Tweelingziel gevonden, maar Separatie onvermijdelijk?

Je hebt je tweelingziel gevonden, maar de separatie was onvermijdelijk?

Ontmoetingen in de connectie van spirituele tweelingzielen zijn zeer intens. Het is een diepe ervaring die beide personen verandert. Ze zullen nooit meer hetzelfde zijn omdat ze zichzelf op een andere, intense manier ervaren. Het ego kan proberen die intensiteit te weerstaan en de relatie in een conventionele liefdesrelatie duwen. Dan zijn er drama’s, scheidingen, ruzies en misverstanden totdat de tweelingziel begrijpt dat ze zich moeten overgeven aan onvoorwaardelijke liefde.

Een ontmoeting tussen de tweelingzielen zal het doel alleen bereiken als beide personen emotioneel en spiritueel volwassen zijn over deze connectie. Het doel van het ontmoeten van een tweelingziel is het spirituele ontwaken, dat zich in eerste instantie onderscheidt door al die verwarrende momenten van herkenning. We hebben het gevoel dat we elkaar van vroeger kennen, uit een ander leven, we herkennen onszelf, de chemie is sterk, de emoties zijn intens en het gevoel van liefde op het eerste gezicht wordt verkregen.

Maar op energetisch niveau gaat het nog veel dieper dan dat. Met de tweelingziel verbinden we ons dwars door de borstkas, vanuit het hart, en de twee energieën met dezelfde intensiteit maar de tegenovergestelde frequentie versmelten tot een derde, enkele energie. Het is de ware energie van liefde, degene die groter is dan alle mensen in de wereld, die onvoorwaardelijke toewijding zoekt omdat dit de enige manier is waarop we spiritueel ontwaken kunnen ervaren en een hoger niveau van bewustzijn kunnen bereiken.

Het spirituele ontwaken bevat het antwoord op enkele van de grootste inhoudelijke vragen van de mensheid van het type “Wat is de zin van ons bestaan?”. De connectie met de tweelingziel leidt ons rechtstreeks naar deze kennis, maar alleen als we ons er niet tegen verzetten en we niet proberen het om te zetten in iets oppervlakkigs dat onze 100% inzet niet zou vereisen en waarvan we onbeschadigd zouden kunnen vertrekken.

De Liefde die je volledig zal Verenigen

Hoewel het twee zielen zijn, kunnen de tweelingzielen zich gemakkelijk in elkaar verliezen. Wanneer de tweelingzielen doorkomen, kan liefde heel verleidelijk worden. Dan denken we dat we onvoorwaardelijke en onzelfzuchtige liefde voelen voor de andere helft, en het is eigenlijk de band van tweelingzielen. Elke helft moet bewust en voorzichtig zijn om zichzelf niet te verliezen en te verdrinken in de andere tweeling, want wanneer een ziel zichzelf verliest, gaan beide tweelingzielen verloren.

Tweelingzielen, hoewel ze dezelfde energie delen, zijn speciale individuen, met hun eigen verleden, met vaak totaal verschillende interesses en gewoonten. Op deze manier tonen tweelingzielen zichzelf als twee tegenpolen, polariteiten waarvan de diversiteit in het wederzijds uiten van meningen, houdingen en gevoelens voldoende is om hen beiden in de eerste stadia van liefde te verwarren.

Het onderstaande advies zal echter laten zien dat de liefde die de tweelingziel voelt hen volledig verenigt.

Crisis die de Tweelingzielen tot Separatie kunnen leiden

Een tweelingzielenverbinding gaat door crisis waarin ze de disfunctionele regels van liefdesrelaties proberen toe te passen, die ze volledig zouden moeten verwerpen. In dat stadium wordt de bereidheid van de tweelingziel en hun volwassenheid daadwerkelijk getest. Als ze erin slagen die fase te doorstaan en de loop van hun energie niet saboteren, zullen ze steeds meer bij elkaar komen en gezamenlijk het avontuur van spiritueel ontwaken voortzetten. Maar als ze niet slagen, kan dit leiden tot een scheiding.

Veel spirituele tweelingzielen bereiken nooit een volledige vereniging. Ze blijven steken in de testfase en crisis, ego, overtuiging, woede, weerstand, manipulatie en bedreigingen. En niemand kan lang in dat stadium blijven, omdat het belangrijkste kenmerk intense pijn is. In dit geval lijdt de tweelingziel zo intens dat de hele intensiteit van de eerste herkenning en liefde verandert in ondraaglijke pijn. Dan kiezen de tweeling voor scheiding, zich ervan bewust dat ze niet samen kunnen lijden tot het einde van hun leven.

