweest om de aangewezen persoon te zijn om deze dna-streng van voorouders te doorbreken. De ‘voorouder ellende’ zo gezegd ‘op te lossen’.

Ik had afgelopen nacht dus twee dromen met ongeveer hetzelfde thema:

De band met mijzelf terug vinden en stoppen met proberen door te gaan in of met bepaalde situaties/personen. De hele dag heeft het mij bezig gehouden en ik wist niet zo goed hoe ik dit het beste kon verwoorden.

Het was best een heftige verdriet, het ging diep door mijn ziel. Maar ik ben er nu achter dat ik de ‘familievloek’ (zo noem ik het maar even) heb mogen doorbreken. De pijnlijke familielijn van de vrouwen in de familie stopt bij mij vanaf vandaag. Ik mag nu vrij van deze moederlijn mijn leven voortzetten vanuit liefde, respect, warmte, empathie en compassie.

De zielsvrijheid die ik al wel een tijdje voel van binnen, begint nu sterker te worden. Alleen gaat het nog niet helemaal samen met wat mijn ego wilt. Mijn ego is een doorgang aan het zoeken om mij terug te halen naar dat stuk. Ze probeert mij over te halen om weer terug te stappen in het verleden, comfortzone, angsten, verdriet, verlatingsangst, bindingsangst.

Maar ik voel diep van binnen dat mijn mooie ziel dit gaat overwinnen. Mijn ziel wilt deze restricties niet meer. Het is nu al aan het integreren. Ik weet dat ik nu in mijn kracht moet blijven staan en moedig moet wezen. Want ik ben hier niet alleen voor mijzelf, ook voor mijn kinderen en heel veel anderen op deze planeet.

Het is dus heel bijzonder wat dromen mij willen vertellen. Ze gaan bij mij heel diep zoals je leest en het zijn hele duidelijke boodschappen. Ik vertrouw op de leiding van het Universum en ik vertrouw op mijn pad die ik bewandel.

Als jij wist dat je gesteund zou worden door dromen, het Universum, Spirit, jouw engelen. Wat zou jij dan doen?

Liefs,
Wendy

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *