Sjamanisme

Spirit had andere Plannen met Mij

Mijn dag begon een beetje rommelig, ik wilde het op mijn manier doen, maar Spirit had andere plannen met mij!

Ik had een planning voor mijzelf gemaakt wat ik allemaal wilde gaan doen vandaag. Maar eerst moest ik maar gaan wandelen met de hond, zei Spirit. Met dat ik naar boven liep om sokken aan te trekken lees ik het woord ‘wandelen’ op een blaadje van school van mijn zoon…OK! Wandelen it is!

Maar voordat ik de deur uit mocht moest ik nog eerst even wat neerkrabbelen op een papiertje, anders zou dit verhaal al helemaal niet tot stand zijn gekomen. Aangezien ik het moeilijk vind om even een verhaal van wat ik heb meegemaakt zo op te schrijven, moest ik deze notities maken. Ik kreeg vandaag wel heel veel inzichten tegelijk….doen, doen, doen! vertrouwen, vertrouwen, vertrouwen!

Het was heerlijk buiten, ondanks de plaatselijke buien. Ik hou wel van stromachtig weer en het sloot ook weer mooi aan met de ceremonie en inwijding van Maria Sakapana die ik afgelopen dagen heb gedaan.

Tijdens de ceremonie gebruik je salie of palo santo, deze steek je aan en de rook staat dan voor de wind. Na wat andere handelingen neem je een veer in iedere hand. Hiermee roep je de energie van Maria Sakapana en de 4 windrichtingen aan. Met deze veren maak je ook wind!

Dan ga met je veren langs je hoofd, nek en je schouders. Dit doe je zodat dit gebied zich goed kan openen. En dan laat je het stormen van binnen!

Nou, dus dit mocht ik van Spirit dus nog letterlijk even tijdens een wandeling ondervinden, storm!

Tijdens de wandeling had ik nog wat mooie khuya’s gevonden. Ik vroeg ook om een mooie steen in hartvorm, maar ik vond er een die ik gelijk op mijn borstkas voelde. Geen hartvorm maar wel eentje die op zijn ‘plek’ viel. Ik had er al eentje voor deze chakra, maar dit was mijn nieuwe khuya. Deze staat in verbinding met Nusta Dona Teresa, hartchakra.

We zitten ook in de energie van het naar buiten brengen, spreken, communiceren. Dus daarom pushed Spirit mij om nu maar eens mijn verhalen te gaan delen (met in de toekomst YouTube, hoor ik ;))

Dus nu ben ik dit verhaal aan het schrijven! Ja Spirit leidt mij wel in banen zo 🙂 Zoals deze pijl mij leidde naar mijn mooie khuya’s.

Dan ga ik zo een tweelingzielen reading doen voor een van mijn leden in de groep. En dan heb ik al wat voorbereidingen gedaan voor de volgende opdracht van Avalon. Mijn Inca altaar inrichten….Hierover binnenkort meer….

Fijne dag lieverds!
Liefs,
Wendy