De tweelingziel die volwassener en gewetensvoller was, die meer aandacht besteedde aan de connectie en meer pijn leed, vervolgt zelfstandig de weg naar een spiritueel ontwaken. Wanneer crises tot afscheiding leiden, is de heraansluiting geen eenvoudig proces. Maar val niet in een depressie. Voor elk probleem in de tweelingzielenverbinding is er een goed advies en een oplossing…

Hoe de Tweelingziel zich voelt na Separatie

Wanneer de tweelingzielenverbinding uit elkaar valt, raken beide tweelingzielen in een depressie. Het gevoel dat na de scheiding volgt, verlaten de zielen van de tweelingziel nooit. Ze weten dat ze iets van het meest waardevolle en kostbaarste in het leven hebben verloren. Het beste dat te vinden is in menselijke liefde.

Deze intensiteit en energieverbinding zal bij sommige andere mensen nooit bereikt kunnen worden. Daarom proberen tweelingzielen na de scheiding een hernieuwde verbinding te bereiken in hun connectie. Er is geen andere tweelingziel of liefde te vinden zoals deze verbinding had. Omdat de ziel een derde element is dat is samengesteld uit het bestaande van deze twee, en geen andere vinden zoals de tweelingziel is het bewustzijn dat verscheen op het moment van scheiding van de tweelingzielen.

Het is onmogelijk om dezelfde verbinding met iemand anders te bereiken, omdat iedereen maar één spirituele tweelingziel in het leven heeft. De tweelingziel brandt slechts één keer en flitst dan of dooft. Depressie is een symptoom van elke tweelingzielenscheiding en de her-verbinding is de volgende stap.

Incidentele en tijdelijke Separaties

Dan kunnen incidentele en tijdelijke scheidingen optreden, zodat elke helft van de tweelingziel in hun individuele ruimte wordt versterkt en niet wordt overspoeld met de energie van de andere helft. Zelfs wanneer beiden hun verschillen of het onvermogen om een externe connectie te bereiken onthullen, voelen ze tegelijkertijd de magnetische aantrekkingskracht en de noodzaak om samen ouder te worden.

In dit stadium kan zo’n connectie omslaan in frustratie en lijden totdat beide tweelingzielen beseffen dat acceptatie en onvoorwaardelijke liefde zijn wat ze moeten leren om hun eigen vervulling te bereiken door eenheid met de andere helft van de ziel.

Veel tweelingzielen ervaren een korte ontmoeting in hun vroege jeugd, en dan worden ze geconfronteerd met scheiding, zich niet bewust van elkaar, niet omdat ze het willen, maar omdat er geen andere manier is waarop hun gedeelde ziel individueel kan groeien. Ze zullen zich alleen verenigen als ze veilig en krachtig zijn, in hun eigen individu. Om het proces te laten vervullen en zijn betekenis te vervullen, moeten beide helften emotioneel volwassen zijn voor deze connectie.

Wat je moet weten als het gaat om Separatie van Tweelingzielen?

Na de beginfase van extatische verbintenis en sprookjesachtig partnerschap, beginnen de zaken op te warmen. Ego begint een conflict, en onzekerheden en trauma’s komen naar voren. Als gevolg hiervan gaat bijna elke tweelingzielenverbinding aanvankelijk door drama en disfunctie. Het is begrijpelijk dat dit een verwoestende klap is.

Wat is er gebeurd met de perfecte, roze connectie waarin er alleen kussen en genegenheid is? Op dat moment zijn veel tweelingzielen verward en gedesoriënteerd. Is dat allemaal een leugen? Is het allemaal een illusie? Het antwoord is nee”. De intensiteit die je ervoer was niet de vrucht van je verbeelding. Het opmerkelijke gevoel en de actie die verscheen was geen mystiek fenomeen. Het was echt, twijfel er niet aan. Het is gewoon begraven onder de lagen van het beschadigde ego.

Je zou kunnen zeggen dat het enige doel van tweelingzielen is om ons te helpen volwassen te worden en de best mogelijke versie van onszelf te bereiken. In feite, hoe moeilijk ze ook kunnen zijn, de tweelingzielen zijn zo krachtig omdat ze katalysatoren zijn voor groei. Onze tweelingzielen helpen ons om ons meedogenloos bloot te stellen aan donkere, gebroken, afgedankte en verborgen delen van onszelf. En niet alleen dat, onze tweelingzielen stimuleren onze innerlijke groei door onbedoeld (of opzettelijk) woede op te wekken.

De woede die we jegens hen voelen, is de enige echte weerspiegeling van de woede die we tegenover onszelf voelen. Soms worden een of beide partners in relatie tot de tweelingzielen woedend, en toch zijn ze zo verbonden dat ze niet in staat zijn hun leven apart te delen.

