Wat bied ik aan

Op deze pagina vind je mijn aanbod met betrekking tot jouw bewustzijnsproces.

Uit eigen ervaring weet ik dat het leven periodes kan hebben die erg zwaar voor je kunnen zijn. En soms heb je hulp nodig om je weg eruit te vinden. Zelf weet ik dat mijn eigen gedachten mij het leven moeilijk kunnen maken. Het is dan belangrijk om deze gedachten los te laten en de emoties die erbij komen te doorvoelen om zo ruimte te creëren die nodig is om verdere stappen te kunnen nemen naar een senang leven.

De sterren en tarotkaarten kunnen je nuttige inzichten bieden in je eigen persoonlijkheid. De Tarot en jouw Sterrenbeeld zijn nauw met elkaar verbonden via de elementen, de Grote Arcana, de planeten en de Kleine Arcana. Het leggen van een Reading kan je een dieper inzicht geven.

Vraag hier jouw Losse Reading aan

Energy Release & Healing is een ontspannende behandeling waarbij natuurlijke helende vibraties via mijn handen worden doorgegeven aan jouw lichaam (ik fungeer als kanaal tussen de universele energie en jou). Energetische heling heeft tot doel de energiestroom weer op gang te helpen en blokkades op te heffen.

Meld je hier aan voor een Energy Release & Healing

Deze persoonlijke poster staat voor jouw verbindende en liefdevolle spirituele energie. De helende kleuren geven je dat wat nodig is voor jou. Door mij energetisch te verbinden met jou (via visualisatie), mag ik jouw energie ontvangen en dit vastleggen in kleuren.

Vraag hier jouw Persoonlijke Poster aan