Energy Release & Healing

Een Energy Release & Healing is het energetisch loslaten en helen van energie wat niet meer werkt voor jou. Je mag uiteraard zelf voelen wat op dat moment bij je past. Je krijgt wat je in het hier en nu mag verwerken.

Het is “energiewerk” wat op vele lagen die in jou liggen gedaan wordt om zo meer ruimte en vrijheid te creëren voor jou. Een Energy Release & Healing brengt je inzichten en handvatten om aan de slag te gaan met jezelf. Door het helen van de energie ontstaat er stroming en komt er ruimte voor inzicht, compassie, verbinding en liefde. En zo kom je weer een stukje dichter bij jouw authentieke zelf.

Energy Release & Healing op Afstand 1 op 1

De energie afstandsheling duurt ongeveer 30 minuten waarin jij het voor jezelf comfortabel mag maken.

Deze energie heling is geheel op afstand. Je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn of achter de computer te kruipen. Door mij energetisch te verbinden met jou (via visualisatie), mag jij ontvangen wat voor jou op dat moment nodig is.

Na afloop ontvang je van mij feedback van wat ik gedaan heb en wat ik ben tegengekomen tijdens deze Energy Release & Healing.

Energy Release & Healing op Locatie 1 op 1

Tijdens een 1 op 1 energieheling zit jij in een comfortabele stoel of lig jij volledig gekleed op een matrasje of massagetafel. De energieheling duurt ongeveer 60 minuten.

Ik zal dan mijn handen lichtjes op of over specifieke delen van het hoofd, de ledematen en de romp van jouw plaatsen. Dit alleen na de vraag of ik je mag aanraken. Terwijl ik mijn handen boven de plek houdt, vindt er een energieoverdracht plaats.

Ik zal elke handpositie vasthouden totdat ik voel dat de energie niet meer stroomt. Wanneer ik voel dat de warmte of energie in mijn handen verdwenen is, zal ik mijn handen verwijderen en ze op een ander lichaamsgebied plaatsen.

Na afloop bespreken wij wat ik gedaan heb en wat ik ben tegengekomen tijdens deze Energy Release & Healing.

Energy Release & Healing op Locatie voor een Groep

De groepshealing duurt ongeveer 60 – 120 minuten en is ter ondersteuning van jullie transformatieproces. Tijdens de groep energieheling zitten jullie in een comfortabele stoel of liggen jullie volledig gekleed op een matrasje of massagetafel.

Ik ga intuïtief af op de energie van die dag of ik iedereen individueel behandel tijdens de energieheling of samen als groep (teambuilding).

Na afloop bespreken wij wat ik gedaan heb en wat ik ben tegengekomen tijdens deze Energy Release & Healing.

Natuurlijk vind ik het ook heel fijn om jouw ervaring te horen.

Ik hoop je snel te mogen ontvangen tijdens een van mijn Energy Release & Healings.

Lieve groet,
Wendy

Ja, ik wil graag een Energy Release & Healing

Geef hieronder aan welke je wilt

Graag zou ik nog enkele gegevens van je willen

Belangrijke notitie:

1: Een aanmelding geeft aan dat je akkoord gaat, een ‘JA’, met en energie release/healing.
2: Elke energie heling blijft zeer vertrouwelijk!! Dit vind ik heel belangrijk.
3: Een energie heling is een HULP-middel, GEEN RED-middel. Ik geef alleen door wat ik mag ontvangen aan universele energie tijdens een heling. Wendy Senang is niet gekwalificeerd om medisch, juridisch of financieel advies te geven.
4: Het is belangrijk op te merken dat een energie heling nooit de plaats mag innemen van medische behandelingen.
5: Mensen met bepaalde gezondheidsproblemen kunnen echter geïnteresseerd zijn in het proberen van energetisch helen naast hun reguliere behandeling.
6: Je ontvangt alleen je geld terug als een energie heling niet door kan gaan. Niet als je je achteraf bedenkt.