Tweelingzielen

Het Tweelingzielen Proces = (Spirituele) Groei, Ontwaken

Het Tweelingzielen Proces = (Spirituele) Groei, Ontwaken. Niet meer en niets minder.

Je tweelingziel, wat een verhaal of niet dan? In het begin zeg je hardop “whoohoo, dit gaat hem/haar worden”. “Dit is diegene waar ik mijn leven mee ga delen”.

Maar dan…als je verder bent in het proces kom je erachter dat het niet meer zo romantisch is als dat het lijkt in het begin. Je komt op een punt dat je jezelf gaat verliezen in je tweelingziel. “Hoe kan dat nou?” zeg je dan tegen jezelf. En daar sta je dan met je ziel onder je armen. Je zit nu midden in die rollercoaster van emoties, lichamelijke klachten en angsten.
En dan nu…is er werk aan de winkel! Hoe ga ik dit nu allemaal oplossen, die diepe gevoelens die vanuit mijn tenen komt?

Jouw tweelingziel proces is begonnen en er is geen romantische roze wolk meer te bekennen. Je raakt in de war en kan geen keuzes meer maken. Je gaat je onzeker voelen en denkt dat jij helemaal niets meer waard bent. Je voelt je afgewezen, teleurgesteld, verlaten. Maar weet je dat dit allemaal stukjes van jou zelf zijn en van niemand anders? Jij staat nu aan het begin van hard aan jezelf werken.

Jouw tweelingziel laat jou voelen en zien waar jij je nog minderwaardig voelt. Dit kan die afwijzing zijn die je waarschijnlijk heb meegekregen vanuit het ouderlijk huis, dat je je niet gehoord voelde of die teleurstelling van de beloftes die niet zijn nagekomen.
Jij mag je dan op dit moment je echt terugtrekken en die innerlijke reis aangaan, die reis naar bewustwording, die reis terug naar je ziel.

Hier zal een beste tijd over heen gaan voordat je het allemaal doorkrijgt wat er precies gaande is. De veranderingen kunnen we helaas ook niet met een vingerknip aanpassen. De triggers die je van je tweelingziel krijgt komen vrij rap na elkaar of allemaal tegelijk. Als je denkt “oh, nu gaat het wel weer even lekker met me”. BAM! Staat er weer eentje voor je deur of het is dezelfde trigger, maar omdat je al wat meer in balans bent zal deze minder hard binnen komen.

Het Tweelingzielen Proces = (Spirituele) Groei, Ontwaken. Niet meer en niets minder.
Als je het zo gaat bekijken, maakt het makkelijker het hele proces te begrijpen en te doorstaan.

Door dit groei proces aan te gaan, ga jij je beetje bij beetje krachtiger voelen, onafhankelijker, zekerder in je vel. Er komt meer balans in je hoofd en hart en je voelt je blijer. Door dit gaat je energie level ook steeds meer omhoog, je krijgt weer zin om iets te gaan ondernemen, je maakt weer meer keuzes waar je blij van wordt. Je werkt meer vanuit je HART! Je voelt je vrijer dan ooit daarvoor, positiever, levendiger.

En dan kom je ergens op een punt waar je je niet meer afhankelijk wilt opstellen naar iets of iemand. Je gedachtes zijn anders, je gevoel volg je meer en meer. Je KIEST nu voor jezelf. Je hebt nu zoveel liefde voor jezelf opgebouwd dat je er vrede mee hebt met wat er ook op je pad komt. En daar is dit hele tweelingzielen proces voor. ZELFLIEFDE.

Als je die hebt teruggevonden, dan gaan er deuren voor je open die je niet had verwacht dat die er zouden kunnen zijn. Ja, geloof me! Die zijn er wel degelijk! Je gaat nieuwe mensen op je pad tegenkomen, inzichten komen duidelijker binnen. En die gaan je verder helpen in jouw proces.

Mocht je nu op aards vlak (3D) niet in relatie zijn tot je andere helft, het tweelingzielen proces zal blijven bestaan, op energetisch niveau (5D).

Door dit hele bewustzijnsproces zou je wel een soulmaatje tegen het lijf kunnen lopen (die nieuwe geopende deuren weet je nog ;)) Doordat ik het proces heb doorlopen en nog steeds zal blijven doen (want je bent nooit uitgeleerd), ben ik nu wel in staat om een liefdevolle, respectvolle, fijne relatie aan te gaan met mijzelf en de ander. En daar gaat het dan toch uiteindelijk om? (ZELF)LIEFDE!

Liefs,
Wendy