Tien Negatieve Dingen die je Trillingsfrequentie Verlaagd

Alles in het Universum is gemaakt van energie die op verschillende frequenties trilt. Dat geldt ook voor ons mensen. En elke dag verhogen of verlagen we onze vibratie, allemaal afhankelijk van onze stemming, gedachten en acties!

Hoewel veel gewoonten je trilling zullen helpen verhogen, zullen veel toxische gewoonten deze verlagen. Daarom is het zo belangrijk om je bewust te worden van je dagelijkse patroon, omdat je je waarschijnlijk niet eens bewust bent dat die ongezonde gewoonten je trilling dag na dag blijven verlagen.

In dit bericht vind je 10 negatieve dingen die je trillingsfrequentie verlaagd. En als je jou vibratie wilt verhogen, raad ik je aan mijn blog over aarding en grondingstechnieken te lezen!

Tekenen van een Lage Trilling

Een persoon die met een lage frequentie trilt, bevindt zich in een negatieve headspace. Tekenen van een persoon met een lage trilling omvatten:

 • Humeurig, inclusief zich depressief en angstig voelen
 • Onzekerheid en angst
 • Snel reageren met woede
 • Ongeaard
 • Klaagt veel
 • Vermoeidheid en weinig energie
 • Ondankbaar
 • Ongezond met weinig zelfzorg
 • Vastzitten in het leven
 • Maak veel slechte keuzes
 • Gevoelens altijd het slachtoffer te zijn

Aan de andere kant zijn tekenen van een persoon met een hoge trillingsfrequentie positiviteit, geluk, innerlijke rust, energie en een goede gezondheid!

Tien Negatieve Dingen die je Trillingsfrequentie Verlaagd

Hieronder staan ​​tien toxische dingen die je moet vermijden als je je vibratie wilt verhogen!

1. Specifieke Omgevingen

Je omgeving kan je vibratie verhogen of verlagen. Het kunnen specifieke plaatsen, bepaalde mensen of je omgeving zijn die je vibratie blijven verlagen. Besteed aandacht aan hoe je je voelt wanneer je in verschillende omgevingen bent, en vermijd omgevingen die je energie afvoeren en je sfeer verlagen.

2. Het Nieuws en Gewelddadige TV kijken

Wat je op tv kijkt, heeft een enorme impact op je trillingsniveau. Je kunt er bang en gestrest van worden, wat allemaal lage trillingen zijn. Dat geldt vooral voor het kijken naar het nieuws en gewelddadige tv-programma’s of films. Dat komt omdat het nieuws vooral gericht is op negatieve gebeurtenissen, en door al die negativiteit te consumeren, zal je vibratie dalen.

3. Stress

Wanneer je je gestrest of angstig voelt, tril je op een lagere frequentie. Je bent niet in het heden en bent ongegrond. Wanneer je jezelf in die situaties bevindt, is het belangrijk om jezelf te aarden. Bekijk mijn vorige blog om te leren hoe je met aardingstechnieken je vibratie kan verhogen.

4. Niet genoeg Slaap krijgen

We weten allemaal hoe belangrijk slaap is. Denk maar aan de laatste keer dat je niet te veel geslapen hebt. Je had waarschijnlijk niet al te veel energie, en het enige wat je wilde was gaan liggen en de broodnodige slaap krijgen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat slaapgebrek jouw denken en motoriek beïnvloedt. Al met al zal niet genoeg slaap je vibratie verlagen.

5. Alcohol

Hoewel alcohol tijdelijk goed kan aanvoelen, is het een depressivum dat je vibratie verlaagt. Het is een ontsnapping uit de realiteit die je een nepgevoel van geluk geeft, terwijl je weinig energie hebt, ongemotiveerd en prikkelbaar bent. Probeer alcohol te vermijden en neem in plaats daarvan een nieuwe, gezonde kijk op het leven aan, waar je geluk van binnenuit kunt vinden.

6. Negatieve Mensen en Denken

Negativiteit is een belangrijk laag trillingsniveau. Dat geldt zowel voor het hebben van een negatieve mentaliteit als het tijd doorbrengen met negatieve mensen. Beide zullen je energie afvoeren en je een laag en ongemotiveerd gevoel geven. Word je bewust van je gedachten. Klaag je doorgaans veel en heb je over het algemeen een negatieve kijk op het leven? En hoe zit het met de mensen met wie je tijd doorbrengt, hoe voelen ze?

7. Overdenken

Als we te veel nadenken, raken we verstrikt in onze gedachten en kunnen we overhaaste conclusies trekken. Je kunt er gestrest, ongegrond, angstig of zelfs paranoïde van worden. Dit zijn allemaal lage vibratie-emoties die je wilt vermijden! Leer het verleden los te laten en vertrouw erop dat alles precies gaat zoals het hoort.

8. Verwerkte Voedingsmiddelen

De energie die je verbruikt uit voedsel heeft een enorme impact op je trillingsniveau. Voedingsmiddelen die je vibratie verlagen, zijn onder meer vlees en dierlijke producten, verwerkt en gefrituurd voedsel. Kortom, alles wat niet van planten komt. Het is zo belangrijk om voedsel te eten dat je een goed gevoel geeft en je vibratie verhoogt. Zie voedsel als jouw brandstof door voedzaam, vol, plantaardig voedsel te kiezen. Een goede tip is om je bewust te worden van je eetgewoonten en hoe het eten je laat voelen. Begin met aandacht te schenken aan hoe je je voelt na een maaltijd. Het voedsel dat je eet, moet je energie geven en een goed gevoel!

9. Sociale Media

Te veel tijd besteden aan sociale media kan een negatieve invloed hebben op je trillingsfrequentie. Het hangt echter ook af van het type inhoud dat je gewoonlijk bekijkt. Wees je bewust van waar je naar kijkt op sociale media en hoe je je daarbij voelt. Veel van wat je online ziet, is een valse realiteit die resulteert in afgunst, jaloezie, angst, verdriet, enz. Dus, als de inhoud van sociale media je een slecht gevoel geeft, vermijd het dan!

10. Anderen Beoordelen en Bekritiseren

Het beoordelen en bekritiseren van anderen is een vorm van psychische projectie. Het is je ego dat probeert jezelf beter te laten voelen over een ongewenste eigenschap of gevoel. En elke keer dat je iemand beoordeelt of bekritiseert, verlaag je je trillingsfrequentie omdat deze uit een negatieve ruimte komt. Om dit te overwinnen, moet je werken aan het opbouwen van je zelfvertrouwen en van jezelf houden. Want als je zelfverzekerd bent, hoef je je onzekerheden niet op anderen te projecteren!

Werk eraan om de negatieve dingen uit je leven te verwijderen waar je je niet goed bij voelt, en je zult gegarandeerd je vibratie verhogen terwijl je je absoluut op je best voelt.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.