De 4 Vereisten om een Tweelingziel Relatie te laten Werken

Tweelingzielen hebben een onmiddellijke, instinctieve en onmiskenbaar intense band. Zodra ze elkaar ontmoeten, voelen ze een overweldigend en vertrouwd ’thuis’-gevoel, alsof ze elkaar al eerder hebben gekend.

Ze weten allebei intuïtief dat ze om een ​​belangrijke reden bij elkaar zijn gebracht en dat ze een belangrijke rol te spelen hebben in elkaars leven.

Meestal zijn ze echter aanvankelijk verbijsterd over hoe de energetische verbinding zo krachtig, magnetisch en sterk zo snel is, vooral tijdens de vroege stadia van de verbinding, wanneer er vaak een duw- en trekdynamiek is die drama, chaos en verwarring veroorzaakt.

Potentieel kunnen tweelingziel relaties de meest liefdevolle en transformerende ervaringen zijn, maar helaas zijn ze in het begin vaak gevuld met turbulentie, trauma en pijn.

In de beginfase is het bekend dat tweelingzielen elkaar meedogenloos op de proef stellen en uitdagen in een egoïstische machtsstrijd om controle en evenwicht in hun leven te bereiken en te behouden. Een deel van het samenkomen is echter de mogelijkheid om het ego af te breken en het verlangen naar controle.

Ondanks dat tweelingzielen een unieke en diepe verbinding hebben, zijn ze vaak fysiek gescheiden. De reden hiervoor is dat als hun energie uit balans is, ze zullen worstelen om hun energieën harmonieus samen te voegen.

Helaas, totdat tweelingzielen een evenwicht vinden in hun gezamenlijke energie, is het hoogst onwaarschijnlijk dat ze zich zullen verenigen en een vreedzame, bevredigende relatie zullen onderhouden.

Een tweelingziel eenheid is een hogere roeping, en om deze te laten plaatsvinden en gezond te laten functioneren, moeten vier hoofdelementen worden genezen en in evenwicht worden gebracht: De 4 Vereisten om een Tweelingziel Relatie te laten Werken.

Emotionele band

Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten, gaat hun hartcentrum open en voelen ze zich gedwongen om dieper en harder lief te hebben dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Het hart is het denken, voelen en weten van de mens en genereert energie die ons in staat stelt telepathisch te communiceren met degenen met wie we een onvoorwaardelijke, liefdevolle band delen.

Uit onderzoek van het Institute of Heartmath bleek dat de elektrische component van het hart ongeveer 60 keer meer amplitude heeft dan de hersenen. Bovendien is het magnetische veld van het hart ongeveer 100 keer krachtiger dan dat van de hersenen en kan het op enkele meters afstand worden gedetecteerd.

Daarom is het voor tweelingzielen, wanneer ze zijn afgestemd op het hartcentrum, mogelijk om telepathisch troostende, warme geruststellingen te ontvangen dat de liefde en verbinding wederzijds en authentiek is. Deze communicatie genereert het vertrouwen dat nodig is om je over te kunnen geven aan de verbinding en geduldig te wachten tot het noodzakelijke zielenwerk is voltooid, zodat de energieën harmonieus kunnen versmelten.

Het onderzoek van Heartmath ondersteunt deze theorie, omdat ze ontdekten dat de hersengolven van een moeder synchroniseren met de hartslag van haar baby wanneer ze in nauw contact zijn. Een moeder kan gevoeliger worden voor de subtiele informatie die uitstraalt van de elektromagnetische trillingen van haar kind, wat wetenschappelijk bewijst dat er een uitwisseling van energie is van de ene mens naar de andere.

Tweelingzielen zijn energetische spiegels en wanneer ze in contact zijn, weerspiegelen ze elkaars gebreken, fouten en onzekerheden. Hoewel dit als een negatief aspect van de dynamiek kan voelen, is het een uiterst positief aspect.

