Angsten omzetten in vertrouwen

Ik merk namelijk nog dat ik af en toe vast zit in het vertrouwen op mijn intuïtie en dat ik deze mag gaan geloven. Er zijn momenten dat het voor mij heel gemakkelijk afgaat, alleen wanneer ik teveel in mijn hoofd zit dan is het zoek.

Persoonlijk vind ik een volle maan of een volle supermaan wel fijn! Want dan weet ik dat ik een verandering in ga, dat ik mag transformeren en spiritueel mag groeien. Ik ben een Schorpioen, dus die staat al voor transformatie, vernieuwing, leven en dood. Mijn totemdier is Slang, deze staat ook voor transformatie. Dan heb ik nu alles in 1 met de Volle Supermaan in Schorpioen. Ik mag transformeren van binnen! Angsten omzetten in vertrouwen.

Zoals jullie ook al weten doe ik mee aan een programma en nu ben ik bezig met de Nusta Karpay inwijdingen en ceremonies. Hiermee schoon ik al mijn chakras elke dag, gedurende 7 weken. Zodat ik geheel open kom te staan om te kunnen ontvangen van mijn gidsen en Spirit. Ik merk wel dat ik na de eerste week/inwijding van Mama Ocllo veel krachtiger in de dag sta, ik voel mij ook veel sensueler. Mama Ocllo is ook de Feminine Goddelijkheid en dat voel je zeker wel, de vrouwelijke energie wordt zeker wel aangewakkerd.

De ceremonies die je hierbij uitvoert zijn mij nog ‘vreemd’, ik voel dat er een egootje opkomt en zegt dat ik het meteen perfect moet doen en een stukje schaamte houd mij hierin tegen. Ik ben al nooit echt een ‘spreker’ geweest en nu maak je geluiden en spreek je dingen uit die ik er nog niet helemaal uit ‘volle borst’ uit krijg. Ik wil dan eigenlijk een soundproof kamertje hebben, snap je haha.

Maar goed, ik ben er nu dus achter dat ik hier aan mag werken, het stukje perfectionisme wat er nog zit en de schaamte. Een mooie intentie om op te schrijven op een briefje en verbranden met deze Volle Supermaan van 27 April 2021.

Hieronder wil ik toch met jullie mijn reading delen.

Neem tot je wat resoneert, we hebben allemaal ons eigen pad te bewandelen dus niet alles zal bij je passen wat je leest.

De Volle Supermaan in Schorpioen zet je aan het werk. Je gaat in transformatie. Met de maan in Schorpioen en zon in Stier is er een conflict of onenigheid met jezelf of iemand anders. Je zit in een lastige situatie. Je hebt het gevoel dat je voor jezelf moet opkomen. Het beste zou zijn dat je even goed naar de situatie kijkt en ervoor zorgt dat jij niet zelf het probleem bent. Je bent moe, moe van het strijd leveren. Je moet proberen stress en angst te vermijden om nog meer energie te verspillen. Zo kom je tot inzichten en word je wijsheid en kracht gegeven om een ander pad te kiezen.

Alles wordt je aangereikt en dat zal jij ook moeten aanpakken. Als Pluto retrograde gaat draaien kan er een persoonlijke crisis veroorzaakt worden tussen gevoel en verstand. Door jouw hoofd en hart te gebruiken zal het je de kracht geven om snelle beslissingen te maken voor de toekomst. Jij bent spiritueel en jij wordt geleid en zo zal jij bij jouw eigen waarheid komen en de pijnlijke situaties zullen dan uiteindelijk ten einde komen. Je hebt nog niet opgegeven en je ziet nieuwe kansen. Zelfs in jouw donkere tijden is er nog plek voor kalmte en vrede, deze moet je nu ook nemen om dichter bij jezelf te komen. Je zal de controle los moeten laten, want sommige situaties zijn niet te veranderen.

Als je tot jezelf bent gekomen staan er voor jou mooie vooruitzichten klaar. Een leven vol met liefde, compassie en creativiteit. Je komt dichterbij je hart en intuïtie en jouw spiritualiteit wordt krachtiger. De goddelijke liefde stroomt dan binnen en creëert een groter bewustzijn. Je laat het oude achter en staat dan open voor (nieuwe) relaties en vriendschappen.Er hangt verandering in de lucht. Er is vooruitgang, er is actie. Er staat niets in de weg om jouw dromen te vervullen. Eindelijk een goed teken na lange strijd te hebben geleverd. Je staat nu in een hele andere energie waarmee ze nu verschillende aspecten kan aanpakken. Er kan belangrijk nieuws op je pad komen, je ervaart een positieve groei. Heb nog even geduld en wacht het goede moment af, want er komt verandering op het gebied van liefde maar ook financieel.

Je krijgt nieuwe kansen en met de magiër kan jij jouw dromen waarmaken. Jij kan veel zelf creëren en manifesteren op deze aardbol, Jij kan energie omzetten in iets tastbaars Jij hebt alle tools om jouw droom neer te zetten, Jij hebt de kracht want jij hebt controle over je eigen leven. Je wilt verder en snel vooruit. Je wilt actie ondernemen en succes behalen. Je weet wat je wilt en je staat krachtig in je besluit. Ga mee in de flow, want je mag nog niet te snel, laat je leiden door het Universum want daarmee sta je in verbinding. Je gaat vooruit, richting jouw doel(en). Divine timing!

Wauw! Wat een kaart. De Zon! De Zon staat voor positiviteit, plezier, succes, leven en vrijheid. Mensen gaan zich aangetrokken voelen tot jouw blijheid en de positieve energie die je uitstraalt. Als je ergens problemen hebt gehad dan schijnt de Zon daar haar lichtje op zodat de waarheid vanzelf boven komt en dan mag je het loslaten. Deze kaart komt je geluk brengen.

Affirmaties:
– As soon as I choose to see the light in the dark corners, I redirect my power toward what I want.
– My ability to receive is measured by how much i practice good feeling thoughts.
– The Universe has big plans for me and it’s time to claim them.
– It’s good to feel good.

Squirrel:
You are the expert of hard work and hard play. Your cheerful and fun disposition is a blessing to everyone. Don’t let life’s distractions take you off course. Make a plan for the future and life give you all you need.

Moos:
Let your head and mind reach to the stars, yet keep your feet grounded on the Earth. Listen to the ancient wisdom in your soul. The Ancestors speak through you. You know much.

(De term retrograde komt van het Latijnse woord retrogradus, wat letterlijk ‘stap achteruit’ betekent. Zoals de naam suggereert, is retrograde wanneer een planeet achteruit lijkt te gaan in zijn baan, gezien vanaf de aarde).

Liefs,
Wendy

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.