Waarom vindt Runner-Chaser omschakeling plaats?

De Chaser

Er wordt gezegd dat de chaser de eerste is die deze spirituele verbinding realiseert. Het is de achtervolger die het belang van de ander in hun leven beseft als hun tweelingziel. Maar wanneer het stadium van de scheiding van de tweelingziel komt, zijn zij degenen die in de steek worden gelaten door hun persoon, en het laat hen de intense pijn voelen van de scheiding van de tweelingziel. De casher blijft de runner achtervolgen, niet omdat ze egoïstisch zijn, maar omdat ze niet willen dat een van de tweelingzielen de scheidingspijn voelt. Omdat ze net zo van hun runner houden als van zichzelf. Ze weten dat als ze deze intense scheidingspijn van de tweelingziel voelen, de runner hetzelfde zou voelen, en ze willen niet dat ze het voelen omdat ze zoveel van ze houden om ze pijn te zien hebben.

De Runner

De runner daarentegen is degene die deze verbintenis verlaat en de persoon afwijst vanwege het overweldigende gevoel van emoties. Vanwege de intense aantrekkingskracht tussen hen, voelt de runner dat deze band hen in de toekomst zou verstikken. Hun denkpatroon werkt alsof ze wegrennen en zich verstoppen en de verbinding helemaal verlaten, het zal allemaal verdwijnen. Dan zullen ze in vrede zijn. Dus de runner rent weg en verbergt zich voor hun tweelingziel en hun verbintenis, omdat de intensiteit van de verbinding hen bang maakt. De runner kan zich wenden tot andere mensen of alcohol en feesten om zichzelf af te leiden.

Maar in plaats van weg te gaan, begint de tweelingzielenscheiding de runner-tweelingziel wakker te maken. Het is inderdaad belangrijk voor de runner om weg te rennen, omdat het ze de tijd geeft om te groeien en zich spiritueel te ontwikkelen en in lijn te komen met dezelfde energiefrequentie als de chaser. Maar aangezien de tweelingzielen verbinding op zielsniveau is, zijn alle emoties en liefde die de tweelingziel voelt meervoudig dan normaal. Evenzo is de scheidingspijn ook erg intens en laat het de runner in verwarring achter. Ze kunnen niet begrijpen wat er met hen gebeurde en voelen zich verloren. Dus proberen ze het te negeren door de verbinding te verbreken.

Punt om te onthouden:

Bedrog, liegen, misbruik, intimidatie is nooit een onderdeel van de dynamiek van tweelingzielen runner-chaser. Als je persoon je slecht behandelt en je niet respecteert, dan zit je in een karmische of valse tweelingziel verbinding.

Wat gebeurt er als de achtervolger stopt met achtervolgen?

De scheidingsfase van de tweelingziel is belangrijk omdat beide tweelingzielen tijdens de scheiding leren hoe ze zich kunnen concentreren op persoonlijke problemen die hun tweelingziel vereniging in de weg kunnen staan en het nodige schaduwwerk kunnen doen. Maar er komt een tijd dat de chaser het achtervolgen gewoon beu is en de achtervolging helemaal stopt om zich meer op zichzelf te concentreren. Zoals het spreekwoord zegt, alles heeft zijn grenzen.

Dus wanneer de chaser stopt met jagen, kan de runner de leegte meer voelen dan de chaser. Het is alsof je een groot deel van jezelf verliest, wat sowieso waar is. De chaser die in de eerste plaats werd achtergelaten, kan zich verraden, gekwetst en geblokkeerd voelen. Maar de runner voelt de scheidingspijn intenser dan de chaser, omdat hun verwarring hun ellende vergroot.

Runner-chaser rol omschakeling

Omdat tweelingzielen spiegels van elkaar zijn, hebben ze de neiging elkaar vaak te spiegelen, en dit is de reden waarom de dynamiek van de runner-chaser meerdere cycli kan aanhouden. Meestal wordt gezegd dat de mannelijke energie de runner is, terwijl het goddelijke vrouwelijke de chaser is. Maar het is niet altijd waar. Als individuen hebben we allemaal zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie in ons. Het is dus absoluut mogelijk dat de vrouwelijke energie de runner is en de mannelijke energie de chaser.

Het is ook mogelijk dat na enige tijd de rol van runner-chaser volledig kan worden omgeschakeld, en dit kan doorgaan totdat er een goed evenwicht is tussen beide tweelingen.

Onthoud altijd dat een runner een chaser niet kan voltooien, tenzij de chaser zelfvoorzienend of compleet is in zichzelf en vice versa. Een tweelingziel vereniging is alleen mogelijk wanneer beide tweelingzielen energieën op één lijn liggen. De tweelingziel verbinding is een emotionele rollercoaster. Als spiegelzielen reflecteren ze elkaars energieën. Als ze eenmaal samen in balans zijn, alleen dan kunnen ze verder gaan op hun reis. In het begin van deze runner-chaser dynamiek is het heel goed mogelijk dat de runner de chaser is terwijl de chaser de runner is. Maar uiteindelijk, als de runner meer geaard begint te worden, worden hun rollen onmiddellijk omgekeerd.

Waarom gebeurt de dynamiek van runner-chaser omschakeling?

Omdat beide tweelingzielen ergens voor wegrennen. De runner rent weg van de zielsverbinding omdat het denkt deze overweldigende emotionele reis niet te kunnen dragen, terwijl de chaser wegrent van de eigenliefde en de angst om in de steek gelaten te worden. Beiden lopen weg van de daadwerkelijke fase waarin ze genezen zouden worden.

Er zijn drie problemen waardoor de dynamiek van de runner-chaser optreedt.

  1. Hechtingsproblemen
  2. Overeenkomstige wonden: a) verlatingsangst b) bindingsangst
  3. Verdraaiing in de tweelingziel spiegel

Om zich te herenigen met de tweelingziel, moeten zowel de runner als de chaser door de scheidingsfase van de tweelingziel gaan, waar ze schaduwwerk moeten doen en eerst moeten worden geheeld. Als ze dan meer geaard en ontwaakt in zichzelf beginnen te raken, moeten ze nadenken over hun groei. Ze moeten zichzelf behandelen met zelfliefde en vriendelijkheid. Zowel de runner als de chaser moeten de oude herhalende cycli van niet functionele gedragspatronen loslaten.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.