Wendy Senang 8 Fases van het Tweelingzielenproces
Tweelingzielen

8 Fases van het Tweelingzielenproces

De liefde die wordt ervaren tussen twee herenigde tweelingzielen is als een wild beest.

Het kan niet worden vastgelegd. Het is niet te bevatten. Het kan niet getemd worden. In plaats daarvan brandt het hevig met een onuitblusbare vorm van intensiteit die zowel opwindend als formidabel is. De liefde die wordt ervaren tussen tweelingzielen is als heilig vuur: het verbrandt je tot as, maar het smeedt je ook tot een nieuw wezen, als een Phoenix die uit het as herrijst.

Als persoon die door een tweelingziel proces is gegaan, weet ik hoe overweldigend zo’n ervaring kan zijn. Ik had graag een artikel gelezen over veelvoorkomende signalen van tweelingzielen toen ik zo’n desoriënterende ervaring doormaakte. Maar toen wist ik niets van tweelingzielen of hun betekenis. Dus hier zou ik je willen geven wat ik miste: 8 Fases van het Tweelingzielenproces. Een algemene blog die je misschien kan helpen om je te begeleiden en vast te stellen waar je nu bent in het proces.

8 Tweelingziel Fases

Er wordt gezegd dat tweelingzielen wezens zijn die onze ziel helpen bij het vinden van bewustwording. De oude Griekse filosoof Plato creëerde voor het eerst het idee van zielen die “in tweeën zijn gespleten” die er eeuwig naar verlangen hun “andere helften” te vinden. Tegenwoordig hebben we nog steeds dit idee van ‘vind onze wederhelft’, maar helaas zijn we van mening dat het absoluut noodzakelijk is dat we een andere persoon vinden om compleet te zijn. Houd er rekening mee dat hoewel tweelingzielen ons helpen om onvoorwaardelijke liefde te ervaren en enorm te groeien als mensen, we niet allemaal onze tweelingzielen vinden en dat we niet allemaal tweelingzielen nodig hebben om ons compleet te voelen.

Het helpt ook om te onthouden dat de mate waarin je harmonie in je tweelingziel relatie kunt ervaren, afhangt van je niveau van soulvolle volwassenheid. Twee oude zielen zullen het bijvoorbeeld veel gemakkelijker hebben om “alles bij elkaar te houden” dan twee jonge zielen.

Fase 1: Verlangen naar “The One”

In deze voorbereidende fase heb je je hele leven gespendeerd aan “The One” die nog niet in je leven bestaat. Je hebt het vreemde gevoel dat iemand die perfect naar je is gevormd ergens daarbuiten is. Alleen weet je niet precies waar of wanneer ze in je leven zullen verschijnen. Hoewel je smacht naar je tweelingziel, heb je het gevoel dat je ze op een gegeven moment gaat ontmoeten.

Deze fase wordt soms ook besteed aan het “voorbereiden” op de komst van de tweelingziel op een onbewust niveau. In mijn geval moest ik leren van mezelf te houden voordat ik de mijne ontmoette. Voor anderen omvat deze voorbereidingsfase de ontwikkeling van zelfbewustzijn, ontdekking en begrip.

Fase 2: Een Glimp van “The One”

Op een gegeven moment zul je een korte glimp opvangen van je tweelingziel. Of dit nu door een droomsignaal is, of door een ontmoeting in het echte leven, plotseling kan “de geliefde” worden gevoeld. Het resultaat is diepgaand. Al snel volgen verwondering, vreugde, angst en bedwelming. Voor degenen die voorzichtig zijn onder ons, is een aanhoudend gevoel van intense nieuwsgierigheid en verlangen om de persoon beter te leren kennen het resultaat. Je weet niet wat het precies is, maar deze persoon is heel bijzonder. Net als ik voel je misschien zelfs dat deze persoon een enorm belangrijke rol in je leven zal spelen, zelfs voordat je hem/haar goed kent.

Fase 3: Verliefd worden

Als je voor deze persoon valt, zul je heel, heel hard vallen. Je zult harder vallen dan je ooit voor iemand bent gevallen en de impact zal je uit je schoenen blazen. Sterker nog, naarmate je je tweelingziel beter leert kennen, zul je steeds dieper verliefd op ze worden. Als gevolg hiervan zul je het moeilijk vinden om met twee voeten op de grond te staan. Je kunt zelfs proberen de aantrekkingskracht te weerstaan, maar uiteindelijk zul je de realiteit moeten accepteren dat je heel erg verliefd bent.

