Karmische Relatie VS Tweelingziel Verbinding

Je hebt misschien de term tweelingziel, karmische relatie (of karmische tweeling) en soulmate gehoord. Wat is het verschil en hoe herken je een karmische relatie versus tweelingziel verbinding?

Het verschil tussen tweelingzielen en karmische relaties.

Terwijl een tweelingziel je naar heling en zelfverbetering zal leiden, zal een karmische relatie (of karmische partner) je tegenhouden. Het kan moeilijk zijn om het verschil uit elkaar te houden, omdat de energie vergelijkbaar kan zijn en je weerhoudt van vereniging. Bovendien heb je ook soulmate-relaties, wat iets heel anders is.

De lijnen vervagen als we het hebben over de termen tijdens de reis van de tweelingziel, omdat mensen discussies hebben over de namen die we gebruiken en de namen soms door elkaar verwisselen.

Het is heel normaal om te twijfelen tijdens de reis van de tweelingziel. Dit is een natuurlijk onderdeel van het proces. De energieën tussen dit soort verbindingen kunnen vergelijkbaar lijken en pas achteraf kun je het verschil echt zien.

Tweelingzielen

Ik zal het kort houden, want ik ga ervan uit dat je weet wat een tweelingziel is als je hier bent, maar ik heb een andere post over wat een tweelingziel is als je het nodig hebt.

Een tweelingziel is twee delen van dezelfde ziel. Het is een spirituele connectie en het een gelukkige relatie noemen is niet eens te vergelijken met de waarheid. Ze kunnen niet zonder elkaar en zijn hun hele leven op zoek naar de ontbrekende helft, of ze zich daar nu bewust van zijn of niet.

Het is geen gemakkelijke reis, vooral niet in een wereld die niet begrijpt wat ze doormaken. Het eist zijn tol van beide mensen, maar als je het geluk hebt hier te zijn en je bewust te zijn van de reis, is de kans groot dat je op weg bent om de jouwe te ontmoeten.

Dit zijn twee helften van dezelfde ziel en onze goddelijke missie is om opnieuw verbinding te maken en weer één te worden. Er is geen andere verbinding die hiermee te vergelijken is. Het is een reis van ware liefde, persoonlijke groei en een romantische partner als geen ander die je ooit zult meemaken.

Karmische relatie

Ook bekend als een false twin of karmische soulmate. Zie je wat ik bedoel als ik zeg dat terminologie verward raakt als we het over tweelingzielen hebben? Kortom, beschouw het als een spirituele term voor een ongezonde relatie. Een giftige omgeving waar je uit moet zien te komen.

Ik wil benadrukken dat een karmische relatie er niet is om je kwaad te doen. Te vaak zie ik mensen een karmische partner de schuld geven van alles wat fout gaat in een tweelingzielreis, maar ze zijn een belangrijk onderdeel van de puzzel.

Je karmische partner (of je karmische partner van je tweelingziel als ze die hebben) probeert niet opzettelijk schade aan te richten. Ze zijn misschien zelfs op hun eigen tweelingzielreis met iemand anders en weten het niet eens. We moeten deze connecties met respect behandelen en ze op de juiste manier beëindigen, anders gaan we gewoon verder slecht karma uitnodigen en onze tweelingzielreis terugzetten.

Karmische liefdesrelaties zijn een belichaming van karma, meestal uit onze vorige levens. Ze komen wanneer we werk en genezing aan onszelf te doen hebben en tweelingzielvereniging kan niet plaatsvinden totdat we dit doen.

Zoals de meeste relaties, kunnen deze in het begin opwindend en bevredigend zijn, omdat er nog steeds een energieke band is. Het probleem is dat ze altijd giftig zullen worden, omdat beide partijen een trauma uit het verleden moeten verwerken om verder te kunnen gaan.

Een karmische partner zal je alleen maar tegenhouden, maar dat is niet hun schuld (of de jouwe). Deze relaties zullen doorgaan totdat je genoeg spiritueel werk hebt gedaan om het pad naar je ware ziel voort te zetten. Niet elke tweelingzielreis zal een karmische relatie met zich meebrengen, maar het is relatief gebruikelijk in mijn ervaring.

Soulmates

Nogmaals, ik zal hier niet te ver op ingaan. Ik heb al een blog geschreven over soulmate VS tweelingziel als je het nodig hebt.

Kortom, een soulmate is een geweldige connectie. Een positieve relatie met een hoge energieverbinding en veel succesvolle relaties zijn soulmates, maar zullen niet te vergelijken zijn met je spiegelziel. Ze kunnen vele vormen aannemen, maar zijn meestal een romantische relatie of hechte vriendschap.

