Tweelingzielen

De Reden waarom jij je Tweelingziel hebt ontmoet

Het ontmoeten van onze tweelingziel markeert een voor en na moment en het is een gebeurtenis die ons leven volledig kan veranderen. We ontmoeten onze tweelingziel wanneer we klaar zijn om in de diepten van onze spirituele wereld te duiken en te ontwaken tot ons ware zelf. Vaak ontmoeten we ze wanneer we zoiets het minst verwachten en na een periode van ‘verlangen’ om de ware liefde te kennen.

Onze tweelingziel ontmoeten ontsteekt een vuur in ons dat onze spirituele groei voedt.

Er is veel te veel romantiek over tweelingzielen, waarbij de ontmoeting van tweelingzielen verkeerd wordt opgevat als ‘eindelijk de Ene ontmoeten’ zodat we nog lang en gelukkig kunnen leven. Ja, onze tweelingziel is onze perfecte weerspiegeling en mogelijk onze perfecte partner die we samen een prachtig leven van dienst kunnen hebben; we moeten echter begrijpen dat we eerst en vooral onze tweelingziel ontmoeten om als ziel te groeien en dat onze relatie met onze tweeling iets heel anders kan zijn dan onze idealen van romantische relaties. Hoe eerder we onze gehechtheden en verwachtingen met betrekking tot deze relatie kunnen loslaten, hoe soepeler ons spirituele pad zal zijn.

Tweelingzielen delen dezelfde energiekern en verbinden zich daarom op een extreem diep niveau. Vanuit spiritueel oogpunt zijn tweelingzielen dezelfde ziel die gekozen is om zich in twee polariteiten (mannelijk en vrouwelijk) te splitsen als een manier om het fysieke (dubbele) bestaan ​​te ervaren. Daarom voelt het extreem vertrouwd als we onze tweelingziel ontmoeten, hoewel we ze nog nooit eerder hebben gezien.

Het ontmoeten en omgaan met iemand die in feite jij bent, kan voor beide tegenhangers behoorlijk overweldigend zijn. samen zijn beweegt en maakt mogelijk lang sluimerende DNA-strengen (Kundalini-energie) wakker en deze energieën kunnen veel onbewust materiaal naar de oppervlakte duwen dat moeilijk te erkennen en te accepteren kan zijn. Als je je schaduwkant nog niet hebt geïntegreerd en je innerlijke fragmentatie nog niet hebt genezen, zal het ontmoeten van je tweelingziel je ertoe aanzetten dit innerlijke werk te doen.

Wanneer de Kundalini-energie in ons systeem wordt geactiveerd, breidt ons bewustzijn zich uit en worden we ons bewust van tot dan toe verborgen delen van ons Hogere Bewustzijn en van onze onbewuste wereld. De energie smelt onze onderdrukte en verborgen emoties, die vrijkomen in onze bewuste geest zodat we ze kunnen erkennen, integreren en loslaten. Dit kan een diepe ‘donkere nacht van de ziel’ veroorzaken.

Wanneer dit gebeurt, worden we geconfronteerd met onze innerlijke wonden en demonen, en het kan heel moeilijk zijn om onze fysieke relatie met onze tweelingziel te onderhouden: de onevenwichtige emoties waarmee we worden geconfronteerd, zullen meestal een conflict veroorzaken binnen de connectie. Misschien projecteren we onze pijn op onze tweelingziel of zien we ze als iemand die is gekomen om ons te ‘redden’ en geobsedeerd is door hen en dit zal ze wegduwen.

Hoe meer we vasthouden aan hun energie en verlangen naar ‘meer’, hoe meer ze afstand van ons nemen. Ze kunnen dit geheel onbewust doen, maar als dit jou overkomt, begrijp dan dat ze vanuit hun ziel worden geleid zodat je in je eigen schoenen kunt groeien.

Zo’n afstand kan nodig zijn om geen co-afhankelijke relaties te creëren en een giftige dynamiek te voeden. Het hogere zelf van een tweelingziel zal er altijd voor zorgen dat de relatie niet in ongezonde patronen vervalt.

De aard van een tweelingziel relatie is extreem evenwichtig en vredig, er zijn geen verwachtingen tussen tegenhangers, geen onevenwichtige emoties, geen verlangens.

Tweelingzielen kunnen alleen in volledige vrijheid samen zijn.

