WhatsApp

06-28919586

E-mail

info@wendy-senang.com

Bereikbaar

Ma/Di/Do/Vrij: 10:00-16:00 uur

Op deze pagina vindt je korte verhalen van mijn klanten.

Word je na het lezen van deze recensies geïnspireerd? En wil jij daarna ook met jezelf aan de slag? Wil jij inzichten ontvangen en jouw schaduwkanten eens goed aankijken en onderzoeken waar jouw blokkades liggen? Wil jij een blij (senang) leven leiden? Neem dan contact met mij op en dan gaan we samen kijken wat er nodig is om jouw te ondersteunen op jouw pad.

Misschien kan een Reading of een Energy Release & Healing jouw net even in de goede richting duwen. Het gaat hier om je durven over te geven aan het NU en zelfvertrouwen op te bouwen zodat jij elke keer weer een stukje dichterbij je authentieke zelf komt, je ziel.

Het bewustzijnsproces is zeker geen race, dit gaat stap voor stap, met diepe dalen en hoogtepunten. En die hoogtepunten worden er steeds meer en worden steeds sterker en duren steeds langer. Totdat het (pijn)stuk/blokkade dat in de weg zat je niet meer zal tegenhouden in jouw diepe hartsverlangen, je zielskeuzes. Jij komt steeds krachtiger en moediger in jezelf te staan, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. De weg naar een blij (senang) leven!

Liefs,
Wendy