Wat is de rol van het Goddelijke mannelijke in de opkomst van het Goddelijke vrouwelijke?

Wat is de rol van het Divine Masculine in de opkomst van het Divine Feminine?

In de afgelopen jaren zijn we getuige geweest van de opkomst van het Goddelijke Vrouwelijke. Altijd in twijfel getrokken en soms verkeerd begrepen, komt deze opkomst na een tijd van onbalans tussen de Goddelijke Mannelijke kwaliteiten en de Goddelijke Vrouwelijke. We kunnen de onbalans zien die tot uiting komt in de wereld en in onze collectieve relatie met de natuur, maar het conflict kan ook worden gevonden in de hoofden en harten van zowel mannen als vrouwen. Om vrouwen terug te laten keren naar een plaats van kracht, vertrouwen en evenwicht, is een herstelproces noodzakelijk. Het herstellen van dit evenwicht zal niet alleen het werk zijn van het Goddelijke Vrouwelijke, het vereist ook een elementaire reconstructie van het Goddelijke Mannelijke.

De noodzakelijke balans van het Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke begrijpen.

Het Goddelijke Vrouwelijke is verbonden met de Maan, de Zon, de Sterren en de Aarde. Ze is in harmonie met haar innerlijke zelf en hoort alle profetieën van haar lichaam. Ze luistert naar haar gevoelens en kan afstand nemen tussen haar geest en de inmenging van haar gedachten. Ze is de mede-schepper van het universum en als zodanig heeft ze vertrouwen in haar wijsheid en liefde. Ze is in perfecte symbiose met haar zintuigen en beleeft alles op de meest pure manier, in het moment.

Het Goddelijke Vrouwelijke vecht nooit tegen haar eigen Natuur en is onze wijste kant, de kern van onze intuïtie en kennis. Het Goddelijke Mannelijke daarentegen belichaamt het sterkste gevoel van Waarheid. Hij zal niet snel afgeleid worden van zijn zoektocht en heeft de middelen om alles te bereiken wat hij wenst. De Goddelijke Mannelijke kwaliteiten geven moed tot actie en onderscheidingsvermogen om te debatteren. Het Goddelijke Mannelijke, wanneer geïntegreerd door vrouwen, kan ons helpen creatieve initiatieven te nemen, belangrijke beslissingen te nemen en nee te zeggen wanneer dat nodig is. Hij is een creatieve kracht die onverzadigbaar kan lijken en is een onblusbare vlam van energie. Het feit is dat hoe vaak mannen ook worden aangemoedigd om de opkomst van het Goddelijke Vrouwelijke in zichzelf te onderdrukken, hetzelfde geldt voor vrouwen met hun Goddelijke Mannelijke, maar geen van beide kan compleet en vervuld zijn zonder de ander. Daarom is het vinden en herstellen van de balans tussen Vrouwelijke eigenschappen en Mannelijke kwaliteiten een spirituele krachttoer.

Je goddelijke vrouwelijkheid bevestigen en je kracht vinden.

Wanneer je verbinding maakt met het Goddelijke Vrouwelijke in jezelf, ga je schaamteloos de diepten van je onderbewustzijn binnen en sluit je je weer aan bij de universele energiebron. Door het vrouwelijke te laten opkomen, ervaren we ten volle het pan-sofisme van het vrouw-zijn en het toestaan ​​van onze kracht om te gedijen. Door de Vrouwelijke of Mannelijke kwaliteiten en polariteiten te onderdrukken of om te keren, herstellen we slechts de helft van onszelf. Uit de schaduw stappen en onze natuurlijke kracht (mannelijk) omarmen en ook ons ​​gevoel van koestering (vrouwelijk) is een statement van empowerment. Als intuïtieve vrouwen groeien we uit gepolariseerde conditionering.

Onze individuele identiteiten en onze intieme relaties met het Mannelijke hangen in alle opzichten af ​​van de opkomst van het Goddelijke Vrouwelijke.

Wanneer en hoe het mannelijke zijn heilige plaats kan terugvorderen?

Als vrouwen zijn we geconditioneerd om zacht, vredig en gevoelig te zijn, terwijl mannen geconditioneerd zijn om dominant, sterk en assertief te zijn. We hoeven echter niet gevangen te blijven in deze door de samenleving opgelegde normen en clichés. Dit soort maatschappelijke wijdverbreide ideeën maakten de weg vrij voor allerlei extreme gedragingen en gevolgen, waardoor vrouwen onderdaniger en veerkrachtiger werden en mannen steeds agressiever en arroganter. De opkomst van het Goddelijke Vrouwelijke kan het evenwicht in onze harten en identiteiten herstellen door mannen in staat te stellen contact te maken met hun innerlijke Goddelijke Vrouwelijke en vrouwen in staat te stellen hun Goddelijke Mannelijke kwaliteiten te ontwikkelen. Door de wijsheid van het Goddelijke Vrouwelijke te eren en het Goddelijke Mannelijke te accepteren voor de waarheid die hij dient, brengen we een gezonde harmonie en spirituele symmetrie in onze energieën, waardoor mannen een stap terug kunnen doen naar een meer gevoelige en intuïtieve plek en vrouwen hun kracht en spirituele kracht kunnen terugwinnen.

De magie van het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke samen Het begrijpen en omarmen van beide goddelijke energieën is cruciaal voor zowel mannen als vrouwen. Het Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke, wanneer gecombineerd, vullen elkaar niet alleen aan, maar werken ook als een onstuitbare kracht van de natuur. Het vrouwelijke is als de ontwerper, terwijl het mannelijke de ambachtsman is. In een relatie zullen een man en een vrouw die beide de tweelingenergieën volledig hebben omarmd, in staat zijn een rijke, creatieve en bevredigende verbintenis op te bouwen.

Wanneer het Mannelijke besluit meer op zijn intuïtie te vertrouwen en zijn gevoelens als spirituele begeleiding accepteert, zal hij op een unieke, magische manier verbinding maken met het Vrouwelijke en het Universum.

Wat betreft de opkomst van het Goddelijke Vrouwelijke, het bevestigt opnieuw haar natuurlijke kracht en Goddelijke Wijsheid, ze wordt een vruchtbare grond voor de hele schepping terwijl ze in verbinding blijft met haar bewustzijn dat het grootste geschenk van allemaal is. Zoals Virginia Woolf ooit schreef: “I’m rooted but I flow”, wat een perfecte en poëtische beschrijving is van krachtige duale energie, waar oppositie consistentie brengt.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.