Universum

Waarschuwingssignalen vanuit het Universum

Veel van de begeleiding van het universum komt door de ervaringen van je leven. Dus waarschuwingssignalen vanuit het universum kunnen komen in de vorm van ongewenste ervaringen en gebeurtenissen.

Ongewenste ervaringen kunnen ofwel de begeleiding van het universum brengen dat je in een lage trillingsfrequentie bent. Of ze bieden een waarschuwing dat je door je gedachten en acties die kant op gaat.

Het universum biedt ook begeleiding door je positieve ervaringen. Als de dingen moeiteloos voor je lijken uit te lijnen en je in de stroom van vreugde, liefde en positiviteit zit. Dit een uitstekend teken dat het universum je aanmoedigt om te blijven bewegen in de richting die je opgaat.

Met andere woorden, deze positieve ervaringen zijn tekenen dat je op de goede weg bent. Uitdagingen en ongewenste ervaringen brengen de begeleiding of waarschuwing om je richting te herwaarderen en om je gedachten, emoties, overtuigingen en acties in overeenstemming te brengen met wat je WEL in je leven wilt creëren.

Wanneer je duidelijk bent over wat je wilt.

Wanneer je je gedachten, emoties, overtuigingen en acties richt op het creëren ervan. Zal het universum met je samenspannen om je droom werkelijkheid te laten worden. Het universum zal je ook begeleiding bieden om je in de goede richting te houden, en waarschuwingen geven als je van je koers begint te raken.

Als je waarschuwingssignalen krijgt… Schrik niet! Zolang je oplet, het teken opmerkt en ernaar streeft om je perspectief en handelwijze te veranderen om door te komen. Alle waarschuwingssignalen van het universum kunnen snel worden verschoven en je kunt weer op het goede spoor komen om je dromen en intenties werkelijkheid te maken.

Nogmaals, de begeleiding van het universum komt door je persoonlijke ervaringen.

Waarschuwingssignalen kunnen jou erop wijzen dat jouw gedachten niet in lijn zijn met wat je wilt creëren, of dat de keuzes die je maakt je in de verkeerde richting leidt. Let op!

Met het huidige momentbewustzijn kun je de subtiele signalen en waarschuwingssignalen van het universum opmerken die ernaar streven je uit de gevarenzone te houden en je in de goede richting te houden.

Enkele Waarschuwingssignalen van het Universum

 • Je elleboog stoten of je teen stoten.
 • Vast komen te zitten in het verkeer of je bus/trein missen.
 • Iemand tegenkomen die onbeleefd of opvliegend tegen je is.
 • Een ongemakkelijk of slecht gevoel in je buik.
 • In een dwaze discussie komen.
 • Ziek worden of je gewoon niet lekker voelen.
 • Een bezit verliezen of breken.
 • Een onaangename smaak in je mond.
 • Hoofdpijn of blessure.
 • Een lekke band of auto-ongeluk.
 • Je tong bijten of verbranden.
 • Een zoem of hoge toon in uw linkeroor horen.
 • Over het algemeen voel ik me gewoon “uit”.
 • Dingen kloppen gewoon niet…
 • Bij elke bocht kom je obstakels en uitdagingen tegen.

Alle waarschuwingssignalen hierboven geven de noodzaak aan om te vertragen, te aarden, te centreren. Om stappen te ondernemen om je gedachten opnieuw af te stemmen op wat je wilt, en om je vibratie te verhogen.

Als je een waarschuwingssignaal tegenkomt, maak je geen zorgen! Stop waar je mee bezig bent! Neem even de tijd om je bewust te worden van wat je net dacht, deed of overwoog. Wat het ook was, het is niet in overeenstemming met je authentieke pad en met wat je het liefste wilt creëren en ervaren.

Waar in je leven volg je de doelen en dromen van anderen in plaats van vooruitgang te boeken op je authentieke pad?

Als je even de tijd kunt nemen om te mediteren en je gedachten te zuiveren. Doen! Als je geen paar minuten kunt nemen om te mediteren, ga even naar buiten, vertraag je gedachten, concentreer je op bewust ademen en bewust worden. Naast een waarschuwingssignaal uit het universum is er vaak extra begeleiding, waarop je kunt afstemmen als je geest stil is en je aanwezig bent en luistert naar je intuïtieve stem.

Wanneer je aandacht schenkt aan alles wat er in je leven gebeurt.

De waarschuwingssignalen van het Universum kunnen zachtaardig zijn en gemakkelijk om doorheen te komen. Het is wanneer je je volledig niet bewust bent van veel tekens en je in de verkeerde richting blijft rennen die groter, en vaak meer pijnlijke en uitdagende waarschuwingen manifesteren.

Let dus goed op! Streef ernaar om op elk moment bewust en aanwezig te zijn, en het kan geen kwaad om het universum te vragen om voorzichtig te zijn met waarschuwingen. Ik heb dit een tijdje geleden gedaan en het heeft echt geholpen!

Wanneer je een waarschuwingssignaal opmerkt, doe dan iets om je energie te verschuiven. Centreer, grond, en richt je opnieuw op wat je wel wilt om je momentum te veranderen.

Wees zeker niet geobsedeerd of in paniek over het krijgen van een waarschuwingssignaal. Zie het maar als een teken van het universum om je te helpen weer op het goede spoor te komen.

Let op de waarschuwing en richt je opnieuw op wat je wilt door je gedachten, overtuigingen, gevoelens en acties met wat je wel wilt creëren en ervaren.

Zet een stap in de richting van je hoogste en best mogelijke pad, een stap naar het herstellen van je authentieke vibratie, en leven in liefde, vreugde en in de richting van je gewenste manifestaties.

Boekentip

Het Universum staat achter je van Gabrielle Bernstein

Laat je meevoeren door je energie en ware kracht als je niet lekker in je vel zit, door synchroniciteit en ondersteuning als je de weg kwijt bent, door veiligheid als je met onzekerheid wordt geconfronteerd en door vreugde als je door pijn wordt geteisterd. Bernstein onthult vele geheimen en is vastbesloten om de aanwezigheid van jouw kracht vrij te laten stromen in de geruststellende wetenschap dat het Universum achter je staat.

Bestel nu