DM & DF

Twee Energieën DM & DF in het Spel

Er zijn twee energieën DM & DF in het spel. Het goddelijke vrouwelijke (DF) en het goddelijke mannelijke (DM). Iedereen heeft beide energieën in zijn lichaam, alleen is de ene meestal dominanter dan de andere. De runner is typisch de tweelingziel die de mannelijke energie (DM) vasthoudt en de chaser is typisch de tweelingziel die de vrouwelijke energie (DF) vasthoudt.

Het punt van de relatie is gekoppeld aan je spirituele ontwikkeling. Niet iedereen kiest ervoor om op een tweelingzielenreis te gaan.

Ik breng veel tijd door in de gemeenschap van tweelingzielen en ik heb gezien hoe verhitte discussies over mannelijke en vrouwelijke tweelingzielen kunnen ontstaan. Het komt maar al te vaak voor dat het goddelijke mannelijke (DM) de schuld krijgt van moeilijke en pijnlijke scheidingsfasen.

Het is maar al te gemakkelijk om het schuldspel te spelen. Zoals met elk onderdeel van de tweelingzielen reis, is het nuttig om te begrijpen wat er aan de hand is, maar laat het je acties niet vertroebelen. Te veel mensen geven uiteindelijk hun goddelijke mannelijke tweelingziel (DM) de schuld omdat ze niet om hun gevoelens geven of omdat ze emotioneel niet beschikbaar zijn. Zelfs als ze de tweelingziel runner zijn, is dit ook niet gemakkelijk voor hen.

Als je de meer spiritueel bewuste tweelingziel bent, heb je misschien pijn tijdens turbulente fasen van je reis. Wat je gemakkelijk kunt missen, is dat ook zij pijn hebben. Het enige verschil is dat ze niet bewust begrijpen waarom ze pijn hebben.

Het is niet noodzakelijkerwijs moeilijker of gemakkelijker voor een van beide tweelingzielen, maar het is belangrijk dat we niet verstrikt raken in het spelen van dit ‘schuldspel’ van wie het gemakkelijker heeft. Er zijn drie dingen die iedereen zou moeten onthouden:

  • Het is niet jouw schuld.
  • Het is niet hun schuld.
  • Pijnlijke scheidingsfasen zijn geen teken van zwakte of een probleem met je tweelingzielreis.

Het is volkomen normaal en maakt samen deel uit van jullie pad. Sommige mensen hebben het gevoel dat het goddelijke vrouwelijke (DF) de taak heeft om onvoorwaardelijke liefde te bieden, omdat ze beter toegerust zijn om het te kunnen doen. Er zit misschien een kern van waarheid in, maar het is ook belangrijk om jezelf tijdens de reis geen onnodige emotionele pijn te bezorgen, wat jullie uiteindelijk allebei zal vertragen.

Het belangrijkste dat ik wil dat je onthoudt, is dat beide tweelingzielen een rol spelen tijdens deze reis. Als je nog geen union hebt bereikt, hebben jullie allebei werk voor de boeg. Wees open en beschikbaar voor je tweelingziel. Het is waarschijnlijk niet alleen een kwestie van wachten tot zij al het werk doen.

En dat geldt voor zowel de DF als de DM.