Zelfliefde

Dus ‘Liefde’ it is!

Goedemorgen lieverds, 💗

Liefde, dat is vanaf vanmorgen het enige woord dat ik nog lees. Overal komt het woord liefde tevoorschijn.

Vanmorgen heb ik een cleansing gedaan van 10 minuten. Een cleansing helpt je te ontdoen van zware energie die je in je meedraagt, die je niet naar je hogere zelf brengt. Deze energie maakt je moe, niet geaard, niet open voor het geheel, het haalt je uit je standvastigheid, je laat je weer ‘ompraten’, er is afstand gecreëerd tussen jou en je ziel.

Deze cleansing was zo krachtig en vooral het stuk dat ik de liefde voor mijzelf mag hebben. Ik ben al twee weken aan het sukkelen met mijn gezondheid en na deze cleansing voel ik me al een stuk lichter. Dus vanavond ga ik hem nog maar weer doen.

Ik wil die liefde voelen in mijzelf die ik al eerder gevoeld heb. Ik weet dat het er zit, maar af en toe raak ik het even kwijt. Ik wil weer naar mijn hogere zelf. Ik wil niet meer stagneren en tegengehouden worden door die zware energieën en blokkades!!

Doordat je deze liefde voor jezelf voelt, kan je die ook uitzenden naar de buitenwereld. Ook naar je tweelingziel. Maar het begint toch eerst bij jezelf.

Dus LIEFDE it is!!

Liefs,
Wendy