Wendy Senang Tweelingzielen Proces, Mijn Reis Naar Bewustwording
Bewustwording,  Tweelingzielen

Mijn Tweelingzielen Proces, Mijn Reis naar Bewustwording

Spirit zegt al een hele tijd dat ik eens een blog moet gaan schrijven over mijn Tweelingzielen Proces, Mijn Reis naar Bewustwording. Daar zit ik dan, achter mijn laptop. Yes, Spirit! Ik luister!

Ik heb in een hele depressieve tijd gezeten, totdat ik dus vanaf 2016 mijn twin tegen het lijf liep en in 2019 in contact ben gekomen met mijn twin. Ik was helemaal hoteldebotel van hem, maar mijn twin liet duidelijk merken dat het niet wederzijds was. Wel op zielenniveau, maar verder niets, geen gevoelens.

WAUW! Wat een klap in je gezicht is dat zeg! Wat voelde ik mij nog meer waardeloos, minderwaardig, afgewezen en verdrietig!
Ik had in 2019 besloten het anders te doen, na de ontmoeting met mijn tz. Ik zat nog in een relatie en ik dacht ook echt er wel klaar voor te zijn om in een nieuwe relatie te stappen. Niet dus!

Mijn twin heeft mij wel daar gebracht waar ik nu waarschijnlijk moet zijn. Een leven vol met compassie, zelfliefde, harmonie met mijzelf, mijn ik, mijn ziel. Dit proces was een hel op aarde kan ik je vertellen. Ik ben zo in de war geweest, zo afgewezen gevoeld, echte pijn gevoeld, stabbed in the back! Maar nu weet ik dat dit heel veel van mijn oude pijnstukken waren die ik heb mogen doorleven. Heb mogen voelen, loslaten en doorgaan!

Deze rollercoaster met mijn twin duurde twee jaar, gestart in mei 2019. Toen maakte ik ook de beslissing om meer ruimte te creëren voor mijzelf binnen mijn toen bestaande relatie. Vanaf december 2020 was het proces wel even heel heftig! Toen heb ik besloten mijn relatie van 10 jaar te verbreken. Ik kon wel heel fijn terugvallen op mijn twin voor ondersteuning en ik was er ook ondertussen wel achter gekomen dat dat niet meer was dan dat.

Dus als ik dit zo schrijf, heb ik dus niet mijn tz gevonden maar een false twin, zoals ze dat ook wel eens noemen. Dezelfde heftige emoties, gevoelens die je voor iemand kan voelen, maar die van mij kwamen uit het ego, daar ben ik nu wel achter. Ik ben mijn false twin ontzettend dankbaar voor zijn tijd, inspanning, aandacht, liefde voor mij. Zonder hem was ik nu niet waar ik nu sta in het leven. Veel bewuster geworden van bijna alles wat er er in en om mij heen gebeurd.
We hebben nog wel eens contact en ik merk ook dat hij steeds meer een ontwakende man aan het worden is.

Doordat ik dus nu meer in harmonie met mijzelf leef, en mijn false twin heb losgelaten, zijn er hele mooie nieuwe kansen op mijn pad gekomen. Nieuwe deuren zijn geopend. Nieuwe liefde!

En jah, daar is hij dan! Na 30 jaar, zijn wij weer samen. We kennen elkaar al sinds de middelbare school en het voelt als thuiskomen. Zo bijzonder hoe het voelt. We hebben wel eens contact gehad via sociale media of we kwamen op straat elkaar even tegen. Maar we hadden zo onze eigen leven en onopgeloste stukken waardoor er geen samenkomst kon komen. We waren er beide gewoonweg niet klaar voor! Nu achteraf gezegd!

Het is heel onwerkelijk als je voelt dat het je tweelingziel is. Ik sta er zo af en toe nog bij alsof ik in een sprookje beland ben. Nee, dit is realiteit! Fysiek, tastbaar! Onze harten bonzen met elke knuffel, onze zielen praten met elkaar, we staan met elkaar in verbinding, we voelen elkaar. Het voelt zo volwassen en vol met liefde, harmonie, passie en gelijkwaardigheid.

Dus je ziet maar dat niet alles lijkt wat het is…als je zo mooi kan groeien, loslaten en met jezelf zo mooi in het leven kan staan, dan komt die persoon ook echt wel op je pad. Wij moeten eerst door alle shit heen voordat er iets moois kan ontstaan, dan maak je keuzes uit liefde, echt waar! En niet uit angsten of oude gewoontes.

Natuurlijk kan ik niet zeggen dat mijn hele ego vrij is van shitty stuff, ik moet er wel aan blijven werken, er zal altijd een stukje bewaard moeten blijven. Maar de manier waarop je met keuzes, triggers omgaat is wel veel makkelijker dan. Omdat je niet meer uit je oude (pijn)stukken leeft maar vanuit liefde en harmonie.

Liefs,
Wendy