WhatsApp

06-28919586

E-mail

info@wendy-senang.com

Bereikbaar

Ma/Di/Do/Vrij: 10:00-16:00 uur

Hi! Ik neem je graag mee in mijn droomproject.

Mijn naam is Wendy, ik ben een natuurmens en geloof in de krachten van het verbinden en samenwerken. Als persoonlijk coach, energetisch heler, intuïtief tarot lezer en masseur ondersteun ik nu mensen in hun bewustzijnsproces.

Dit wil ik heel graag gaan doen in een vorm van een vrouwen- en/of mannencirkel, met ademwerk sessies, (klank)meditaties, dans, muziek, creatieve sessies, energy release & healing, ceremonies, retraites. En dit allemaal in een yurt waar een veilige en ontspannen sfeer gecreëerd wordt waar jij jezelf kan zijn en aan jezelf wilt werken. Na een sessie kunnen er inzichten verkregen worden en zal het emotionele blokkades opheffen. Ik wil jou ondersteunen in je transformatie naar je authentieke zelf.

Daarom vraag ik om jullie steun, ik kan dit niet alleen.

Om mijn missie uit te kunnen breiden heb ik deze steunactie opgezet voor de aanschaf van een yurt (met toebehoren) om zo een fijne community tot bloei te brengen.

De yurt (€10.000,-), waar alle magische dingen moeten gaan gebeuren, moet gefinancierd worden. Daarbij moet ik rekening houden met: de aanschaf van de yurt, een verwarmd platform bouwen, de vervoers- en opbouwkosten en alle man-/vrouwkracht die ook een drankje en hapje nodig hebben.

Voel jij dat je wilt bijdragen aan mijn droomproject? Mee wilt bouwen aan een mooie wereld vol samenwerking, verbinding en liefde? Help mij dan! Alle beetjes zijn welkom, groot of klein.

Ik ben je enorm dankbaar voor je bijdrage en support!

Liefs,
Wendy