Wat Leert het Tweelingzielenproces jou?

Het tweelingzielenproces is ervoor om je dichter bij jezelf te laten komen. Om jezelf beter te leren begrijpen wat er nu daadwerkelijk onder al die diepe lagen ligt.

Het tweelingzielenproces wilt jou leren anders naar de wereld te kijken vanuit jouw ziel. Want jouw ziel is jouw werkelijke IK. De IK die nu begraven ligt onder dikke lagen van vooroudergeschiedenis, oude opgelegde conditioneringen, oude gewoontes.

Deze spirituele weg naar je authentieke zelf gaat niet van een leien dakje. Als je niet in het tweelingzielenproces zit of gelooft zijn er natuurlijk ook andere wegen die je tot het bewustzijnsproces brengen. Alle processen hebben zo een label gekregen, alleen de rode draad door het proces is hetzelfde.

Zo’n bewustzijnsproces gaat niet zonder stoten of slag. Het is een heftige weg naar binnen om je ziel vrij te maken van de donkere kanten die je energetisch stagneren om een gelukkig leven te leiden op deze aardkloot. Je ziel is Balans, Vrede, Licht en Liefde en deze wilt nu op dit moment vrij zijn van donker en chaos. En daar heb jij als tweelingziel met jouw lichaam en geest, werk te verzetten. Als je door de chaos van transformatie gaat zul je, hoe je de wereld ook nu ziet, veranderen.

Het loslaten van jouw schaduwkanten zal je nieuwe inzichten, ruimte en perspectieven geven, zodat je veel meer vanuit jouw IK betere keuzes kan maken voor jezelf omdat daar het gepassioneerd vuurtje brand van vrijheid, licht, vrede en liefde.

Er wandelen steeds meer tweelingzielen vanuit het donker naar het licht. Ik heb een visioen gehad en ik heb ze zien lopen. Donkere zielen wandelend naar het licht. En dit is voor hun nog maar het begin van het proces, opweg naar een vrije ziel.

Jij bent met deze opdracht gezegend, oke zo voelt het misschien niet aan, maar het is niet voor niets dat je hier dus bent. Of je er nu net mee begint, er midden in zit of al verder in het proces zit. Laten wij die weg van heling bewandelen want dit is nu zo nodig voor de wereld. Laten wij de energie van heling de wereld inzenden want er zijn genoeg nieuwe en oude zielen die onze Licht en Liefde kunnen gebruiken binnen hun proces.

Wat ik nog even op het hart wil drukken! Het tweelingzielenproces is er om je dichterbij jezelf te brengen, jouw authentieke zelf, leven vanuit jouw waarheid. Niet de aardse relatie, dit verlangen is er nu juist om je te transformeren. De ergenis, irritatie en ongeduld dat het met zich meebrengt, helpt je wel verder in je leven. Klinkt lullig, ik weet er alles van, maar dit zijn waarschijnlijk dan wel de punten waar aan gewerkt mag worden, je schaduwkanten.

Een aardse relatie is wel degelijk mogelijk, alleen hoort dit nu niet de focus te zijn!

Het proces is ervoor om jouw binnenstebuiten te trekken zodat JIJ nu eens gelukkig mag gaan leven zonder voorwaarden, controle en stagnatie en te leren vertrouwen op het Universum. Je hebt deze opdracht niet voor niets gekregen, dit is je gegeven om nou eens uit je comfortzone te stappen!!

Door mijn bewuste persoonlijke groei van de afgelopen jaren ben ik ook op nieuwe paden beland. En ben er ook elke keer weer getest en uit mijn comfortzone gehaald. En dit zal zo nog blijven totdat mijn lichaam mag gaan hemelen. Maar tot dan zal ik elke uitdaging aangaan om te leven vanuit mijn authentieke zelf.

En zo heb ik na een paar mooie inzichten die ik binnen kreeg, gekozen om een mijn pad te blijven volgen. Dit zal mijzelf ook meer spirituele, emotionele, mentale, fysieke en materiele voldoening en stabiliteit brengen.

Vanaf vandaag gaan er dus enkele dingen veranderen bij Wendy Senang. Mijn dagen op sociale media zullen minder worden. De tweelingzielen berichten en de DM en DF energie berichten op sociale media blijf ik wel plaatsen. Dit omdat het energetische boodschappen zijn waarbij je bij jezelf even naar binnen mag om te kijken wat het met je doet, waar jouw werk nog ligt. Je bezit beide energieën en om in union te komen met jezelf zullen deze energieën je daarbij helpen.

De readings blijf ik nog steeds leggen, dit kan in een pdf bestand of via zoom. Deze zullen je voldoende inzichten geven in jouw persoonlijke bewustzijnsproces.

Dan wil ik jullie nog enorm bedanken voor de afgelopen twee jaar dat Wendy Senang bestaat. Jullie hebben voor mij ook ontzettend veel betekent gedurende mijn proces.

Ik wens jullie voor 2023 heel veel kracht en moed toe zodat jullie je eigen weg naar binnen met veel liefde voor jezelf mag gaan bewandelen.

Liefs,
Wendy

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.