Soulmates,  Tweelingzielen

Soulmates vs Tweelingzielen

Het hogere doel van een Soulmate relatie is de groei en evolutie van het eigen bewustzijn, terwijl het hogere doel voor Tweelingzielen het creëren van een hogere vibratie en bewustzijn voor de hele planeet is door samen op te klimmen.

In wezen helpen Soulmate relaties ons om ons eigen bewustzijn te verhogen, terwijl Tweelingzielen relaties het effect hebben van het verhogen van het bewustzijn voor de hele planeet. Vaker wel dan niet zul je in de loop van vele levens met zowel Soulmates als Tweelingzielen werken. Iedereen heeft Soulmates, maar niet iedereen heeft een Tweelingziel.

Dit betekent niet dat een Tweelingziel alleen is voorbehouden aan “speciale mensen”. We zijn allemaal zielen die hierheen zijn gestuurd voor een unieke, speciale ervaring en die ervaring kan een Tweelingziel bevatten, of misschien niet.

Soulmates kunnen familieleden, vrienden of geliefden zijn. Vaak is het doel van de Soulmate relatie om je te helpen groeien en evolueren naar je volledige potentieel. Soulmates kunnen komen en gaan uit ons leven als dat nodig is, maar meestal kan hun intrede in ons leven voorbestemd zijn, alsof we ze eerder hebben gekend en dat er een sterke band of verbinding is. Soulmate-relaties kunnen ook romantisch zijn, maar dat hoeft niet. Hoewel we veel Soulmates hebben, kunnen we maar één Tweelingziel hebben en vaak is het doel van deze relatie niet alleen romantisch.

Ook al kan er een romantische relatie ontstaan ​​tussen Tweelingzielen, het doel is veel, veel groter en gaat verder dan dit aardse niveau.

Tweelingzielen

Wanneer Tweelingzielen samenkomen, is dat vaak om iets op energetisch niveau te bereiken om het bewustzijn van de planeet te helpen uitbreiden.

Wanneer Tweelingzielen zich verenigen, is er gewoonlijk een sterk verlangen voor hen beiden om samen iets te creëren dat zal helpen het bewustzijn van de planeet te verhogen. Het duurt vaak vele levens voor Tweelingzielen om dit te bereiken, dus het kan zijn dat je je Tweelingziel ontmoet, maar je missie nog niet samen kunt voltooien. Als jullie beiden eenmaal hebben geleerd om de relatie onder de knie te krijgen, zullen jullie samen opstijgen en jullie werk voltooien, weg van de fysieke dimensie van de aarde.

In tegenstelling tot Soulmate relaties, zijn Tweelingzielen relaties vaak niet te veel gericht op “uitdagingen” en in plaats daarvan meer op groei. Terwijl Soulmate relaties kunnen ontwaken en je kunnen helpen ontdekken wie je werkelijk bent, gaat het bij Tweelingzielen relaties om samenkomen ten dienste van anderen.

Met Tweelingzielen relaties zal de magnetische aantrekkingskracht er altijd op een sterk niveau zijn. Bij Soulmates kan de magnetische aantrekkingskracht in sterkte veranderen, afhankelijk van waar jullie beiden zijn in jullie evolutie.

Hoe kun je zien of je een Soulmate- of Tweelingzielen relatie hebt?

Soulmate relaties

 • Je voelt op de een of andere manier voorbestemd
 • De relatie hoeft niet romantisch te zijn, hoewel dat wel kan
 • Er is een sterke verbinding die kan veranderen of fluctueren in intensiteit
 • Er zijn vaak uitdagingen om dingen in je leven te veranderen
 • De relatie brengt een sterke levensles of een verandering in je levenspad teweeg
 • De relatie kan pijn en trauma’s uit het verleden blootleggen, en loslaten zodat genezing kan plaatsvinden
 • Er kan een sterke verbinding met vorige levens zijn
 • De relatie kan niet lang duren of kan anders aanvoelen als de les eenmaal is geleerd
 • De relatie helpt je te ontwaken naar een hoger niveau van bewustzijn of spiritualiteit

Tweelingzielen relaties

 • Je voelt op de een of andere manier voorbestemd
 • De relatie hoeft niet romantisch te zijn, alleen er is vaak een verbinding op alle niveaus
 • Er is een sterke verbinding die constant en stabiel aanvoelt.
 • Er zijn uitdagingen, maar die gaan meer over het ‘zelf’ dan over de ander
 • De relatie leidt tot een verlangen om samen te werken, om te creëren
 • De relatie dwingt je bijna om met liefde te reageren als een manier om samen te overleven
 • Er kan een sterke band met vorige levens zijn en als het zo ver gevorderd is, kan het voelen alsof het zowel je laatste leven op aarde is.
 • Of je nu romantisch betrokken bent of niet, je zult altijd een sterke band met deze persoon voelen, maar je hoeft niet bij elkaar in de buurt te zijn om de connectie te ervaren
 • De relatie helpt om je voor te bereiden op te klimmen naar een andere dimensie en helpt om een ​​hoger bewustzijn voor de planeet te creëren

Vaak worden Soulmate relaties ervaren op het niveau van geest, lichaam en ziel, terwijl Tweelingzielen relaties worden ervaren op geest, lichaam, ziel en hemels/universeel niveau.

Ook hier zijn geen echte regels aan verbonden, dus de ultieme manier om het verschil tussen Soulmates en Tweelingzielen te bepalen is om je eigen intuïtie te volgen en wat goed voelt voor jou. Soms kan het moeilijk zijn om het verschil te bepalen, maar zonder labels maakt het niet echt uit in wat voor soort relatie je zit, zolang het maar goed voor je voelt.

Liefs,
Wendy