Jouw Persoonlijke Poster

Wil jij op jouw energie, horoscoop of totemdier jouw persoonlijke poster ontvangen?

Deze persoonlijke poster staat voor jouw verbindende en liefdevolle spirituele energie. De helende kleuren geven je dat wat nodig is voor jou. Door mij energetisch te verbinden met jou (via visualisatie), mag ik jouw energie ontvangen en dit vastleggen in kleuren.

Kies je voor je horoscoop of totemdier, dan ook verbind ik mij energetisch met jou om zo ook de helende kleuren te ontvangen en hier een mooie samenhang van te maken. Je krijgt bij jou poster een boodschap met inspiratie en inzichten.

Je kan kiezen uit verschillende afmetingen. Jouw poster is van stevig houtvrij gesatineerd (glanzend) papier wat er ook kwalitatief goed uit ziet. De licht glanzende laag geeft direct een luxueuze uitstraling aan je poster. Jouw poster wordt in een stevige kartonnen rol opgestuurd.

Eenmaal thuis gekregen voel dan waar je deze poster een mooie plek gaat geven. Want het verdient echt een speciaal plekje in je huis.

In deze galerij vindt je al enkele persoonlijke posters.

Ik hoop jou ook binnenkort een mooie persoonlijke poster te mogen toesturen.
Liefs,
Wendy

Ja, ik wil graag een Persoonlijke Poster

Geef hieronder aan welke formaat je wilt

Graag zou ik nog enkele gegevens van je willen

Belangrijke notitie:

1: Jouw poster komt niet in een frame.
2: Ik geef alleen door op papier wat de energie en mijn gidsen mij doorgeven.
3: Je ontvangt alleen je geld terug als een bestelling niet door kan gaan. Niet als je je achteraf bedenkt.