Het Doel van een Tweelingzielen Connectie is “Dansen”

Veel mensen denken dat het ontmoeten van je tweelingziel een ​​superromantische, nog lang en gelukkig levensverbinding is. Maar de realiteit kan helaas ook anders zijn. Dit wil niet zeggen dat je niet van een ongelooflijk leven kan gaan genieten met je tweelingziel. Alleen het komt niet vaak voor. Het Doel van een Tweelingzielen Connectie is “Dansen”

Zo heeft mijn tweelingzielen connectie mij spiritueel en emotioneel laten groeien. Daar waar ik een hoop zelfliefde miste, heeft hij mij diep naar binnen laten keren. “Het geluk en de liefde die je wilt, zit daar al”; zei hij. Ik moest het alleen nog terugvinden. Hij heeft me laten inzien wat mogelijk was. Hij liet me zien waar ik nog klein was. En alle diepe lagen die me pijn deden en die me tegenhielden van het geluk en de liefde, heb ik door mijn tweelingziel teruggevonden.

Je kunt hier echter niet aan werken als je alleen maar gefocust bent op je tweelingziel. Het belangrijkste doel van een tweelingziel-connectie is om deze persoon te ontmoeten en ze met je te laten “dansen”, zodat je de oude patronen naar boven kunt laten komen om te kunnen genezen.

Het zal zeker niet gemakkelijk worden. Al onze verhalen dat we ons niet beminnelijk of goed genoeg voelen, weerhouden ons ervan toegang te krijgen tot de diepere lagen die moeten worden genezen, omdat er zoveel verhalen zijn die ontstaan zijn ​​uit angst, schuldgevoel en schaamte over hoe we zijn. Zo onwaardig.

Je lage eigenwaarde en ‘je niet goed genoeg voelen’ veranderd dan in liefde, licht, kracht en vriendelijkheid. De wetenschap dat je het beste voor jezelf wilt en de juiste doelen stelt, helpt nieuw vertrouwen kweken, helpt je te stralen, van waaruit je tweelingziel je zal gaan opmerken.

Jouw tweelingziel is energetisch met je verbonden (5D). Onthoud dat je als Goddelijk (Divine) het mannelijke (DM) en het vrouwelijke (DF) bezit. Je tweelingziel connectie hoeft niet een vreselijk, pijnlijk ding te zijn dat je moet doorstaan. Met het juiste energetische werk kun je jezelf maanden en jaren van pijn besparen.

Ga niet doelloos proberen de ‘zelfliefde’ te krijgen door in je hoofd te zitten, maar ga voelen en ga diep naar binnen bij jezelf. Ga niet afdwingen of smeken dat je tweelingziel van je houdt en op je reageert. Je energetische frequentie moet verschuiven en veranderen in iets veel hogers en krachtigers, zodat jij je tweelingziel helpt om jou ook in het beste licht te zien. Maar dat begint allemaal bij jou!

Liefs,
Wendy

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.