Om balans te vinden, is het essentieel om te weten waar onopgeloste problemen en niet-genezen wonden zich verstoppen. Tweelingzielen triggeren de verborgen emoties die in het verleden niet werden erkend, geaccepteerd of geliefd. Ze benadrukken onze schaduwkanten zodat tweelingzielen vergeving en begrip kunnen vinden en leren om onbevreesd, onvoorwaardelijk en grenzeloos van zichzelf en anderen te houden.

Wanneer deze koppels elkaar ontmoeten, is het gebruikelijk dat ze onmiddellijk in diepe, onvoorwaardelijke liefde vallen. Telkens wanneer ze denken aan of in contact zijn met hun tweeling, komt er een euforisch, liefdevol gevoel in golven om een ​​voorproefje te geven van de sensaties die permanent zullen worden gevoeld wanneer ze leren om zichzelf volledig lief te hebben en te accepteren.

Het is essentieel dat ze de eigenschappen en neigingen blootleggen waardoor ze zich schamen en leren zichzelf te accepteren en te werken aan manieren om te voorkomen dat ze negatief reageren wanneer ze zich ongemakkelijk, geprovoceerd of getriggerd voelen.

De emotionele band van de tweelingziel vereist van elke tweeling dat ze moedig en kwetsbaar hun hart openen, terwijl ze het risico nemen dat ze tijdens het proces afgewezen of gekwetst worden. Als beiden daartoe in staat zijn, worden ze beloond door het ervaren van de hoogste en puurste vorm van liefde.

Mentale verbinding

Er bestaat een sterke mentale verbinding tussen tweelingzielen, zodat wanneer ze in contact zijn, het gesprek nooit opraakt. Ze zijn zo geïntrigeerd door elkaar dat ze het gevoel kunnen hebben dat ze de enige twee mensen op aarde zijn. Tijd en ruimte verdwijnen en alles wat overblijft is een elektrisch geladen, geestverruimende sfeer die snel en gemakkelijk verslavend kan worden. De hersenen worden gestimuleerd, alert en nieuwsgierig, en zien de ander als een magisch, mysterieus wezen dat ervoor zorgt dat ze acute aandacht schenken aan elke uitgedrukte nuance.

Tweelingzielen delen meestal vergelijkbare overtuigingen, moraal, waarden, interesses en levensdoelen. Hoewel ze misschien tegengesteld lijken, vullen ze elkaar aan en openen ze elkaars bewustzijn en perceptie om evenwicht te bereiken.

Ze hebben vaak dezelfde hobby’s en interesses en voelen zich gepassioneerd over dezelfde sociale oorzaken of problemen. Ze kunnen ontdekken dat ze bepaalde talenten en vaardigheden hebben die, wanneer ze worden samengevoegd, helpen bij het voltooien van de missie die ze op aarde moeten volbrengen.

Wanneer tweelingzielen zich verbinden, worden hun capaciteiten versterkt en verbeterd, waardoor ze het vertrouwen krijgen om doelen te bereiken waar ze eerder alleen van hadden gedroomd.

Om een ​​tweelingziel verbintenis bevredigend te laten zijn, is het belangrijk om elkaar mentaal stimulerend te vinden, wat voortkomt uit oprechte interesse in elkaar en het onderhouden van een voedende en zielsbevredigende vriendschap.

Fysieke verbinding

Wanneer tweelingzielen elkaar persoonlijk ontmoeten, is er een intense fysieke en chemische aantrekkingskracht, die Kundalini-energie vrijgeeft, een ontwakende energie die is opgeslagen aan de basis van de wervelkolom.

De stroom van Kundalini-energie versnelt spirituele groei en dwingt beide partners op een persoonlijke en diepe zielsreis waarbij ze verschillende aspecten van zichzelf en hun leven als geheel in vraag stellen. Ze beginnen plotseling opnieuw naar zichzelf te kijken.

Het besef van hun gebreken en fouten is wat er vaak voor zorgt dat tweelingzielen gescheiden blijven terwijl ze zich concentreren op het helen van emotionele wonden en het doorbreken van cycli van disfunctioneel gedrag. Het kan vele jaren duren voordat beide tweelingen het zielenwerk hebben voltooid dat volgens hen nodig is voor een permanente verbintenis.

