Terug in je Kracht Traject

Tijdens het Terug in je Kracht Traject is er alle ruimte voor verschillende onderwerpen, blokkades en (oude)patronen die jou in je dagelijkse leven tegenhouden. Ik ondersteun jou vanuit mijn intuïtie en wat jij nodig hebt. Ik bewandel samen met jou je pad en onderweg gaan we kijken waar jij behoefte aan hebt. Zo kan jij tot nieuwe inzichten komen, die je vervolgens gaat integreren in je dagelijkse leven. Het Terug in je Kracht Traject duurt 3 maanden.

Verdiepend (intake)Gesprek

We starten eerst met een verdiepend gesprek waarbij we gaan kijken hoe jij en jouw huidige situatie ervoor staat. En gaan we samen kijken waar op dit moment persoonlijke blokkades zitten.

Bij dit traject krijg je de keuze om samen met mij in een kano te stappen. Dit is een heel leuk aanbod die ik je wil aanbieden om zo meer verbinding te krijgen met jezelf.

1-Daagse Kano Sessie

Tijdens deze heerlijke 1 daagse kano sessie (woensdag of donderdag) neem ik je mee op in een prachtige zelfgemaakte houten kano. Lekker peddelen door de natuur en over het water. Daar waar jij je mag verbinden met jezelf en met alle elementen die Moeder Natuur te bieden heeft. 1 hele dag helemaal voor jouw alleen en om helemaal tot jezelf te komen. Kanovaren zal je helpen de rust te ervaren die je verdient om zo dichterbij jezelf en tot nieuwe inzichten te komen.

Als extraatje bovenop:
+ 3x algemene reading (1 reading per maand & 1 x tijdens kanoën)
+ 1x energie release & healing (1 x op afstand)
+ Een prachtig kaarten deck met affirmaties en een mooi kaartendeck met adviezen van spirit
+ Een dagboek om je nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en dankbaarheid in op te schrijven
+ Nazorg

Wendy Senang Kanosessie (1)

Je gaat met mij mee in deze prachtige met de hand gebouwde kano bestaande uit ceder houten strips. Dit model heet de Bob Special en is een hele fijne kano met een grote stabiliteit.

3-Daagse Kano Sessie

Tijdens deze heerlijke 3 daagse kano sessie (dinsdag, woensdag & donderdag) neem ik je mee op reis door de natuur en over het water in een prachtige zelfgemaakte kano. Daar waar jij je mag verbinden met jezelf en met alle elementen die Moeder Natuur te bieden heeft. Drie dagen om helemaal tot jezelf te komen. Kanovaren, slapen onder de sterren en meer zal je helpen de rust te ervaren die je verdient om zo dichterbij jezelf en tot nieuwe inzichten te komen.

Als extraatje bovenop:
+ 3x algemene reading (1 reading per maand & 1 x tijdens kamperen)
+ 2x energie release & healing (1 x tijdens kamperen & 1 x op afstand)
+ Een prachtig kaarten deck met affirmaties en een mooi kaartendeck met adviezen van spirit
+ Een dagboek om je nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en dankbaarheid in op te schrijven
+ Nazorg

Energy Release & Healing Sessie

Een Energy Release & Healing is het energetisch loslaten en helen van energie wat niet meer werkt voor jou. Je mag uiteraard zelf voelen wat op dat moment bij je past. Je krijgt wat je in het hier en nu mag verwerken. Het is “energiewerk” wat op vele lagen die in jou liggen gedaan wordt om zo meer ruimte en vrijheid te creëren voor jou. Een Energy Release & Healing brengt je inzichten en handvatten om aan de slag te gaan met jezelf. Door het helen van de energie ontstaat er stroming en komt er ruimte voor inzicht, compassie, verbinding, intuïtie en liefde. En zo kom je weer een stukje dichter bij jouw authentieke zelf.

Vooraf aan de Energy Release & Healing gaan wij jouw intentie zetten om duidelijk aan te geven wat je wilt manifesteren of hoe je zou willen dat iets verloopt. Een intentie geeft je zelfvertrouwen en rust. Je focus wordt beter en je krijgt meer inzichten binnen die je helpen je doel te realiseren.

Reading Sessie

Ik gebruik verschillende tarot-/orakeldecks voor een reading. Ik ga intuïtief af op de decks die passen bij jouw vraag. Met een reading kun jij meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke proces.

Nazorg

Het kan zijn dat je op momenten merkt dat je even tegen die muur aanloopt of getriggerd wordt. Dan kan je mij via een e-mail jouw bericht, vraag of inzicht sturen zodat ik jou zo snel mogelijk kan ondersteunen. Zo blijft jouw energie stromen en kunnen we sneller door jouw (oude)patronen en vicieuze cirkels heen. Zodat je vanuit de juiste instelling en energie weer stappen kunt zetten die goed voelen voor jou.

Na elke sessie blikken we even terug op wat er is veranderd en kijken we wat er op dat moment nog voor je nodig is. Wil je toch nog langer gebruik maken van mijn ondersteuning en begeleiding dan kan dat natuurlijk in overleg.

Ja, ik wil graag Terug in mijn Kracht komen

Graag zou ik nog enkele gegevens van je willen

Liefs,
Wendy