Wendy Senang Tweelingzielen Fysieke Aantrekkingskracht VS 'Normale' Aantrekkingskracht
Tweelingzielen

Tweelingzielen Fysieke Aantrekkingskracht VS ‘Normale’ Aantrekkingskracht

Als het gaat om de tweelingzielen fysieke aantrekkingskracht vs ‘normale’ aantrekkingskracht, bevinden de dingen zich op een heel ander niveau van intimiteit. Het voelen van dat soort aantrekkingskracht zal hoogstwaarschijnlijk een van de meest intense soorten energie zijn die je kunt ervaren. Zowel in termen van het 3D als het spirituele. Dit is niet hetzelfde als een ‘normale’ verliefdheid en ik kan je beloven dat het opvalt.

In het begin is het echter niet altijd zo voor jullie allebei (daar komen we op terug).

Wat de fysieke aantrekkingskracht van tweelingzielen anders maakt, is dat krachtige gevoel van vertrouwdheid tussen de goddelijke tegenhangers. Tegen de tijd dat ze verbinding maken in spirituele energie of in de 3D, zouden ze levendige droomontmoetingen hebben meegemaakt. Misschien hebben ze elkaar al in verschillende levens ontmoet.

Onthoud dat seksuele energie van tweelingzielen niet zo eenvoudig is als alleen de buitenkant. Dit is de andere helft van je ziel in een fysieke vorm.

Dus de aantrekkingskracht zal worden ervaren als niets dat je ooit hebt gevoeld. Wat die aantrekkingskracht als nooit tevoren maakt, is in de eerste plaats het feit dat het gebaseerd is op de zielsband. Ook wel bekend als de zielsverbinding tussen de tweelingzielen.

Vanwege deze verbinding heeft elke tweelingziel een ​​extreem vergelijkbare frequentie als hun tweelingziel, waardoor hun energetische lichamen voelen alsof ze één en hetzelfde zijn – en dat zijn ze bijna. De aantrekkingskracht wordt dan alleen maar sterker naarmate de tweelingziel ontwaakt voor hun gezamenlijke goddelijke doel, waardoor de band alleen maar verder wordt versterkt.

Tweelingzielen aantrekkingskracht onderscheiden van ‘normale’ aantrekking

Heb je je ooit afgevraagd waar alle hype over gaat als het gaat om de aantrekkingskracht van tweelingzielen? Wat maakt het zo’n aantrekkingskracht op overdrive?

Een krachtig gevoel van vertrouwdheid

Normale aantrekkingskracht is gebaseerd op het gevoel het onbekende te verkennen. Of je nu die aantrekkingskracht voelt voor iemand die je net hebt ontmoet of voor iemand met wie je tot op zekere hoogte een hechte band hebt gehad, maar zonder een item te zijn. Het is dat gevoel van het verkennen van de mogelijkheden van samen zijn dat je ertoe aanzet om dichterbij te komen. De opwinding is gebaseerd op het niet weten en verkennen om erachter te komen.

Als het om tweelingzielen aantrekkingskracht gaat, is de basis net even anders. In wezen verken je met je tweelingziel het onbekende niet zoals je zou doen met iemand anders. Je probeert terug te komen in een situatie die aanvoelt als thuis omdat het een thuis is voor je ziel en die van je tweelingziel.

Dus de basis van de aantrekkingskracht van tweelingzielen is in feite vertrouwdheid en reeds bestaande nabijheid die nog steeds bestaan ​​uit levens en levens geleden. (Onthoud, op een bepaald niveau weten beide tweelingzielen het al.) De opwinding is gebaseerd op weten wat jou en je tweelingziel daar te wachten staat en het streven om dat hemelse gevoel te proeven.

Levendige droomontmoetingen

Hoewel verliefd zijn op iemand kan resulteren in dromen over hen, inclusief seksuele fantasieën over hen, zijn deze dromen gebaseerd op het gevoel het onbekende te verkennen, net als de aantrekkingskracht op zich.

Hoewel deze dromen erg gepassioneerd en gedenkwaardig kunnen zijn, zijn je ziel en je essentie zich bewust van het feit dat het fantasieën zijn. Als je wakker wordt, herinner je je ze misschien tot in detail. Later op de dag zou je kunnen ontdekken dat veel van die droom uit je geheugen is verdwenen. Dat je gewoon het algemene gevoel hebt een hete droom te hebben gehad die je de kans geeft om te genieten als een echt evenement.

Tweelingziel dromen daarentegen zijn gebaseerd op reeds bestaande vertrouwdheid en tweelingziel geschiedenis. Net als de aantrekkingskracht op zich. Een groot deel van de reis van de tweelingziel ontvouwt zich voordat de tweelingzielen tijdens elke menselijke ervaring 3D-contact maken. Ze maken veel langer deel uit van elkaars energetische frequentie van de tweelingziel voordat hun 3D-vatenstelsel elkaar tijdens een leven ontmoeten. Die aanwezigheid komt vaak tot uiting in droomontmoetingen waar tweelingzielen in dromen communiceren. Die vaak een herinnering aan eerdere ervaringen kan zijn in plaats van een fantasie over een mogelijke nieuwe.

