Tweelingzielen

Nieuwe Tweelingzielen begin in 2022

Als het nieuwe jaar begint, is één ding waar ik me meer bewust van word, dat alles evolueert, ook energie. Vooral tweelingzielen energie.

Een belangrijk aspect om in gedachten te houden is dat ons perspectief op het geloven in de tweelingziel verschijnselen tijdens onze reis zal veranderen. Onze tweelingzielen reis is iets groters dan wie we zijn, ook al is het een deel van ons.

Het heeft een verbazingwekkend potentieel over hoe we ons via energie kunnen verbinden met andere entiteiten. Dicht bij ons en daarbuiten.

Hoe het werkt?

Ik weet het niet zeker, maar ik weet dat het bestaat. Niemand weet het zeker, en degenen die beweren de waarheid te kennen, kennen misschien niet de hele waarheid.

Maar een ding dat ik ontdekte, is dat je reis niet zozeer gaat over geloven of bepaalde dingen echt zijn of niet. Het gaat niet over het over-analyseren van delen van het energiespectrum dat we tegenkomen tijdens onze reis. Maar eerder over de ervaringen die we ondergaan en waarvan we leren. Het maakt ons allemaal verder wakker.

Als we onze innerlijke energie ontwaken gebeurt er iets magisch. Het kan zo levendig zijn en het stijgt door zulke ruimtes dat het ons heel goed dichter bij de tweelingziel kan brengen die ook moet ontwaken. Onze tweelingziel voelt onze energietrillingen en neemt ofwel zijn toevlucht tot dichter bij ons komen of wegrennen.

De aard van de dingen is dat we energieën aantrekken of afstoten. En deze energieën zijn degenen die vroeg of laat materialiseren in onze levensreis. Aantrekking of afstoting gebeurt eerst op energieniveau voordat het op fysiek niveau gebeurt.

Wanneer onze energie synchroon loopt, zowel ons ego-zelf als ons hogere zelf, zullen we ons verbinden met de energie van iemand anders, misschien zelfs onze tweelingziel. Energie zal trillen en de reactie kan voorlopig aantrekken of afstoten. Het betekent niet dat dit het uiteindelijke resultaat is.

Hier is iets dat je echt kan helpen bij het aantrekken en manifesteren van die dingen die je dierbaar zijn. De trillingen die je uitstraalt tijdens je reis.

Maar hoe doe je dit precies?

Gaat het gewoon om cool zijn en anderen helpen? Of is het meer dan dat?

Kom uit het begrip dat deze energie al bestaat. Het bevindt zich al in het rijk van jullie universum. Soms zoeken we het op en soms roept het ons. We kunnen het verminderen en we kunnen het versterken. Dit geldt voor levendige positieve energie en slechte negatieve energie. En het gaat er eigenlijk meer om hoe we deze energie waarnemen en waar we ons op focussen.

Harmonie wordt versterkt vanuit chaos. Het betekent gewoon dat de verschillende energiestukken op één lijn komen te staan ​​en naar voren stijgen. Dit is een weerspiegeling van onze tweelingzielen reis. Misschien is het op dit moment chaotisch, of is het vastgelopen. Niettemin zal het zijn weg vinden om zijn groei voort te zetten totdat het de volgorde vindt om zijn harmonie te ontwikkelen.

Het hangt allemaal af van in welke fase jij je bevindt in jouw reis. En soms, als we denken dat we een muur hebben geraakt en er is geen uitweg meer, dan zal er plotseling licht aan het einde van de tunnel verschijnen.

Vertrouw er gewoon op dat je dit licht kunt manifesteren. Omdat je het kunt. Doe dat vanuit een plaats van universeel geloof, vanuit je hogere zelf neerkijkend op je reis. Voel die verbinding en versterk het.

Je zult jezelf in het licht vinden terwijl je door je transformatie gaat, hoe pijnlijk het ook kan worden. En je zult snel het licht zien.

Moge dit het jaar zijn dat je opstijgt naar je spirituele vereniging (union).

Liefs,
Wendy