Reading of Tweelingzielen Boodschap

Ik gebruik verschillende tarot-/orakeldecks voor de reading. Ik ga intuïtief af op de decks die passen bij jouw vraag. Met een reading kun jij meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke bewustzijnsproces.

Voor de tweelingzielen boodschap gebruik ik het deck Tweelingzielen Messages Deck Vol. 1. De tweelingzielen berichten staan voor de Divine Masculine & Divine Feminine energieën die steeds meer samensmelten. Dit zijn energetische boodschappen waarbij je bij jezelf even naar binnen mag om te kijken wat het met je doet, waar jouw werk nog ligt. Met dit deck kom jij de separatie door en kun jij meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke bewustzijnsproces.

Ja, ik wil graag een Reading en/of Boodschap van mijn Tweelingziel

Geef hieronder aan welke je graag wilt ontvangen


Graag zou ik nog enkele gegevens van je willen

Een reading in pdf-bestand wordt doorgestuurd via jouw e-mailadres

Belangrijke notitie:

1: Elke reading of bericht blijft zeer vertrouwelijk!! Dit vind ik heel belangrijk.
2: Readings en kaartleggingen is een HULP-middel, GEEN RED-middel. Ik geef alleen door wat de kaarten en mijn gidsen mij doorgeven. Houd er rekening mee dat alle readings mogelijk niet 100% nauwkeurig zijn. De lezer is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen leven en beslissingen. Wendy Senang is niet gekwalificeerd om medisch, juridisch of financieel advies te geven.
3: Je ontvangt alleen je geld terug als een reading of kaartlegging niet door kan gaan. Niet als je je achteraf bedenkt.