Hun algemene rol is om je voor te bereiden om je ware tweelingziel te ontmoeten. Het is meestal een liefdevolle relatie en meer een tussenstation dan een eindresultaat.

In dat opzicht lijken ze veel op een karmische relatie, maar er is geen echte angst met een soulmate. Het is een diepe verbinding en kan een gezonde relatie zijn terwijl je wacht op je tweelingziel.

Hoe weet je of je een karmische relatie hebt?

Dit is nooit zo eenvoudig als je zou willen. Achteraf gezien zal het brutaal duidelijk zijn en je zult je afvragen wat je in godsnaam aan het denken was. Maar op dat moment kan de hoge energie van een karmische partner een positieve kracht in je leven lijken.

De tekenen van een karmische relatie kunnen zich op veel verschillende manieren manifesteren, maar er zijn enkele tekenen waar je op kunt letten:

  • Je kunt het gevoel hebben dat je vastzit in meerdere aspecten van je leven. Het heeft misschien niet eens te maken met je liefdesleven.
  • Karmische partners vormen vaak codependente relaties. Jullie houden elkaar allebei tegen.
  • Misschien zie je flitsen van je vorige levens in dromen of meditatiesessies. Vaak de negatieve aspecten waar je doorheen gaat werken en waarvan je heelt.
  • Je zult een spirituele blokkade voelen. Niet in staat om je te concentreren en verder te gaan op je pad.
  • Je karmische partner is erg controlerend en manipulatief, en ontmoedigt alle andere relaties die in beeld komen.
  • Je kunt het gevoel hebben dat jouw emoties gedempt of afgestompt zijn. Algemene staat van vermoeidheid die gepaard gaat met een gebrek aan energie en motivatie voor fysieke en mentale taken of lage energie.

Opmerking: Niet elke relatie buiten een tweelingziel is een karmische relatie. Ik zie mensen deze fout constant maken. Het is heel goed mogelijk om een ​​‘normale’ relatie te hebben zonder dat het een sterke spirituele verbinding is. Er kan nog steeds een intense aantrekkingskracht zijn op iemand met wie je geen spirituele banden hebt. Je zou afschuwelijke relaties kunnen hebben zonder er enige vorm van karmische les uit te halen (helaas).

Een karmische relatie zal altijd giftig worden, zelfs als het op dat moment niet altijd duidelijk voor je is. Dit is de tegenovergestelde spiegel van een reis van een tweelingziel die ernaar streeft jullie beiden vooruit te helpen – een karmische relatie zal jullie alleen maar tegenhouden.

Verdergaan vanuit een karmische relatie

Gezien alles waar we het tot nu toe over hebben gehad, zou je kunnen denken dat dit soort relatie gemakkelijk zou zijn om weg te komen, maar er is een reden waarom ik moest praten over het keer op keer loslaten van een valse tweelingziel.

Terwijl een tweelingzielrelatie een onmiddellijke verbinding met zich meebrengt die je leven (ten goede) vanaf het begin zal veranderen, is een karmische relatie meer een valstrik.

De enige manier waarop je uit een karmische relatie komt, is wanneer je genoeg werk hebt gedaan om verder te gaan met je reis. Zelfs als je het gevoel hebt dat je er klaar voor bent, heeft het universum duidelijk andere ideeën als je de unie nog niet hebt bereikt.

Om verder te gaan uit een karmische relatie, moet je bereid zijn die verbinding los te laten. Laat je ego los. Laat het verleden los. Laat je oude manieren los.

Dit is niet gemakkelijk om te doen – vooral als je al jaren in een karmische relatie zit en samen kinderen hebt, maar het is mogelijk met genoeg werk aan jezelf en het is de enige manier om vooruit te komen op je tweelingzielreis.

Dit kan betekenen dat je tijd voor jezelf neemt, op jezelf gaat wonen (en niet meteen je tweelingziel achterna zit). Onthoud dat als je op de juiste manier van je tweelingziel houdt, van jezelf houdt. Dat moet je kunnen voordat je er klaar voor bent.

Dit kan een reis van geduld zijn en kan moeilijke beslissingen en ongemakkelijke gesprekken aannemen.

Zoals het gezegde luidt: “Alles wat de moeite waard is om te hebben, is ook de moeite waard om er hard voor te werken.” Het is net zo waar als het gaat om heling van relaties uit het verleden en om op het juiste pad te komen.

Liefs,
Wendy

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.