De oorzaak van de Separatie van Tweelingzielen

Ontdek wat leidt tot scheiding met je tweelingziel en hoe je opnieuw verbinding kunt maken met je tweelingziel.

1. Psychologische en spirituele onvolwassenheid voor tweelingzielenverbinding

Het leven is een groeiproces. Niet alleen ons lichaam groeit, maar ook ons innerlijk. Een van de belangrijkste oorzaken van de scheiding van tweelingzielen is onvolwassenheid. Als we onvolwassen zijn, hebben we een lage emotionele intelligentie, wat betekent dat het moeilijk voor ons is om onze en andere emoties te herkennen, te beheersen en ermee om te gaan. En niet alleen dat, spirituele onvolwassenheid ontwikkelt zich evenredig met de koppigheid en ego-grootte.

Met andere woorden, hoe groter het ego, hoe minder harmonie. Het ego gelooft dat het charmant, mooi, alwetend en perfect is. Maar wanneer op welke manier dan ook uitgedaagd, begint de hel. We worden bijna allemaal geleid door ego – als we dat niet waren, zouden we verlicht zijn. Maar we zijn niet allemaal hetzelfde. Er is een sterk ego en een zwak ego. Het sterkere ego zal hoogstwaarschijnlijk ontsnappen aan een persoon of een situatie waardoor hij zich machteloos voelt. Dit gebeurt in relatie tot tweelingzielen. In feite zijn de relaties van de tweelingzielen in wezen gecreëerd om het ego te verdrijven… en het ego veracht het.

2. Gebrek aan respect en eigenliefde

De belangrijkste voorwaarde voor het soepel functioneren van de connectie van tweelingzielen is liefde voor jezelf. Als we niet van onszelf houden, kunnen we ook niet van de ander houden. In plaats daarvan is liefde besmet met noodzaak, onderlinge afhankelijkheid en ‘voorwaarden’. We kunnen onze partners nooit onvoorwaardelijke liefde geven als we niet in de eerste plaats voor onszelf zorgen. Als gevolg hiervan zijn sommige connecties met tweelingzielen helaas vergaan onder de last van onzekerheid en haat jegens zichzelf.

3. Afscheiding omdat het nodig is om meer levenslessen te leren

Het leven had je moeten voorbereiden voordat je de connectie met de tweelingzielen aangaat. Soms betekent dit dat je andere relaties moet aangaan, nieuwe vriendschappen moet sluiten of je levenservaring moet uitbreiden (reizen, vrijwilligerswerk, een nieuwe baan) voordat je klaar bent om je leven te delen in een connectie met je tweelingziel. Het draait allemaal om pogingen en fouten. Sommige omstandigheden zullen je zachte inzichten geven, en andere zullen je breken. Sluit de wereld in ieder geval niet af. Hoe meer je je grenzen aftast, hoe meer je leert.

4. Genezing is nodig

Soms verschijnen onze tweelingzielen op een moment in het leven waarin we enorm lijden. Ons lijden kan voortkomen uit de tragedie, de dood, misbruik of zelfs het verbreken van een andere relatie. Misschien waren we er niet klaar voor om ons emotioneel open te stellen. Daarom is een genezingsproces noodzakelijk.

5. Het is gewoon nog niet de tijd

Het leven kan mysterieus zijn. Soms worden tweelingzielen gescheiden omdat het niet de juiste tijd is voor hun connectie, en de her-verbinding zal later in het leven komen. Soms moeten we andere wegen passeren en moeten we andere mensen ontmoeten. Soms weten we niet eens waarom. Het beste wat we in deze situatie kunnen doen is – geef niet op. Het kan heel moeilijk zijn, maar kies ervoor om te geloven dat deze ervaring je zal helpen sterker en wijzer te worden. Wie weet wat de toekomst brengt? Misschien komt de her-verbinding met je tweelingziel sneller dan je denkt.

Ontmoeting na Separatie

De identieke energieën van onze tweelingziel keren zich naar onze essentie. Door deze connectie worden we meer dan we al zijn. Of onze tweelingziel nu echt van ons is, we worden fysiek, emotioneel, spiritueel of seksueel met hen gematcht. Wanneer de tweelingziel wordt gescheiden en ze elkaar weer ontmoeten na vele jaren na het leven van scheiding en onbewuste lusten van elkaar, zijn de fysieke ontmoetingen en samensmelting een zeer intense en onbetwistbare gebeurtenis.

