Wendy Senang Aanmelden Zoom Sessie Tweelingzielen Reading & Vragenronde
Tweelingzielen

Hoe kom je in Inner Union om je ware Tweelingziel Union te vinden?

Met veel te veel valse tweelingzielen is het doel altijd om bij je enige echte tweelingziel te zijn.

Dit is begrijpelijk en ik was precies hetzelfde voordat ik met hem op één lijn kwam, vandaar dat het bereiken van innerlijke vereniging een van de BELANGRIJKSTE factoren is en iets waar veel mensen NIET over praten op de reis van de tweelingziel omdat hun focus veel te veel op hun persoon ligt, en niet op zichzelf.

In de dynamiek van de tweelingziel concentreer je je niet op je man (DM) of vrouw (DF).

Je bent gefocust op het creëren van de man/vrouw met wie JIJ wilt zijn. Mijn tweelingziel houdt bijvoorbeeld van een bepaald soort leven omdat hij dat voor zichzelf heeft gekozen.

Ik deed al mijn emotionele werk in dat gebied om te zien of er triggers waren die naar voren kwamen dat ik op dat gebied wilde upgraden. Het bleek dat ik een oud verdriet moest helen dat voortkwam uit trauma waardoor ik me verstopte. Toen mijn tweelingziel door zijn dagelijkse leven mij bleef spiegelen, de dingen die ik NIET had genezen, maakte het gemakkelijker voor mij om de oude pijnstukken te blijven helen en de lading te laten vallen.

Dit is wat wordt bedoeld met innerlijke vereniging, om je volledig op jezelf te kunnen concentreren en jezelf diep te voeden en lief te hebben, zodat je de persoon manifesteert waar JIJ bij wilt zijn.

Een van de grootste dingen die je innerlijke vereniging van je zal eisen, is het helen van je trauma en je neiging tot zelf-sabotage. Het zal je helpen de diepste niveaus van trauma te zuiveren, zodat je in staat bent om alle smurrie in het proces te elimineren, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Je kunt niet op één lijn komen met je tweelingziel, als je DNA-cellulaire geheugen nog steeds vasthoudt aan incidenten die trauma in het lichaam hebben veroorzaakt.

Het lichaam is intelligent en onthoudt altijd wat er is gebeurd, dus zelfs de kleinste dingen kunnen je uit de lijn met je persoon halen. Er zijn tijdlijnen die je volledig moet afsluiten, zodat je dat soort situaties niet opnieuw in je leven manifesteert; om je weg te houden van je tweelingziel in de echte wereld.

Wanneer je je trauma opruimt, ben je in staat om de oude programmering van zelfhaat en zelf sabotage op te ruimen, waardoor je jezelf kunt vergeven.

Naarmate je je lichter voelt en hoger in vibratie beweegt, ben je in staat om onvoorwaardelijke liefde eenvoudig door te laten stromen, omdat de blokkades en de ego-verhalen die we allemaal hebben als mensen, beginnen op te ruimen en te helen. Naarmate je meer duidelijkheid over jezelf krijgt, zul je meer duidelijkheid krijgen over je tweelingziel. Dit komt omdat jullie allebei dezelfde ziel zijn in 2 lichamen.

Je kunt gewoon niets ontvangen dat je niet zelf hebt gemanifesteerd om te ontvangen van je tweelingziel.

Verantwoordelijkheid nemen om te genezen is niet aan je tweelingziel, het is aan jou.

Liefs,
Wendy