Wendy Senang Het Spiegelbeeld van je Tweelingziel gebruiken (2)
Tweelingzielen

Het Spiegelbeeld van je Tweelingziel gebruiken

Het idee van het spiegelbeeld van je tweelingziel gebruiken is een beetje ingewikkeld. Veel mensen zijn het niet eens met de betekenis, maar het is ongelooflijk belangrijk om het te begrijpen. Ik probeer het zo gemakkelijk mogelijk samen te vatten.

Het spiegelbeeld van de tweelingziel (of spiegeling van de tweelingziel) is iets zien in je tweelingziel dat in werkelijkheid een weerspiegeling van jezelf is. Je ziet er eigenschappen, sterke en zwakke punten in. Maar in werkelijkheid spiegelen ze jezelf naar jou terug.

Het goede dat je erin ziet, is een weerspiegeling van jou. Het slechte dat je erin ziet, is ook een weerspiegeling van jou.

Tweelingzielen spiegelen voortdurend gevoelens en emoties tussen elkaar. Een spiegelbeeld van een tweelingziel is het idee om jezelf in je tweelingziel te zien. Delen hiervan kunnen prachtig zijn, maar het kan ook problemen blootleggen die we niet in onszelf willen zien. Het correct gebruiken van de spiegelbeeldzijde van de verbinding kan helpen om dichter bij jezelf te komen.

Maak je niet te veel zorgen als het nog niet duidelijk is. Ik zal enkele voorbeelden bespreken van waar je het waarschijnlijk zult zien gebeuren en wat je eraan kunt doen.

Voorbeeld 1:

Gespiegelde emoties;
Uit het niets kun je golven van emoties hebben, van complete euforie tot steenkoude depressie. Je zou niets anders kunnen doen dan je sokken sorteren en overvallen worden door een golf van opwinding.

Dit is een voorbeeld van het spiegelen van de emoties van je tweelingziel. Deze connectie tussen jullie twee kan veel dingen delen en emotie is daar een van. Dit betekent niet dat jullie allebei constant hetzelfde zullen voelen. Hoe extremer de emotie, hoe opvallender de spiegeling zal zijn.

Voorbeeld 2:

Gespiegelde gebreken;
Deze is een beetje minder leuk en over het algemeen moeilijker voor sommige mensen om te accepteren. Hier beginnen we een beetje dieper te gaan en moeten we misschien wat onaangenaamheden over onszelf accepteren. Dit is echter wat er nodig is om eenwording met onze tweelingziel te bereiken, het is niet allemaal leuk.

Als je in de beginfase van je reis bent en je door een scheidingsfase gaat. Als je tweelingziel iets doet wat je verkeerd vindt. Ze irriteren je, gedragen zich niet zoals je zou verwachten dat ze zouden handelen of (het veelvoorkomende voorbeeld) ze rennen weg van je reis. Het kan ongelooflijk gemakkelijk zijn om te denken dat ze hun gedrag moeten veranderen.

Het is zeer waarschijnlijk dat je tweelingziel gewoon je eigen onaangenaamheden naar je terug spiegelt. Ik heb dit al eerder gezegd (en ik zal het waarschijnlijk nog een keer moeten zeggen), het kan gemakkelijk zijn om het gevoel te hebben dat de tweelingziel renner degene is die niet alles doet wat ze kunnen om je tot een eenheid te brengen.

De waarheid is (het is altijd zo) dat als je er nog niet bent, jullie nog geen van beiden klaar zijn. Het ligt niet allemaal aan hen of aan jou.

Maar spiegelen met tweelingzielen is er niet om te proberen je een slecht gevoel te geven. Wanneer je de positieve eigenschappen in je tweelingziel ziet, zijn deze ook een weerspiegeling van jou. Bovendien kan het een ongelooflijk krachtig hulpmiddel zijn om jullie beiden dichter bij Union te brengen.

Voorbeeld 3:

Stil zijn/geen contact;
Een meest voorkomende reden dat tweelingzielen rennen/stil zijn, is vanwege angst. Een angst voor liefde, een angst voor toewijding, angst voor intimiteit, angst voor de verbinding, angst voor verlating. Al deze dingen zullen wederzijds zijn, als het de reden is. Het zijn allemaal kernwonden en tweelingzielen delen dezelfde kernwonden!

Houd er rekening mee dat dit slechts een paar voorbeelden zijn van angsten die tweelingzielen hebben.

Als je een van deze angsten hebt, zal je tweelingziel ze spiegelen met rennen of stil zijn. Als deze angsten worden onderdrukt, zal de stilte alleen maar langer en langer worden. Het is bedoeld als spiegel voor de kernwond die je negeert, zodat je hem kunt helen. Hoewel dit voelt als het einde van de wereld, als wreedheid… is dit een daad van (harde) liefde, meestal gepland door je hogere zelf.

Om dit te genezen, vraag jezelf af… heb je enige angst rond deze verbinding? Zelfs angst voor verlating? Zo ja! Nu weet je waar je het genezingsproces moet beginnen.

Als je jezelf op wat voor manier dan ook negeert, zal je tweelingziel je negeren. Dit is opnieuw bedoeld om een ​​gebrek aan eigenliefde te weerspiegelen als een kernwond, niet om je pijn te doen. Als je tweelingziel je ooit negeert alleen maar om je pijn te doen, zijn ze niet je tweelingziel.

