Wat is een Tweelingziel?

Een tweelingziel is een spiritueel concept dat een speciale verbinding tussen twee zielen beschrijft. Volgens de mythologie van de tweelingzielen begon het allemaal ver terug van de vroegste dagen, in een tijd dat mensen uit slechts één bron werden geschapen. Die ene bron werd opgesplitst in kleinere eenheden tot twee zielen. Deze twee zielen zullen afzonderlijk hun leven hier op aarde reizen. De twee zielen zijn elkaars tweeling, maar ze zijn geen helften. Het zijn hele zielen, maar ze kunnen alleen het allerhoogste gevoel van eenheid en volledigheid ervaren als ze elkaar vinden – hun tweelingziel.

Kunnen tweelingzielen echt bestaan?

Liefde bestaat overal in het universum, het is wat weerkaatst door zijn oneindigheid, met trillingen die eeuwige energie creëren. Sommige van deze energieën worden ons tijdens veel van onze gereïncarneerde levens gegeven. Het geschenk is dat van de puurste liefde die er bestaat, maar het is ook een uitdaging die werd gecreëerd, want het universum deelt niet alleen hand-outs uit, en verwacht dat je op je lauweren rust.

Hoe werkt het tweelingziel proces?

Een ding om te begrijpen over het universum is dat het een drukke reeks uitdagingen, worstelingen en beloningen is. Het is een spectrum van licht, zowel helder als donker, een oneindig verhaal dat vele avonturen kent. Het is wijsheid gaat ons begrip te boven. Je zou kunnen spreken van oude rituelen en goden, maar naar waarheid kunnen we alleen ons hart volgen, en de trillingen die we sturen en ontvangen vanuit dit universum, en entiteiten binnen het universum. Dit wordt gedaan door middel van frequenties waarin we proberen uitdagingen te overwinnen, een kern van wederzijds begrip, groei en koestering vinden.

Kan het tweelingziel proces mij echt overkomen?

Het doel van de tweelingziel-scheiding van de zielen is dat ze zowel afzonderlijk kunnen leren als groeien, dualiteit kunnen ervaren en verschillende rollen kunnen spelen waarin ze verschillende emoties ervaren. Ze kunnen keer op keer incarneren om menselijke ervaringen te verzamelen, en deze zijn allemaal ter voorbereiding op de verwachte hereniging van de twee zielen.

Tweelingziel-reünies zijn de meest bevredigende en onverklaarbare relaties die we in ons hele leven als mens kunnen ervaren. Het is een krachtige wederzijdse aantrekkingskracht, een aantrekkingskracht op spiritueel niveau die alleen de twee zielen volledig kunnen begrijpen. Ja, het tweelingvlamproces kan je echt overkomen.

Ontmoeting met je tweelingziel…

Het gevoel je tweelingziel te ontmoeten is iets onverklaarbaars, maar laten we zeggen dat als je eenmaal je tweelingziel ontmoet, je onmiddellijk een extreme vertrouwdheid in die persoon zult voelen. Je innerlijke energie zal naar hen worden getrokken alsof het niet magnetisch naar een ander persoon is getrokken.

De ontmoeting van de tweelingzielen is op energetisch en spiritueel niveau. De twee spirituele zielen bestaan ​​uit energie die vergelijkbare vibraties heeft. Je ziel zal resoneren met die andere tweelingziel die dezelfde trilling code draagt. Deze ritmische vibratie is hoe de tweelingzielen naar elkaar toe worden getrokken.

Deze ervaring komt pas naar je toe als je er klaar voor bent. De hereniging van de tweelingzielen is heel intens, en je moet voorbereid zijn om die spirituele intensiteit te ervaren. Het is een zeldzame ervaring, maar helemaal niet onmogelijk om je met je tweelingziel te verbinden.

Liefs,
Wendy

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.