Fase 4: De Sprookjesrelatie

Als jullie beiden uiteindelijk je gevoelens kenbaar maken en een relatie aangaan, zal het leven aanvoelen als een sprookje. Je relatie met hen zal op alle mogelijke manieren perfect zijn. Het zal lijken alsof je tweelingziel elke behoefte vervult die je hebt en alles wat je ooit hebt gewild. Deze smaak van “paradijs” is hoe de volwassen tweelingziel relatie eruit ziet na de volgende paar fases van onrust.

Fase 5: Uiterlijke Onrust en Innerlijke Zuivering

In deze fase zijn er problemen in het paradijs. Naarmate de extase van de eerste ontmoetingsperiode afneemt, beginnen ego’s op te laaien. Plots ontstaan ​​meningsverschillen, smaak en persoonlijkheid, en oude kernwonden komen naar boven. Terwijl onze tweelingzielen onze diepste behoeften, verlangens en dromen delen en weerspiegelen, hebben ze ook de neiging om ons schaduw-zelf te spiegelen. Als je bijvoorbeeld een emotioneel onderdrukt persoon bent, zal je tweelingziel waarschijnlijk emotioneel explosief zijn. Als je de neiging hebt om arrogant te zijn, zal je tweelingziel hoogstwaarschijnlijk onzeker en stil zijn. Op deze manier dagen onze tweelingzielen ons uit, waardoor onze onzekerheden worden aangewakkerd. Dit kan razend, verwoestend en zeer pijnlijk zijn.

Hoewel alle ruzies en gevechten in deze fase rampzalig lijken, is de waarheid dat het noodzakelijk is voor onze groei. Zonder geprovoceerd te worden, zonder onszelf te zien voor wie we ‘werkelijk’ zijn, leven we in illusie en slagen we er niet in om soulful te groeien. Maar dit is zeker moeilijk te realiseren terwijl je door zo’n turbulentie in je relatie gaat!

Fase 6: de Runner & Chaser

Naarmate de spanningen toenemen, is het gebruikelijk dat de ene partner (of soms beide) zich emotioneel of fysiek terugtrekt en “wegloopt”, en een andere partner een kat-en-muisspel najaagt. Soms gaat het om emotionele afsluiting en stille behandelingen. Andere keren gaat het om fysieke scheiding en in extreme gevallen de definitieve beëindiging van de relatie. In deze fase ervaren tweelingzielen een vuurproef. Terwijl sommige relaties standhouden en sterker worden, brokkelen andere af. Zoals ik aan het begin al zei, is dit allemaal afhankelijk van de soulvolle volwassenheid van elke partner. Soms vertrekt een partner voor vele jaren en keert dan terug, om de cyclus opnieuw te herhalen. De chaser, aan de andere kant, is meestal de meer mentaal en emotioneel volwassen partner van de twee, die alles probeert uit te zoeken en het goed te maken.

Fase 7: Overgave en Ontbinding

Zodra de schaduw van je relatie is onthuld, kun je een periode van overgave ervaren. Na zoveel angst, leed en provocatie, beginnen jullie allebei open te staan ​​over je wonden en onzekerheden. In deze fase is het gebruikelijk om veel ego-ontbinding en soulvolle expansie te ervaren. Terwijl het ego zich ontspant, worden krachtige lessen geleerd over de aard van jezelf en de aard van de ‘ander’.

Naarmate je begint te leren hoe je met je verschillen om kunt gaan, wordt de volwassenheid van je relatie dieper en dus sterker. Het is normaal dat je tijdens je relatie vaak fasen 6 en 7 doorloopt.

Fase 8: Eenheid

Naarmate de problemen in je relatie steeds gemakkelijker te behandelen worden, zul je een periode van zielenhereniging ingaan. In fase 8 is het gebruikelijk dat jullie allebei een gedeelde betekenis, passie of oorzaak vinden die jullie een wederzijds gevoel van voldoening geven. Terwijl het ego zich blijft ontspannen, worden deugden als vergevingsgezindheid, begrip, empathie en geduld geleerd. Hoe meer jullie allebei waakzaam door elk probleem werken dat op je pad komt, hoe meer je het gevoel van “Eenheid” of ego-dood ervaart.

Liefs,
Wendy