Reading of Tweelingzielen Boodschap

Ik gebruik verschillende tarot-/orakeldecks voor de reading. Ik ga intuïtief af op de decks die passen bij jouw vraag. Met een reading kun jij meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke bewustzijnsproces.

De tweelingzielen boodschappen staan voor de Divine Masculine & Divine Feminine energieën die steeds meer samensmelten (union). Dit zijn energetische boodschappen waarbij je bij jezelf even naar binnen mag om te kijken wat het met je doet, waar jouw werk nog ligt.Belangrijke notitie:

1: Elke reading of bericht blijft zeer vertrouwelijk!! Dit vind ik heel belangrijk.
2: Readings en kaartleggingen is een HULP-middel, GEEN RED-middel. Ik geef alleen de energie van de kaarten door en wat mijn gidsen mij doorgeven.
3: Houd er rekening mee dat de reading mogelijk niet 100% met jouw situatie resoneert. Jij blijft verantwoordelijk voor jouw eigen leven en beslissingen.
4: Wendy Senang is niet gekwalificeerd om medisch, juridisch of financieel advies te geven.

Reacties zijn gesloten.