Onze energetische overdracht Wendy Senang
Energie,  Heling

Onze Energetische Overdracht

Mijn partner en ik pakken regelmatig samen de kano om er heerlijk tussenuit te gaan en te genieten van de natuur. Soms nemen we ook de tent mee en laten dan alle drukte achter ons en trekken ons dan fijn terug in alle rust. Zo hebben wij dat afgelopen week ook weer gedaan.

Wij willen ook wel eens lekker vroeg opstaan om dieren te spotten. Zo zien wij soms een ree of hert, maar deze week waren het er zeven. Een ringslangetje in het water gezien en boomvalken en buizerds, die zo mooi kunnen rondcirkelen (bidden) boven in de lucht. Ook kwamen we een mooi zwanenpaar tegen die net bezig waren met hun was ritueel, prachtig! Wist je dat zwanen staan voor onvoorwaardelijke liefde?

Maar…op een gegeven moment peddelden we terug en na een tijdje legden we onze kano nog even aan bij een aanlegsteiger voor kano’s. Dit werd een heel bijzonder moment…

Na een korte pauze wilden we verder varen, alleen op dat moment kreeg ik een paniekaanval. Mijn partner pakte mij vast en we hielden elkaar heel stevig vast. Hij zei: ‘Ga terug naar je buikademhaling’. En hij ademde mee…

Op een gegeven moment hadden we zo’n intense verbinding en er ontstond een energetische overdracht / uitwisseling naar elkaar toe. Deze verbinding hebben wij regelmatig alleen deze was wel zeer krachtig en intens.

Na ongeveer een kwartier was ik weer rustig en besloten we naar de tent terug te varen. Ik zat in de kano en zag op een gegeven moment vriendelijke transparante gedaantes tussen de bomen staan (het was meer zwevend). Ik noemde ze bosnimfen, dat was het eerste wat bij mij opkwam.

Op dat zelfde moment dat ik ze zag, kreeg ik een inzicht binnen. Alleen wist ik het niet zeker of ik het mijn partner wilde vertellen, of ik het wel kon uitleggen. Hij zei: ‘Probeer maar’. Ik zei: ‘ja, maar het gaat wel heel heel erg diep’. ‘We hebben de tijd’ zei hij.

Zoals ik hier boven al noemde, hadden wij een intense energetische uitwisseling. Het fysieke contact dat wij hadden op dat moment was een samensmelting van de ziel met een diepgaande helende kracht. Deze liefdevolle heling ging veel verder dan de aardse ervaring van liefde/heling die wij ooit ervaarden.

Deze energetische intense verbinding was onze energetische overdracht voor heling. We voelden ons als één. We zaten op zo’n hoge energetische frequentie, het voelde eigenlijk ook zo licht aan dat ik het ervaarde als Universele energie, Universele liefde die wij samen naar buiten mochten dragen, de wereld in. Deze liefde was zo intens en diep en dus bedoeld voor de gehele mensheid. Het Universum vroeg erom, geen 3D echte liefde, maar 5D onvoorwaardelijke liefde. En dit is wat het was…onvoorwaardelijk.

Mijn partner begreep het en ook hij voelde de energetische overdracht van de helende liefde ook. Het was een bijzondere ervaring voor ons samen. Heel mooi!

Toen zijn we rustig verder gaan peddelen en bij een laatste aanlegplaats hadden we nog even heerlijk apart in de kano solo gevaren. Dit werkte voor ons beide zeer meditatief en konden we deze ervaring afsluiten en er een mooie herinnering aan over houden..

Dat plekje waar wij samen één mochten voelen in de natuur is nu heel speciaal voor mij, een heilig stukje grond, en ik weet dat er daar nu een team voor mij klaar staat die mij steunt in mijn helingsproces. Ik mag er mediteren, loslaten en naar mijn ziel luisteren. Want hoe meer ik er naar luister, hoe meer ik rust, vrede en onvoorwaardelijke liefde ervaar.

Liefs,
Wendy

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *