Wendy Senang Tweelingzielen
Tweelingzielen

Waarom blijven Tweelingzielen bij hun Karmische Partner(s)?

Waarom blijven tweelingzielen bij hun karmische partner(s), wetende dat het de bedoeling is dat ze een eenheid vormen?

Ik geloof dat het hele doel van deze tweelingziel-ervaring onder andere is om persoonlijke genezing te vinden. Genezing gebeurt zowel in onszelf als in de gezamenlijke verbinding met onze goddelijke tegenhanger die de tweelingziel wordt genoemd.

Er is enorme kracht voor nodig om je volledig over te geven aan de tweelingziel ervaring en dit betekent dat je elk aspect van het tweelingzielen proces moet accepteren.

We hebben als tweelingzielen de taak om niet alleen de delen van onszelf te genezen die genezing nodig hebben, maar ook om te accepteren om die energie te genezen die onze tweelingzielverbinding deelt. Het maakt niet uit hoe ver je wegrent van de tweelingziel liefde, je zult je uiteindelijk verstrikt voelen in de energie van je tweelingziel.

Maar de situatie wordt erg gecompliceerd wanneer een tweelingziel een ​​andere ontmoet wanneer ze ofwel allebei in een karmische relatie zijn of soms een van de tweelingziel-partners al met iemand anders aan het daten is.

Als je een tweelingziel bent in een karmische relatie, raad ik je aan om naar de situatie te kijken voor alle betrokken partijen omdat ik begrijp dat het niet makkelijk is om de tweelingziel ervaring om te gaan als je ook nog in een andere relatie verwikkeld bent.

Optie één is de meest uitdagende omdat je ervoor kiest om je van je tweelingziel af te scheiden om eerst je situatie te overdenken zoals ik deed, omdat je je tweelingziel ervaring volledig moet accepteren. Elke vorm van weerstand in jezelf zal je zoveel meer emotionele pijn bezorgen, omdat je niet om de tweelingziel ervaring heen kunt, de enige manier is om de ervaring te accepteren en door te gaan door het proces te omarmen.

Het nemen van een time-out geeft je de vrijheid om te kiezen of je tweelingziel de persoon is met wie je een fysieke relatie zou willen hebben of niet. Je werkt aan het versterken van zowel je emotionele als fysieke grenzen voordat je samen een fysieke relatie probeert aan te gaan.

Wees niet bang voor een langeafstandsverbinding met tweelingzielen als dit een gezonde optie voor je is. Je kunt hoe dan ook nog steeds de Spirituele aspecten van het tweelingziel proces ervaren. Dit gaat allemaal over jou en je herontdekking van jezelf, daarom zijn het jouw spellen en jouw regels.

Met optie twee, als je ervoor kiest om je tweelingziel in je leven te houden, ongeacht wat je nu doormaakt, zul je eraan moeten denken om gezonde persoonlijke grenzen tussen jou en je tweelingziel te behouden om elkaar tijd en ruimte te geven om de wonden te genezen.

Maar onthoud dat je ervoor kiest om de tweelingziel ervaring te ervaren als een uitdagend groeiproces voor de Ziel, omdat je het allemaal onder ogen moet zien; the good, the bad and the ugly.

Al met al ben jij degene die de leiding heeft over dit alles. Je kiest alle kaarten in dit spel omdat de tweelingziel ervaring je zou moeten helpen groeien, zodat je eindelijk kunt evolueren naar je authentieke zelf. De tweelingzielen reis is een ervaring over het vinden van vrede, harmonie en balans in jezelf.

Heb geduld met jezelf; hou van alles wat je doet en blijf je eigen beste vriend. Wees aardig voor jezelf, en als je iets probeert te doen, leer dan je tempo te bepalen.

Liefs,
Wendy