Tweelingzielen

Boosheid naar mijn Tweelingziel

Vandaag wil ik het met je hebben over iets dat voor de meesten van ons vrijwel onvermijdelijk is. En dat is boosheid en teleurstelling voelen tegenover onze tweelingziel.

Het is al erg genoeg dat de reis met de tweelingziel ons zo kwetsbaar maakt, maar soms kunnen we het niet helpen om boos en teleurgesteld te zijn tegenover onze tweelingziel. Het voelt alsof sommige mensen (in dit geval onze tweelingziel) hun best doen om een ​​slechte dag, week te hebben. Ik weet dat emoties hoog kunnen oplopen en dat we ons volledig gefrustreerd en boos kunnen voelen, maar we moeten echt naar het algemene plaatje kijken.

Op momenten dat deze laag vibrerende energie ons lijkt in te halen, is één ding dat we niet moeten doen…reageren! We moeten uitzoomen en naar het totaalbeeld kijken voordat we iets zeggen of doen waar we spijt van zullen krijgen. Heb je ooit iets tegen je tweelingziel gezegd of gedaan waarvan je wenste dat je het terug kon nemen?

Nou, ik ben hier om je te vertellen dat het oké is als je in die situatie zit. We leven en leren. Dus voel je hier niet slecht over. Als je in staat bent om het vermogen om dingen vanuit verschillende perspectieven te zien verder te ontwikkelen en niet emotioneel te reageren, zul je zoveel verder voorop lopen in je tweelingzielenreis.

Begin gewoon door te weten dat dit ene moment niet je hele reis zal bepalen, maar slechts een deel ervan, waardoor we leren en groeien. We hebben een beetje duisternis nodig om ons meer bewust te worden en het licht verder te waarderen.

En het enige belangrijke punt dat ik echt met je wil delen, is dit… De reis van onze tweelingziel zou zich in een ander stadium kunnen bevinden dan onze eigen reis, en het zou vandaag niet kunnen zijn dat onze beide reizen in één samenvloeien. Waarom is dit zo belangrijk?

Omdat mensen die niet ontwaakt zijn voor zo’n spirituele reis, onderweg fouten met een laag trillingsniveau zullen blijven maken totdat ze hun moment vinden om echt wakker te worden. Deze laag vibrerende ego-zelfgestuurde acties zullen wij gaan zien als de meest egoïstische acties die ze tegen ons ondernemen. Realiseer je echter dat dit komt omdat ze nog niet hun volledige energie-ontwaking zijn tegengekomen. Het kan even duren voordat je tweelingziel echt wakker wordt, tenminste op energieniveau. Dat wil zeggen, tenminste op een onbewust niveau. Het is normaal dat mensen zich gedragen als tandwielen. Het maakt deel uit van het proces.

Wanneer je woede en frustratie voelt opkomen, besef dit! Je reis van ontwaken en het opwekken van hogere trilling energie is iets dat je echt hebt verdiend en waar je op zult blijven groeien. Met andere woorden, voel je goed dat je niet bent waar anderen zijn op hun reis. Je bent veel geavanceerder met universele energie. Dit is een cadeau.

Sta jezelf niet toe om ​​op het lage trilling energie niveau van anderen te gaan zitten. Je straalt een frequentie op een hoger niveau uit door dit bewustzijn dat je aan het ontwikkelen bent, je bewustzijn van de tweelingzielenreis. Door je pad van dualiteit met anderen zul je uiteindelijk opstijgen naar het hogere zelf. Leef voor het moment, maar verlies het algemene universele beeld niet uit het oog.

Liefs,
Wendy