3 Sterrenbeelden meest beïnvloed door Oktober Nieuwe Maan Eclips

We hebben niet alleen een nieuwe maan in Schorpioen die vandaag 25 oktober arriveert, maar het is ook een gedeeltelijke zonsverduistering. Dit zal een behoorlijk astrologische gebeurtenis worden, en we zullen allemaal de effecten voelen. Maar er zijn drie sterrenbeelden die kunnen verwachten dat ze de energie van deze nieuwe maan-zonsverduistering het sterkst zullen voelen. 

Een Snelle Blik op de Gedeeltelijke Zonsverduistering van de Nieuwe Maan

De nieuwe maan van deze maand in Schorpioen piekt op 25 oktober en zou de overeenkomstige gedeeltelijke zonsverduistering in Schorpioen kunnen resulteren in een aantal onverwachte (en mogelijk positieve) verrassingen die onze kant op komen, naast het toneel vormen voor een transformatie of wedergeboorte.

Telkens wanneer we een zonsverduistering hebben, staat de maan tussen de zon en de aarde, en zonsverduisteringen brengen onverwachte zegeningen en helpen ons meer met ons Universele pad te verbinden.

Verduisteringen kunnen ons ook een beetje wanordelijk laten voelen, dus hoewel het nieuwe maan is, is het niet per se nu de tijd om al iets te manifesteren. Dingen gebeuren buiten onze controle, dus het is echt de beste tijd om het onbekende te vertrouwen.

En hoewel we allemaal kunnen verwachten de energie van deze belangrijke astrologische gebeurtenis te voelen, zijn er in het bijzonder drie tekens die het meest zullen worden beïnvloed.

Opmerking: het volgende is van toepassing op zon, maan en opkomende tekens, en/of als je drie of meer plaatsingen in een van deze tekens hebt.

De 3 Sterrenbeelden die het meest worden Beïnvloed

1 . Schorpioen

Zoals je misschien al geraden hebt, zul je het het meest voelen wanneer een bepaalde astrologische gebeurtenis in je sterrenbeeld plaatsvindt. Dus natuurlijk, onder deze gedeeltelijke zonsverduistering van de nieuwe maan in Schorpioen, zal iedereen met prominente Schorpioen-plaatsingen (zon, maan, opkomend) waarschijnlijk zijn verhoogde energie voelen.

Gelukkig voor Schorpioenen ben je goed gewend aan de diepe, donkere wateren die bij je teken horen. Terwijl andere plaatsingen van de dierenriem verloren kunnen voelen in de diepte, waarschijnlijk ben jij het meest ontvankelijk voor de voordelen van deze nieuwe maan en gedeeltelijke zonsverduistering.

2 . Stier

Tegenover Schorpioen op het dierenriemwiel zit Stier, dit teken kan ook een bijzonder krachtige nieuwe maan verwachten. Om nog maar te zwijgen van de aanstaande volle maansverduistering in Stier die over een paar weken volgt op 8 november 2022.

Deze periode van twee weken opent een portaal voor snelle en intense verandering, en Stier zal erg gefocust zijn op het ontcijferen en verankerd zijn in hun waarden, evenals nadenken over hun eigenwaarde en hoe ze trouw kunnen blijven aan zichzelf.

Omdat de attributen van Stier het tegenovergestelde zijn van Schorpioen, vullen ze elkaar heel goed aan. En omdat de komende volle maan een voorbeeld zal zijn van dingen rond Stier-thema’s, zal dat een heel sterke energie voor Stier-plaatsingen zijn.

3 . Weegschaal

Weegschalen kunnen ook een paar dingen verwachten, in het bijzonder onder deze gedeeltelijke zonsverduistering van de nieuwe maan. Ze kunnen namelijk op dit moment vooral worden gefixeerd in thema’s van Stier, waaronder geld, stabiliteit, veiligheid en hun gevoel van geaardheid.

Deze eclips-energie legt veel druk op Weegschalen om echt opnieuw naar hun bronnen te kijken, maar dit is niet per se de tijd om te manifesteren, maar eerder om te vertrouwen op je vermogen om voor jezelf te zorgen als eclipsseizoen doorgaat.

Zelfs als je geen Schorpioen, Stier of Weegschaal bent, betekent dat niet dat deze gedeeltelijke zonsverduistering van de nieuwe maan je op de een of andere manier niet zal beïnvloeden. We kunnen allemaal onder deze nieuwe maan in die spookachtige sfeer van Schorpioen leunen , maar als je een van die drie tekens bent, weet je nu dat je extra voorbereid moet zijn.

Liefs,
Wendy

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.