Het is ook zeer waarschijnlijk dat als je jezelf op wat voor manier dan ook negeert, je tweelingziel dat ook is. Het wordt dus nog belangrijker om je te concentreren op je zelfzorg, zelfliefde en zelfgenezing! Dus je tweelingziel zal dit spiegelen.

Als een van jullie mede-afhankelijk van elkaar is of was voor liefde, geluk en zorg, dat is wat je tweelingziel spiegelt met hun stilte! Nogmaals, dit wordt goddelijk geleid door je hogere zelf, zodat jullie allebei sterker kunnen worden.

Om dit te genezen, praat tegen jezelf als een liefhebbende ouder. Praat met je innerlijke kind. Schaduwwerk doen. Licht werk doen. Trakteer jezelf elke dag op een mooi moment! Zorg goed voor jezelf fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Spiegelen gebruiken om Union te bereiken.

We horen vaak termen en adviezen als ‘ken jezelf’ of ‘zelfliefde’. Alleen mensen zijn niet ingesteld om de waarheid in zichzelf zo gemakkelijk te zien. Het is ongelooflijk moeilijk om jezelf echt te kennen, omdat we onszelf constant deze kleine leugens vertellen. We doen het allemaal. Dat hoort gewoon bij het mens zijn.

Deze kleine leugens zijn echter niet bestand tegen een tweelingziel verbinding. Je tweelingziel ben jij. Het is de andere helft van je ziel in een ander lichaam. Je kunt de waarheid niet voor hen verbergen op dezelfde manier als zij het niet voor jou kunnen verbergen. In plaats van de onaangenaamheid te negeren van het zien van je eigen problemen die voor je liggen, moeten we het gebruiken. Dat brengt ons bij de spiegeloefening.

Wat is de Spiegeloefening voor Tweelingzielen?

Ik heb een aantal verschillende variaties van spiegeloefeningen gezien, maar het basisidee is altijd hetzelfde. Het is een manier om verbinding tussen jullie twee te gebruiken en spiegeling te gebruiken om jullie beiden dichter bij Union te brengen.

Om eenheid te bereiken moet je jezelf en je tweelingziel accepteren. Als koppel en individueel. De positieve en de negatieven. We hebben het hier over echte onvoorwaardelijke liefde. Niet meer weglopen van onszelf of ons spiegelbeeld.

De spiegeloefening helpt je de gebieden te vinden en ermee om te gaan waarop je je moet concentreren om zowel jou als je tweeling te helpen Union te bereiken. Soms kan het moeilijk zijn om door te gaan, maar de resultaten kunnen absoluut de moeite waard zijn. Het is ook vrij rechttoe rechtaan.

  • Formuleer het grootste probleem waarmee je tijdens jouw reis wordt geconfronteerd. Neem hier de tijd voor en wees er zo eerlijk mogelijk over. Schrijf het bij voorkeur op papier. Bijvoorbeeld: “Mijn tweelingziel behandelt me ​​niet zoals ik behandeld wil worden”.
  • Schrijf het nog een keer, maar verwissel dan de zelfstandige naamwoorden en richt de boodschap op jezelf. Dus voor dit voorbeeld zou het worden: “Ik behandel mezelf niet zoals ik behandeld wil worden”. Vraag jezelf nu af of die bewering waar is.
  • Nogmaals, neem hier de tijd voor en neem geen overhaaste beslissingen. Het kan soms moeilijk zijn om de waarheid te zien, maar hoe meer je deze oefening doet, hoe sneller je zult zien wanneer je tegen jezelf probeert te liegen.
  • Als je ontdekt dat er waarheid in zit, moet je jezelf afvragen wat je zou moeten doen om te genezen.

Spiegelen is zo verdomd handig

Niemand hoort me graag praten over het spiegelen van tweelingzielen. Het is niet zo leuk of sexy als het gebruik van meditatie om aan jezelf te werken.

Tweelingziel relaties zijn eerlijk. Je kunt tegen jezelf liegen, maar je kunt niet liegen tegen de connectie. Soms worden we daardoor geconfronteerd met dingen die we eigenlijk liever niet in onszelf onder ogen zien, maar dit is precies wat er nodig is om samen die volgende stap te zetten.

Trap niet in de val door te denken dat het allemaal aan je tweelingziel ligt. Wat ze ook doen, vereniging zal alleen plaatsvinden als ze zich concentreren op het helen van zichzelf en jij op het helen van jou. Het is gemakkelijk om ze de schuld te geven en tegen het universum te schreeuwen. Alleen op het moment dat je actief begint te werken om jezelf te verbeteren, werkt spiegelen in jouw voordeel. Ze zullen beginnen te spiegelen en zich ook voorbereiden op de vereniging.

Geen twee tweelingziel reizen zijn ooit precies hetzelfde. Natuurlijk praten we over tekens en patronen die velen van ons ervaren, maar er zijn altijd variaties. Het pad naar je tweelingziel vereniging zit vol valkuilen. Valse tweelingzielen, twijfel en pijnlijke scheidingsfasen. Het kan het moeilijkste zijn waar we ooit doorheen zullen gaan, en het is het uiteindelijk nog steeds waard.

Als je verdere begeleiding wilt, neem dan een paar minuten de tijd om me te vertellen over je reis tot nu toe (inclusief eventuele spiegeling) en vraag een tweelingzielen reading aan. Geef gewoon eerlijk en zo gedetailleerd mogelijk antwoord. Alles wat je me vertelt, zal strikt vertrouwelijk zijn.

Liefs,
Wendy