Soms denk je tralalalala…

Jeetje…ja, waar moet ik eigenlijk beginnen! De laatste paar weken zat ik even in wat toren momenten en was ik een beetje de weg kwijt.

Wat ik wel voel is dat de energie voor de feminine heel erg bezig is om ons eens even goed te aarden en te laten zien dat wij er mogen zijn. Dat wij ons mogen losmaken van onderdrukking in welke vorm dan ook!

Ik mocht vorige week, doordat ik een kleine chirurgische ingreep had gehad, even stilstaan bij mijzelf. Door deze ruimte die ik kreeg ben ik tot een aantal inzichten gekomen. Het is heel fijn om te weten dat rust je dit dus brengt.

Door razen als een gek met een hoofd vol zorgen, brengt je tot niks en je komt nergens. Je energie frequentie daalt als een gek en dat werkt weer averechts op je lichaam…nekpijn en hoofdpijn is dan het resultaat. Ik zit nu wel redelijk achter deze blog, maar ik voel druk. Los laten dus en daar kwam ik achter na het schrijven van mijn brief…”Ik heb vergeven”

Soms denk je tralalalala…het leven is mooi, en soms word je zo getriggerd dat je denkt…”ik had dit toch al los gelaten” of “goh, ik wist niet dat dit me nog iets deed”.
Nou, daar sta je dan met al je goede bedoelingen…teruggegooid naar je gevoel. Je gevoel van vroeger!

Bij mij is dat vooral naar de mannen toe die een deel waren en zijn in mijn leven. In de brief vergeef ik ze dat zij niet hebben ingezien wat ik nodig had, als kind, meisje, puber, (jonge)vrouw en moeder van. Het verhaal zal met de volle supermaan in Boogschutter op 26 mei 2021 aanstaande verbrand worden met een klein ritueel.

Ik ben een moeder van drie zonen, en ik vroeg mij altijd af waarom ik geen meiden heb gekregen. Nu weet ik het dus…wat de mannen in mijn leven mij niet konden geven, moet ik mijn jongens leren. Wat ik heb gemist als vrouw, geef ik mijn zoons wel mee.
Zelfrespect, eigenwaarde, zelfliefde, waarheid en zelfvertrouwen en ze vooral laten groeien in hun eigen tempo. Zodat ze hopelijk de onvoorwaardelijke liefde in zichzelf kunnen vinden en dit naar de buitenwereld kunnen laten stralen. En dat zij op een dag hun Divine Feminine vinden en haar kan laten stralen waar sommige mannen hier de mist in gaan…

Vanaf maandag ga ik weer hard aan het werk met mijn inwijdingen, ceremonies en huiswerk, ik merk dat als ik teveel weer met de buitenwereld en mijn TZ bezig ben geweest dat resulteert in geen of weinig energie overhouden.
Ik voel ook de energieën van anderen, het maakt dan niet uit of mijn energie frequentie hoog of laag is, ik pik het toch op. Dus ik mag mij hier ook beter tegen gaan beschermen.

Liefs,
WendyGetagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.