Maar ik voel het toch? Dus dan is het toch zo?

Goedemorgen lieverds,
Hoe gaat het met jullie? De afgelopen dagen overleefd, met die volle maan?

Ik heb er best wel last van gehad, hoofdpijn en rauw gevoel in mijn keel. Ik was het hele weekend helemaal alleen thuis, dat was precies goed gepland. Ik had alle tijd van de wereld (niet eens op de tijd gelet) en heb extra goed voor mijzelf gezorgd.

Ik heb ook hele rare dromen gehad, waar normaal een mooi verhaal is, was het de laatste dagen van de hak op de tak. Ik kon er weinig mee, wel bezig geweest met details. Op mijn nachtkastje ligt een dromenboek, daar werk ik al heel lang mee, en dat zorgt ervoor dat ik meer duidelijkheid krijg over mijn droom en dan ga ik voelen waar het zit. Zo krijg ik meer inzichten.

Vanaf vorige week woensdag ben ik ook mijn meditaties vaker gaan doen, dit helpt mij echt om de zware energie uit mijn lijf te krijgen. De lichtere energie die ervoor in de plaats komt is zo fijn! En ik merk dat ik dus ook veel meer open sta om informatie te ontvangen, mijn intuïtie staat ook meer op scherp op een of andere manier…waardoor er toch weer een ego twijfeltje om de hoek komt kijken, die zegt dat dit nieuwe intuïtie stukje niet klopt…dat maakt je weer onzeker. Maar ik voel het toch? Dus dan is het toch zo? Dat geeft dus wel aan dat ik dus groei en dit grotere nieuwe stuk intuïtie mag omarmen.

Wat betreft mijn TZ…ik had een mooie tz-legging van Shirley op zondag. Deze was fijn en positief. Mijn TZ wilt aftasten…hmmm jah, wat? Hij is al weken stil, ontwijkend gedrag. Toch wil ik er voorzichtig mee zijn met die connectie die we allemaal zo graag willen. Er zullen unions gaan ontstaan, daar ben ik zeker van, maar….De DM’s zijn afgelopen dagen best uit hun comfizone gepushed, en nu voel ik dat er een heleboel DM’s nog helemaal niet klaar zijn voor een Union of connectie. Ze stappen weer terug naar hun ex-partner, of gaan scharrelen. Dat geeft dus ook aan dat wij, dames, hardleers zijn en weer terug gegooid worden op onszelf! Weet je dat doet best pijn! Ik weet waar mijn stuk ligt, afwijzing. Ik krijg dan ook alle signalen binnen dat mijn TZ weer iets aan het opbouwen is met zijn ex of een nieuwe vriendin heeft…is dit nou dat stukje sterkere intuïtie of is hier het egootje bezig?

Liefs,
Wendy

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.