WhatsApp

06-28919586

E-mail

info@wendy-senang.com

Bereikbaar

Ma/Di/Do/Vrij: 10:00-16:00 uur

Ja, ik wil graag een Reading en/of Boodschap van mijn Tweelingziel

Geef hieronder aan welke je graag wilt ontvangen


Graag zou ik nog enkele gegevens van je willen

Een reading in pdf-bestand wordt doorgestuurd via jouw e-mailadres

Belangrijke notitie:

1: Elke reading of bericht blijft zeer vertrouwelijk!! Dit vind ik heel belangrijk.
2: Readings en kaartleggingen is een HULP-middel, GEEN RED-middel. Ik geef alleen door wat de kaarten en mijn gidsen mij doorgeven. Houd er rekening mee dat alle readings mogelijk niet 100% nauwkeurig zijn. De lezer is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen leven en beslissingen. Wendy Senang is niet gekwalificeerd om medisch, juridisch of financieel advies te geven.
3: Je ontvangt alleen je geld terug als een reading of kaartlegging niet door kan gaan. Niet als je je achteraf bedenkt.