Energy Release & Healing

Een Energy Release & Healing is het energetisch loslaten en helen van energie wat niet meer werkt voor jou. Je mag uiteraard zelf voelen wat op dat moment bij je past. Je krijgt wat je in het hier en nu mag verwerken.

Het is “energiewerk” wat op vele lagen die in jou liggen gedaan wordt om zo meer ruimte en vrijheid te creëren voor jou. Een Energy Release & Healing brengt je inzichten en handvatten om aan de slag te gaan met jezelf. Door het helen van de energie ontstaat er stroming en komt er ruimte voor inzicht, compassie, verbinding en liefde. En zo kom je weer een stukje dichter bij jouw authentieke zelf.

Een Diepe Staat van Harmonie bereiken

Je kan een diepe staat van harmonie bereiken via een energetische behandeling eventueel samen met de klanken van de sjamanistische drum.

De trillingen die de drum teweegbrengt, brengt jouw energie weer in balans en wordt extra geactiveerd. Emoties komen los door de klanken van de drum en de energetische behandeling.

Een combinatie van de sjamanistische drum, een energetische behandeling is een echte ontspannende ervaring. Door de klanken en aanrakingen wordt je geest rustiger en je lichaam meer ontspannen. Tevens zullen wij jouw intentie zetten voorafgaand aan de sessie en deze nemen we mee tijdens jou ontspannende reis.

Ik ga intuïtief af op jouw energie en dan ga ik kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Dus elke sessie pakt wel weer anders uit. Na afloop bespreken wij wat ik gedaan heb en wat ik ben tegengekomen tijdens deze Energy Release & Healing. Natuurlijk vind ik het ook heel fijn om jouw ervaring te horen.

Energy Release & Healing op Afstand 1 op 1

Deze energie heling is geheel op afstand. Je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn of achter de computer te kruipen. Even een moment waarin jij het voor jezelf comfortabel mag maken. Door mij energetisch te verbinden met jou (via visualisatie), mag jij ontvangen wat voor jou op dat moment nodig is.

Energy Release & Healing 1 op 1

Tijdens een 1 op 1 energieheling lig jij gekleed op een massagetafel.

Mijn handen worden lichtjes op of over specifieke delen van het hoofd, de ledematen en de romp van jouw geplaatst. Dit alleen na de vraag of ik je mag aanraken. Terwijl ik mijn handen boven de plek houdt, vindt er een energieoverdracht plaats.

Ik zal elke handpositie vasthouden totdat ik voel dat de energie niet meer stroomt. Wanneer ik voel dat de warmte of energie in mijn handen verdwenen is, zal ik mijn handen verwijderen en ze op een ander lichaamsgebied plaatsen.

Wil jij ook meer rust en ontspanning ervaren en inzichten ontvangen? Dan ben je van harte welkom om bij mij eens een sessie te komen ervaren.

Liefs,
Wendy

Belangrijke notitie:

1: Een aanmelding geeft aan dat je akkoord gaat, een ‘JA’, met een energie release/healing.
2: Elke energie heling blijft zeer vertrouwelijk!! Dit vind ik heel belangrijk.
3: Een energie heling is een HULP-middel, GEEN RED-middel. Ik geef alleen door wat ik mag ontvangen aan universele energie tijdens een heling.
4: Het is belangrijk op te merken dat een energie heling nooit de plaats mag innemen van medische behandelingen. Wendy Senang is niet gekwalificeerd om medisch, juridisch of financieel advies te geven.
5: Mensen met bepaalde gezondheidsproblemen kunnen echter geïnteresseerd zijn in het proberen van energetisch helen naast hun reguliere behandeling.
6: Na afloop bespreken wij wat ik gedaan heb en wat ik ben tegengekomen tijdens deze Energy Release & Healing.
7: Je ontvangt alleen je geld terug als een energie heling niet door kan gaan. Niet als je je achteraf bedenkt.

Reacties zijn gesloten.