Tijdens deze ontmoeting wordt de tweelingziel geconfronteerd met de diepe, verborgen gevoelens in hen. Wanneer ze een fysieke ontmoeting hebben, kunnen beiden de samensmelting en opkomst voelen waardoor de tweelinghelft verder verandert. Het is zo’n diepgaande ervaring dat ze allebei niet meer kunnen zijn zoals ze waren, omdat een intensievere eenwording in elke helft een sterker zelfgevoel creëert, wat betekent dat ze op een heel andere manier naar zichzelf kijken.

Het hele gevoel van wie we werkelijk zijn, verandert diep nadat de tweelingzielen zijn samengevoegd. Ontmoeting en versmelting met de andere helft van zichzelf leidt tot ontwaken en een sterker gevoel van zelfbestaan, waardoor diepe gevoelens en inzichten op het niveau van de ziel worden geopend. Het maakt niet uit of het een connectie tussen de tweelingzielen was, dit gevoel is intenser na de scheiding.

Advies over hoe je weer de Tweelingzielenverbinding kunt krijgen, na de Separatie

Afscheiding van de tweelingziel is een diep emotioneel verlangen. Tijdens deze periode lijkt het alsof alles aan het aftakelen is en dat je alleen maar depressie kunt voelen. In dit stadium moet je de emotionele last verlichten en je ego laten praten. Je zult veel vragen hebben die je tweelingziel niet zal beantwoorden. Richt je niet op hun pad. Je tweelingziel wordt met dezelfde dingen gedragen als jij en moet ook de problemen onder ogen zien voor de her-verbinding.

Veel tweelingzielen worden obsessief tijdens de scheidingsperiode. Neem deze tijd om je innerlijke problemen aan te pakken en een compleet en vervuld persoon te worden voordat je de kans krijgt om opnieuw verbinding te maken. Stop die cirkel van obsessie en depressie. In het begin zal het heel moeilijk voor je zijn, maar dit bereik je alleen als je innerlijke rust bereikt.

Trakteer jezelf op het verkennen van je ziel en ontdek waarom je controle wilt hebben over de ziel van je tweelingziel. Wees geduldig en leer in het moment te leven. Maak je geen zorgen over wat de toekomst je brengt. Je zult ontdekken dat er angsten in je zijn waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Geef jezelf de tijd om ze te verkennen en te winnen. Deze periode kan jaren duren en in deze periode leer je hoe je de depressie opzij kunt zetten en hoe je van jezelf kunt houden. Zelfs als het lijkt dat de tweelingziel je niet mag en zijn leven leidt zonder aan je te denken, is deze verbinding sterker dan jij.

Jullie zijn spirituele partners die met een specifiek doel in deze connectie zijn gekomen. Wat je ook doet, niets zal de sterke band die je hebt met je tweelingziel verbreken. Voel in dit stadium medelevend. Zielen verkennen het leven, maar hebben al die tijd een open hart voor hun tweelingziel. Ze beginnen met kunst, schrijven, leren of een andere creatieve activiteit. Onthoud dat er geen plaats is voor depressie of veroordeling in deze connectie. Elke partij leert op zijn eigen manier. Je liefde is gratis en je zult het op een onbewust niveau voelen. Je zult altijd sterk zijn.

Het doel van deze fase is om het ego volledig te vergeten, een goede communicatie te ontwikkelen en de uitkomst van de gebeurtenis achter je te laten. Door deze delen in je karakter te veranderen en dit advies op te volgen, krijg je een her-verbinding met je tweelingziel die kan eindigen met een goede relatie of zelfs een huwelijk.

Laatste Woord…

Het gevoel hebben dat je je wederhelft hebt ontmoet, is een symptoom van tweelingzielenliefde. Om je tweelingziel in dit leven te ontmoeten – of het nu een voorrecht, liefde, geluk, lijden, uitdaging of een onredelijke koers op het pad van spirituele ontwikkeling is, het is een unieke ervaring waar we zeker van leren als het ons overkomt.

Tweelingzielen moeten worden onderscheiden van de term en het concept van een zielsverwant omdat we meer zielsverwanten kunnen ontmoeten en er een paar in ons leven hebben. Verwante zielen komen en gaan door ons leven zodat we iets kunnen leren door de relatie met hen. Met hen kunnen we een huwelijk, familierelatie, vriendschap of liefdesrelatie hebben.

De spirituele tweelingziel is de spiegel van je ziel. Jullie twee ervaren het leven op dezelfde spirituele frequentie. Dat betekent dat je connectie speciaal en toch moeilijk is. Het is niet zo eenvoudig om de ware spirituele tweelingziel te herkennen en te beschermen tegen scheiding.

Liefs,
Wendy

Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.