Wie Ben IK…

Ik ben een creatieve vrouw met ruime kennis en ervaring als intuïtief-/energetisch counselor. Ik houd van buiten in de natuur zijn en ben dan ook vaak aan het (winter) kamperen, kanoën of wandelen. Met mij heb je een open persoonlijkheid naast je staan, waar je op kunt vertrouwen.


Ik sta bekend om mijn intuïtief en energetisch vermogen om te manifesteren. Met een passie voor het leven heb ik mijn carrière gewijd aan het bewustzijnsproces.

Geboren en getogen in Nederland met Indische roots, toonde ik al vroeg interesse in spirituele overtuigingen, waaronder oosterse filosofieën, en bepaalde mystieke tradities.

Ik begon aan mijn professionele reis doordat ik na mijn burn-out zelf in het tweelingzielenproces/bewustwordingsproces terecht kwam. Ik kreeg al snel erkenning voor mijn tarot leggingen en energie helingen, wat leidde tot kansen in het holistisch vakgebied.

Ik word algemeen gerespecteerd vanwege mijn bijdragen aan geestelijke, lichamelijke, emotionele en spirituele gezondheidsdienst, vooral op het gebied van holisme. Dit heeft een belangrijke rol gespeeld bij mijn eigen persoonlijke ontwikkelingen.

Vooruitkijkend ben ik gericht op het delen van mijn kennis en wijsheid in het ondersteunen van mijn cliënten. Ik ben een dynamisch individu dat bekend staat om mijn expertise, passie en toewijding. Ik streef ernaar om een positieve impact te blijven maken op de mensheid.

Liefs,
Wendy

Reacties zijn gesloten.