Ze kunnen alleen een romantische relatie met elkaar aangaan als er geen verlangen is naar de romantische en seksuele connectie, omdat dit gewoon gebeurt als een bijproduct van het verenigde energieveld. Tweelingzielen zijn tot elkaar aangetrokken, zonder dat dit nodig of gewenst is, wanneer ze in staat zijn om in hun innerlijke licht te stappen en Onvoorwaardelijke Liefde te belichamen.

Ze ‘maken’ de relatie niet tot stand, ze zijn gewoon samen.

Onvoorwaardelijke Liefde heeft alles te maken met zijn, onvoorwaardelijk liefhebben voor Al Dat Is (inclusief jezelf!), zonder iets aan het huidige moment te hoeven of te willen veranderen. Het gaat over totaal aanwezig zijn in het Zuivere Bewustzijn van Hier en Nu.

In de aanwezigheid zijn van onze tweelingziel voelt extreem licht, vreugdevol en helend omdat ze ons laten zien hoe het voelt om uitgelijnd te zijn met ons Ziel bewustzijn. Als we er meer van verlangen, verlangen we eigenlijk naar onszelf, onze ziel en onze genezing, we verlangen ernaar om ons innerlijke licht en de vreugde in ons hart te vinden.

Dit is de reden waarom je je tweelingziel hebt ontmoet. Om je innerlijke licht en de vreugde in je hart te vinden. Om je innerlijke fragmentatie te helen, die ‘gescheidenheid’ veroorzaakt: je scheidingspijn komt niet van simpelweg het gevoel ‘gescheiden’ te zijn van je fysieke tweelingziel, maar wijst er feitelijk op dat je je afgescheiden voelt binnenin jezelf en dus met de rest van de wereld . ‘Scheiding’ is niet iets om te herstellen tussen jou en je tweelingziel, maar in jezelf.

Soms kan de scheidingspijn die je op je tweelingziel projecteert echter behoorlijk ondraaglijk zijn.

Niettemin, begrijp dat het pijnlijk gescheiden voelen van je tweelingziel betekent dat je je pijnlijk gescheiden voelt van jezelf, omdat jij het bent. Het kan erop wijzen dat je innerlijke vrouwelijke en mannelijke gewond is en dat is wat aangepakt, onderzocht en genezen moet worden. Wanneer je innerlijke vrouwelijke en mannelijke energieën in balans zijn, voel je je niet langer gefragmenteerd in jezelf en verlang je niet langer naar iets (zoals aandacht of liefde) van je tweelingziel of anderen.

Je hebt je tweelingziel ontmoet omdat ze je pad dienen als een katalysator voor je spirituele ontwaken en je ascentie proces. Je tweelingziel laat je zien hoe Eenheid, Vrede en Onvoorwaardelijke Liefde voelt, omdat jij het bent. Dus dit gaat allemaal over jezelf. Over jou die je eigen Waarheid onthult.

Ascentie gebeurt in jezelf, in je eigen zelf. Het is een intiem proces met je eigen Ziel. Het is het ontrafelen van je Onbewuste blokkades zodat de pure, rauwe levenskracht (Kundalini-energie) vrij door je Wezen kan stromen en je kan verheffen tot je Innerlijke Goddelijkheid.

  • Het gaat over de liefde van je innerlijke vrouwelijke en innerlijke mannelijke en hoe ze zich in jezelf verenigen en je vullen met eeuwigdurende gelukzaligheid en vreugde.
  • Het gaat over de diepe acceptatie van jezelf en van de Vergankelijkheid van Al Dat Is en het intuïtieve begrip dat alleen Liefde Echt is.
  • Het gaat over het belichamen van goddelijke liefde, die puur en onvoorwaardelijk is, die schijnt op alles wat ze ontmoet, die geen andere bedoeling heeft dan zichzelf.
  • Het gaat over terug naar Huis komen, over beseffen dat het Paradijs is wat we zijn en dat dit alleen door het Hart wordt gevonden.
  • Het gaat over je openstellen voor goddelijke, universele liefde en het herstellen van vrede en eenheid in jezelf.

Je Ascentie komt niet alleen jou als individuele ziel ten goede, maar ook de hele schepping en is vooral helend (en noodzakelijk) voor het huidige menselijke collectief en Moeder Aarde.