Mijn Verhaal

Wendy Senang Blij in het leven staan

Wie is Wendy? Tja, ik weet dat het niet altijd gemakkelijk is om jezelf bloot te geven aan de buitenwereld. Vooral als je denkt dat je voor gek wordt verklaard of niet wordt geaccepteerd om wie je bent of omdat je denkt dat er toch niemand is die naar je luistert. En dat is het ém nou…dat denken, dat doet je de das om.

In 2017 ben ik thuis komen te zitten met een burn-out. Na een werkweek van 80 uur inclusief mijn gezin en financiële zorgen had dit ook niet anders kunnen lopen. Ik kan niet precies zeggen hoe lang de burn-out heeft gespeeld, maar uiteindelijk pakte ik wel het creatieve stuk weer op in 2019. Ik denk dat dit ook een volgende stap was in loslaten en balans vinden. Want in 2020 voelde ik dat ik heel graag meer wilde gaan leven vanuit mijn authenticiteit en minder vanuit het denken, mijn hoofd.

Zodoende ben ik een periode van transformatie doorgegaan met daarbij steun van een fijne vriend, zielsverwant. Hij heeft mijn wereld op z’n kop gezet maar daardoor wel kunnen doorpakken in 2021. Eind 2020 heb ik mijn relatie na 11 jaar verbroken en ben een ander pad in geslagen.

In 2021 kwam ik het fenomeen tweelingzielen tegen, dit nadat ik het gevoel had mijn tweelingziel ontmoet te hebben, de fijne vriend. Wie later achteraf een fijne vriend was en nog is, met een zielsverbinding, verder niets. En zo ben ik vanaf die tijd tot nu al ruim twee jaar in transformatie gegaan en is er in de tussentijd veel op mijn pad gekomen. Zo ben ik ook na 30 jaar weer mijn soulmaatje tegen gekomen.

Ook deze connectie heeft veel losgemaakt bij mij en doet het nog steeds. Uit eigen ervaring weet ik dat het leven periodes kan hebben die erg zwaar voor je kunnen zijn. En soms heb je hulp nodig om je weg eruit te vinden. Zelf weet ik dat mijn eigen gedachten mij het leven moeilijk kunnen maken. Het is dan belangrijk om deze gedachten los te laten en de emoties die erbij komen te doorvoelen om zo ruimte te creëren die nodig is om verdere stappen te kunnen nemen naar een senang leven.

Ik merk dat ik steeds dichter bij mijzelf kom en mijn pijnstukken makkelijker kan loslaten en emoties makkelijker kan verwerken. Ik kan beter aanvoelen wat wel of niet goed voor mij is. Ik raak meer in balans en leer steeds meer vertrouwen op mijn intuïtie.

Omdat ik jou zoveel mogelijk wil ondersteunen in jouw bewustzijnsproces kan ik jou met een Intuïtieve Reading je inzichten geven binnen jouw proces. Ook wil ik je laten ervaren wat een Energy Release & Healing voor je kan betekenen om ook hier jou te kunnen ondersteunen in je transformatie naar je authentieke zelf.

Iedere reading en healing is uniek en is afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Een moment voor jezelf om inzichten te ontvangen, om te ontspannen, tot rust te komen en te beleven wat een Reading of Energy Release & Healing voor je kan doen.

Ik hoop je snel te mogen ontvangen.

Lieve groet,
Wendy