Het Inca Altaar (Medicijnwiel)

Gisteren heb ik mijn Inca Altaar (medicijnwiel) gelegd. Het enige wat ik nog miste zijn mooie foto’s van mij Opa, Overgroot oma en Neefje. Deze had ik er graag bij willen hebben op de foto, maar ik heb ze in mijn hart, dus ze waren er wel bij voor de foto.

Het Inca sjamanisme een pad van heling gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid en kennis van de Q’eros. Het is een ontdekkingstocht naar de innerlijke wijsheid, kracht en liefde. Het is een innerlijke reis naar zelfontdekking en transformatie. Een reis van het hoofd (Yachay), via het hart (Munay) naar de buik (Lankay). Een reis via de vier windrichtingen om je authentieke Zelf te ontdekken.

Het Inca altaar bestaat uit de vier windstreken. Het Oosten, Zuiden, Westen en het Noorden.
Elke windstreek staat voor een leerweg. Door samen te werken met het Inca medicijnwiel onderga jij een helende reis, jouw reis naar bewustzijn.

Het Oosten (lucht): Helderheid en Verlichting. Met Adelaar/Condor, zie je hoe energie en intentie jouw werkelijkheid creëren en hoe je veel bewuster jouw visie in de wereld vorm kunt geven. Het zaadje is geplant en je gaat manifesteren. Je verzamelt kracht, visie en inzicht om op jouw ware bestemming aan te komen.

Het Zuiden (vuur): Liefde en Vertrouwen. Slang Sachamama, neemt je mee om het verleden los te laten zoals een slang haar huid loslaat. De lading van ervaringen uit het verleden wordt intensief verwerkt en dit helpt je om met nieuwe ogen naar jezelf en naar de wereld om je heen te kijken.

Het Westen (water): Introspectie en Transformatie. Jaguar Otorongo, nodigt je uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten en beperkende voorouderpatronen los te laten en geeft je de ruimte om het nieuwe onbekende te omarmen.

Het Noorden (aarde): Kennis en Wijsheid. Kolibrie, laat je zien hoe je vanuit rust en stilstand een nieuwe wijze van ‘zijn’ kunt toepassen. Je gaat je leven zien als een reis van transformatie en groei. Het leven krijgt meer diepgang en betekenis.

Liefs,
Wendy

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.