Tweelingzielen; De Liefde van alle Levens

Tweelingzielen zijn niet alleen de liefde van iemands leven, maar de liefde van alle levens. Dit is natuurlijk als je gelooft dat zielen reïncarneren en vele levens meemaken tijdens hun evolutie. Maar als je dat niet doet, kan men tweelingzielen nog steeds zien als de enige ware, perfecte liefde.

Legenden zeggen dat tweelingzielen bestaan ​​uit iemands perfecte wederhelft, gesplitst aan het begin van het bestaan ​​van een zielsvonk in twee helften. De twee helften zijn voorbestemd om weer samen te komen na vele cycli van spirituele evolutie. We zullen de zuiverheid van hart, Spirit en geest moeten bereiken om onze oorspronkelijke staat te weerspiegelen.

De ontmoeting van tweelingzielen vindt niet noodzakelijkerwijs plaats in elk leven in het bestaan ​​van een ziel. Maar op cruciale punten van de evolutie van een ziel die een rol zullen spelen in de uiteindelijke voltooiing van de spirituele reis van die ziel, en de hereniging van de twee helften.

Een deel van die reis is het voltooien van het hemelse. De levensdoel van onze ziel dat vóór de geboorte is overeengekomen. Uiteindelijk is de hele evolutie van een ziel om terug te keren naar die oorspronkelijke staat van zuiverheid. Daar zullen de twee helften elkaar ontmoeten en weer kunnen worden samengevoegd. Union. Dit zal pas laat in de spirituele vooruitgang van een ziel gebeuren.

De intense evolutie van de ziel is nodig om een staat van volmaakte eenheid en liefde tussen twee zielen te bereiken. Er zijn vele uitdagingen die aan een dergelijke eenheid voorafgaan. Aangenomen wordt dat zulke zielen over het algemeen gevorderde zielen zijn. Zuiver van hart en geest en dus spiritueel klaar om zo’n vereniging te ontvangen.

Men moet echter niet alleen zuiver van hart zijn. Men moet leren lief te hebben op een onvoorwaardelijke manier die zich niet alleen uitstrekt tot zichzelf, tot de wederhelft, maar ook tot alle voelende wezens.

De enorme prestatie van spirituele evolutie is nodig om twee helften weer bij elkaar te brengen in het leven. Zo’n vereniging ontketend een energie op spiritueel niveau die een weelde aan zegeningen op aarde brengt.

Het is niet noodzakelijkerwijs voorbestemd om je tweelingziel in elk leven te ontmoeten. In het verhaal van Adam en Aurora waren de twee zielen al minstens 800 jaar uit elkaar.

De beste manier om het concept van tweelingzielen misschien te begrijpen en toe te passen op iemands leven, is je ervan bewust te zijn dat deze wederhelft bestaat. Ergens in het Universum. Het binnenkomen van een tweelingziel in ons leven is een zegen die buiten onze macht ligt. Het maakt deel uit van het universele grote ontwerp van het goddelijke. Het hangt niet alleen af ​​van de evolutionaire vooruitgang van één ziel maar van twee.

Dus het doel is niet om ons te concentreren op het vinden van je tweelingziel. We moeten ons ervan bewust zijn dat hoe zuiverder ons hart wordt, hoe meer we onvoorwaardelijke liefde voor onszelf en anderen cultiveren. Hoe geavanceerder onze ziel, hoe groter de kans dat we zijn voorbestemd om hem/haar te ontmoeten.

Wees gezegend als het niet de bedoeling is in dit leven om samen te komen met je tweelingziel. We zijn allemaal gezegend met zielsverwanten die we allemaal in elk leven tegenkomen. Zielsverwanten zijn die zielen die in ons leven komen en een belangrijke rol spelen, vaak om ons te helpen spiritueel te evolueren.

Zielsverwanten en tweelingzielen maken deel uit van de reis van een ziel door haar bestaan. Er wordt ons gewoon gevraagd de lessen en de zegeningen te aanvaarden. Het wonder en de vreugde te zien op de levensreis die voor ons ligt.

Liefs,
Wendy

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.