Omdat het gebaseerd is op zoveel geschiedenis samen of omdat het eigenlijk een herinnering is uit een of meerdere vorige levens, is de droom van de tweelingziel verbazingwekkend levendig. Dat komt omdat, zelfs als het een verzinsel van je verbeelding is, het talloze herinneringen uit vorige levens bevat. Wat betekent dat je tweelingzielervaringen met elkaar hebt gehad. Je ziel weet dat het een verzameling van stukjes van jullie leven samen was en niet alleen maar een fantasie. Het niveau van detail en intensiteit is daarmee in overeenstemming. Het is levendig omdat het in feite een onderdeel is van je vele levens als tweelingzielen.

Aantrekkingskracht als nooit tevoren

Zodra jij en je tweelingziel daadwerkelijk 3D-contact maken, explodeert al die spirituele en vorige levensenergie van aantrekking tot een soort verbinding die je nog nooit eerder hebt gevoeld. Je tweelingziel zal aantrekkelijker en opwindender zijn dan wie dan ook. Of die je ooit hebt ontmoet of wie je daarna nog zult ontmoeten.

De chemie van de tweelingziel is intens. Je zult intuïtief weten dat de seks tussen jou en je tweelingziel op een heel ander niveau zou zijn of zal zijn dan al het andere daarvoor of na.

In tegenstelling tot normale situaties waarin je je minder tot iemand aangetrokken voelt, des te meer je die persoon onderzoekt. Dit omdat het onbekende en de opwinding van het verkennen is verminderd. Meer herinneringen aan vorige levens ontwaken naarmate je meer interactie hebt. Wat alleen maar bijdraagt ​​aan de zintuiglijke en emotionele band van de tweelingziel.

Dus terwijl het normale gevoel tot iemand aangetrokken te zijn over het algemeen afneemt naarmate de partners langer intiem zijn en seks met elkaar hebben. Neemt het tweelingziel model van aangetrokken worden in feite in intensiteit toe naarmate de interactie langer duurt.

Waarom is de fysieke aantrekkingskracht van de tweelingvlammen zo sterk?

Soul Bond

Tweelingzielen zijn gedurende hun hele leven met elkaar verbonden door de zielsband en het energiekoord. Of ze nu in 3D verbinding maken of niet tijdens een bepaald leven. Ze zijn voor altijd met elkaar verbonden op een manier die niet weggegooid kan worden. Wat er ook gebeurt. Het kan worden genegeerd op basis van de vrije wil van een of beide tweelingen, maar het verdwijnt nooit.

Wanneer de tweeling verbinding maakt, op een energetische manier of direct in de 3D, wordt die band des te meer bekrachtigd en trilt het met bewustzijn. Het ontsteekt alle herinneringen aan vorige levens in jullie beide energieën. Zelfs als je je daar op dat moment of later wel of niet bewust van bent. Dit is een diepe en intense verbinding. Gebaseerd op een band die werkt als een elastische band. Die je levenslang naar elkaar toe trekt en sterker wordt met elk nieuw leven waarin je zelfs maar een klein beetje vooruitgang boekt in de richting van harmonisatie met elkaar.

Dus kortom, de zielsband fungeert als een beetje een voortdurend regenererende tikkende bom om elkaar aan te trekken. Je zult schokken van die explosie voelen elke keer dat je in welke mate dan ook interactie hebt.

Vergelijkbare frequenties

Als je eenmaal genoeg interactie hebt ervaren gedurende je hele leven, harmoniseren je energieën en stemmen je frequenties af. Ze lijken qua ontwerp sterk op elkaar,. Hoe meer werk je doet om dichter bij elkaar te komen, hoe meer ze op elkaar zijn afgestemd.

Hoe meer afgestemd je frequenties zijn, hoe meer ze elkaar versterken. Dat betekent dat ze alles over de hele reis versterken, inclusief de intimiteit van de tweelingzielen. En het gevoel ongelooflijk tot elkaar aangetrokken te zijn.

Levenslange chemie en intimiteit

Hoe meer je op elkaar bent afgestemd, hoe meer herinneringen aan je vorige levens samen worden gewekt. Ofwel bewust of niet bewust op verschillende punten op de weg naar vereniging.

De vertrouwdheid en gelukzaligheid van jullie samenzijn groeit in intensiteit en als gevolg daarvan wordt seks met je tweelingziel steeds meer een zielsdiepe behoefte en verlangen. De voldoening die je kunt krijgen door die 3D-manifestatie van je romantische blauwdruk, goddelijke liefde is het hoogste van alle hoogtepunten,. Je kunt dat feit in elke centimeter van je lichaam voelen zoemen.

Goddelijk doel

Een andere laag van intensiteit wordt toegevoegd aan hoe aantrekkelijk je tweelingziel voor jou is en jij voor je tweelingziel. Want hoe meer je op elkaar afgestemd bent, hoe bewuster je wordt van je goddelijke doel en levensmissie als onderdeel van je reis.

Dat niveau van verbinding tussen tweelingzielen creëert een spirituele intimiteit die anders is dan al het andere in deze dimensie. Het niveau van pure vreugde en onvoorwaardelijke liefde die je elkaar kunt geven, dient alleen om die 3D-manifestatie van je samenzijn en één worden te versterken.

Liefs,
Wendy