Bestaan Tweelingzielen echt? Of zit het allemaal in je Hoofd?

De populariteit van de tweelingziel-relatie en de romantische connectie die het met zich meebrengt, is de laatste tijd explosief gestegen. Met alle vage lijnen tussen tweelingzielen, zielsverwanten, karmische partners en gewoon wishful thinking wordt het echter verwarrend. Dus bestaan ​​tweelingzielen echt? Is de reis van de tweelingziel echt of is het allemaal een obsessie?

De reis van de tweelingziel vindt meestal plaats in een hogere dimensie en je zult zien dat mensen veel discussiëren over verschillende aspecten van de reis. Niet alles wat je leest over de reis is echt, maar ik denk zeker dat er tweelingzielen bestaan. Ik heb daar mijn eigen redenen voor.

Het is duidelijk dat ik veel over de reis van de tweelingziel praat, maar ik ben waarschijnlijk een stuk minder bevooroordeeld dan je je misschien zou voorstellen. Ik ben erg spiritueel en ik denk dat ik een redelijk pragmatische kijk heb op de reis van de tweelingziel.

De reis van de tweelingziel kan absoluut frustrerend zijn. Het is gemakkelijk om je af te vragen of het hele ding alleen in je hoofd zit. Ik snap het. Ik ben daar geweest.

Mijn eigen ervaring met Tweelingzielen

Bestaan ​​tweelingzielen echt? Ik heb het hier gehad over mijn eigen tweelingziel reis, maar ik ben ook in de ongebruikelijke positie die ik hoor van mensen die elke dag hun eigen tweelingzielenreis doormaken.

Ik beschouw mezelf als een scepticus en ik heb niet de neiging om dingen op het eerste gezicht te geloven zonder daar een reden voor te zien. Maar tussen de krankzinnige synchroniciteiten en het soort relaties dat ik zie komen van de reis, is het moeilijk voor mij om niet te twijfelen.

Ik zie keer op keer dezelfde patronen en ik heb gekeken naar de oorsprong van de tweelingziel. Het idee van de tweelingziel reis is niet nieuw. Het is misschien een trend op sociale media om over deze ideale relatie te praten, maar dit soort verbinding gaat terug tot de Griekse mythologie en verder.

Kortom: ik heb te veel gezien om niet in het tweelingziel fenomeen te geloven.

Ik begrijp het ‘niet geloven’ in Tweelingzielen

Hoewel ik aan mezelf geen twijfel heb, begrijp ik de twijfel van anderen volkomen. In veel opzichten is het een goede zaak om je af te vragen wat je wordt verteld.

Omdat de tweelingziel relatie niet simpelweg kan worden gemeten als een zwart-wit tastbare relatie, kan het moeilijk zijn om met enige zekerheid over dit soort energie en verbinding te praten.

Ik denk dat tweelingzielen echt zijn, maar ik ben het niet eens met veel van de meningen die je online zult horen.

Ik ben heel voorzichtig als ik mensen met zekerheid over dit soort dingen hoor praten. Iedereen die beweert kennis te hebben van dingen die in andere dimensies, levens of van derden gebeuren, moet met een korreltje zout worden genomen.

Ik ben ook voorzichtig als ik mensen met zekerheid hoor zeggen dat tweelingzielen nep zijn of gewoon een obsessie is. Hoe weet je dat? Niet iedereen heeft een tweelingziel en misschien ben je dit leven gewoon niet op reis. Dat zou hetzelfde zijn als ik zou zeggen dat er geen God is of zoiets als zwaartekracht, alleen maar omdat ik het niet kan zien.

Als je het hebt over een spirituele verbinding, heb je het over iets buiten de fysieke realiteit. We kunnen dingen zien als seksuele aantrekkingskracht en onmiddellijke aantrekkingskracht, maar het is onmogelijk voor ons om iets anders met zekerheid te meten.

Mijn persoonlijke vuistregel is om je te concentreren op je eigen spirituele groei. Vergeet de labels die we dingen geven. Probeer je spirituele ontwaken of relatie niet te vergelijken met iemand anders (of iets dat je op sociale media leest).

Zelfs als je niet gelooft in tweelingzielen of het idee van een spiegelziel daarbuiten, doe je nog steeds het juiste voor jezelf. Als je tweelingziel relaties ziet als een einddoel in plaats van een reis om daar te komen, zet je jezelf op teleurstelling.

Zijn tweelingzielen echt? Hoe weet je dat?

Je kunt het niet echt weten. De enige manier om echt zeker te weten dat je een tweelingziel relatie hebt, is door het zelf te ervaren.

Wat zijn de tekenen dat je er misschien een bent? Nou, het is voor iedereen anders. Dit soort energie kan zich op veel verschillende manieren manifesteren. Achteraf wordt het duidelijk, maar dat helpt je niet als je tijdens de reis door periodes van onzekerheid en twijfel navigeert.

Als je worstelt met twijfel en onzekerheid (volkomen normaal), volgen hier enkele suggesties:

  • Mediteren. Probeer in contact te komen met je hogere zelf en vergelijk wat je ervaart met elke andere verbinding die je hebt gehad.
  • Logboek. Haal je gedachten, gevoelens en emoties eruit door ze op te schrijven.
  • Praat met iemand die je vertrouwt over wat er in de relatie gebeurt met al zijn hoogte- en dieptepunten.

Tweelingziel of obsessie?

Vooral tijdens moeilijke perioden van scheiding, kun je echt het verlies voelen van het niet in de buurt zijn van je tweelingziel. Het is begrijpelijk om dit te verwarren met simpele bespiegeling of obsessie en (onbehulpzaam) het verschil is pas achteraf duidelijk.

Het belangrijkste verschil tussen geobsedeerd zijn door een valse tweelingziel of een simpele fysieke aantrekkingskracht en de reis van de tweelingziel, is de spirituele kant.

Dit is niet iemand tot wie je je gewoon aangetrokken voelt. Je ziel is verbonden met deze persoon omdat ze de andere kant van je ziel zijn. Als je je niet spiritueel tot hen aangetrokken voelt, dan heb je waarschijnlijk gewoon te maken met fysieke overgevoeligheid of misschien een valse tweelingziel.

De keuze is uiteindelijk aan jou

De enige absolute zekerheid hier is dat het aan jou is wat je kiest te geloven.

Zelfs als het allemaal in ons hoofd zat, is het leren hoe je je tweelingziel kunt aantrekken sowieso een reis van zelfontdekking en verbetering. De reis kan je leven nog steeds transformeren en emotionele bagage helpen oplossen die leidt tot een beter liefdesleven en relaties – zelfs als er niet zoiets bestaat als een spirituele verbinding als deze.

Dus zijn tweelingzielen echt? Ik denk het zeker!

Liefs,
Wendy

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.