Tijdens de eerste ontmoeting is er een onverklaarbare en krachtige fysieke aantrekkingskracht. Het samensmelten van de twee energievelden voelt surrealistisch en buitenaards, aangezien het de eerste keer is dat een van beide tweelingen in het gezelschap is van iemand met dezelfde unieke energetische signatuur.

Beide stralen energie uit op dezelfde frequentie, dus de energie voelt harmonieus aan en er is een diep gevoel van spirituele eenheid.

De fysieke verbinding is niet puur gebaseerd op seksuele aantrekkingskracht – het gaat ook over hoe de energieën voelen wanneer de tweelingzielen in nauw contact zijn. Wanneer er echter seksueel contact is, communiceren de twee zielen op een oer, instinctieve manier met hun lichaam.

Alleen aangetrokken worden tot de fysieke eigenschappen van iemand zal niet voldoen aan de fysieke verbindingsvereisten voor een tweelingziel vereniging. De fysieke aanwezigheid van de andere persoon zal zalig voelen, of de ogen nu open of gesloten zijn.

Spirituele verbinding

Een tweelingziel verbinding is een zeldzame en heilige gebeurtenis. Zodra de tweeling elkaar ontmoet, worden ze voortgestuwd op een wilde en explosieve reis om de geheimen van onvoorwaardelijke liefde te ontrafelen.

De dynamiek zorgt ervoor dat beide mensen met een veel hogere snelheid evolueren dan voordat ze elkaar ontmoetten. Vaak is de relatie turbulent met veel ups en downs, maar in elke fase zijn er zielslessen die kracht geven en kennis en wijsheid verschaffen als de tweelingzielen openstaan ​​om te leren.

Tweelingzielen werken zowel afzonderlijk als samen om de best mogelijke versie van zichzelf te zijn en de zielsgroei van de ander te ondersteunen. Ze helen teder en meelevend emotionele wonden uit het verleden zonder oordeel of hiërarchie binnen de dynamiek.

Een van de meest bepalende tekenen dat tweelingzielen spiritueel verbonden zijn, is het aangeboren vermogen om de emoties en gevoelens van de ander te voelen en mogelijk zelfs gedachtepatronen op te pikken. Ze lezen moeiteloos elkaars stemmingen, of ze nu in dezelfde kamer zijn of duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn.

Tweelingzielen gaan vaak door een scheidingsperiode en hoewel het enorm pijnlijk en frustrerend kan zijn, is het essentieel voor genezing. Pas wanneer ze een pijnlijke leegte voelen, alsof er een deel van zichzelf ontbreekt, beginnen ze echt de emotionele wonden te helen die voorkomen dat ze zich heel voelen.

Afzondering is een illusie. Alles verbindt door energie, en tweelingzielen zijn verbonden en delen een band en onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, of ze nu in direct contact staan ​​of niet.

Tweelingzielen moeten zich eerst individueel compleet voelen voordat ze zich samen compleet kunnen voelen. Ze zullen geen harmonie vinden in een medeafhankelijke of controlerende relatie.

Tweelingzielenrelaties leren onvoorwaardelijke liefde en acceptatie en hoe deze dingen te belichamen voordat ze volledig aan een ander kunnen worden aangeboden. Ze dwingen hun tweeling zich over te geven en onrealistische verwachtingen of eisen los te laten.

Tweelingzielen verenigen zich wanneer ze door het ego geplaatste emotionele, mentale, fysieke en spirituele obstakels hebben losgelaten en opgeruimd die hen ervan weerhouden een energetisch evenwicht te bereiken dat hun ziel magnetiseert, zodat ze harmonieus op dezelfde frequentie vibreren.

Een tweelingziel relatie is anders dan een zielsverwant of een ander soort relatie. Het is het enige type relatie waarbij beide mensen emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel gereed moeten zijn voordat een consistente alchemistische vereniging kan worden ervaren.

Liefs,
Wendy

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.