Blij (senang) in het Leven staan!

Senang is afkomstig uit het Maleis en betekent; blij, fijn, gelukkig. “Orang yang senang hidupnya”…”Een mens die blij in het leven staat”

Heel veel van jouw lichamelijke klachten komen voort uit oude overtuigingen, oude patronen en pijnstukken uit het verleden. Deze klachten kunnen een blokkade zijn of worden om een gelukkig leven te leiden.

Wij hebben een ziel en deze is door opgelegde conditioneringen afgesloten van jouw bestaan, jouw Zijn, jouw waarheid. Het ego speelt de baas en hierdoor kan jij niet volledig jouw leven leiden waar jij gelukkig van wordt.

Om aan jouw blokkades te werken is kracht en moed nodig. Het onderbewuste wordt laag voor laag afgepeld om zo dichterbij jezelf te komen, zodat jij vanuit jouw waarheid mag gaan leven. De keuzes die je wilt maken komen dan vanuit jouw zielsverlangen en niet meer vanuit een angstig hoofd (het ego).

Zo werd mij duidelijk dat mijn blokkade afwijzing en verlatingsangst was. Ik had ook altijd het gevoel dat ik mij maar moest bewijzen door mensen te gaan pleasen, mij aanpassen aan een situatie om er maar bij te blijven horen. Zodat ik mij niet meer alleen hoefde te voelen of enige waardering zou krijgen. Ik was ook erg perfectionistisch, dat alleen maar aangaf dat ik dus ergens voor wegvluchtte. Het is mij nu heel duidelijk geworden dat ik daar geen angst meer voor hoef te hebben.

Men is nooit ‘uitgeleerd’ en ik zal ook nog steeds blijven groeien. Maar dat is het mooie van dit leven. Mijn proces heeft mij al wel heel veel gebracht. Meer rust en respect voor mijn lichaam, mijn eigen grenzen bepalen, mijn geestelijk welzijn is gegroeid en veel meer zelfvertrouwen ontwikkeld.

Energie kan vast gaan zitten in het lichaam waar sprake is van lichamelijk letsel of zelfs emotionele pijn. Na verloop van tijd kunnen deze blokkades ziektes veroorzaken. Blokkades kunnen aanvoelen als bijvoorbeeld schouderklachten, hoofdpijn of rugpijn. Deze pijnen belemmert je in je dagelijks leven, maar zijn signalen van een onbalans tussen geest en ziel.

Wil jij weer in je kracht komen te staan en dieper ingaan op het zoeken naar jouw zielsverlangen en het ego wat meer sussen? Dan kan ik met een Energy Release & Healing of een Reading je daarbij proberen te helpen om jou meer in balans te brengen. Gedurende een Energy Release & Healing of een Reading kunnen er inzichten verkregen worden en het emotionele blokkades opheffen.

Uit eigen ervaring weet ik dat het leven periodes kan hebben die erg zwaar voor je kunnen zijn. En soms heb je hulp nodig om je weg eruit te vinden. Zelf weet ik dat mijn eigen gedachten mij het leven moeilijk kunnen maken. Het is dan belangrijk om deze gedachten los te laten en de emoties die erbij komen te doorvoelen om zo ruimte te creëren die nodig is om verdere stappen te kunnen nemen naar een senang leven.

Dus wil jij ook blij in het leven komen te staan? Dan kan je contact opnemen via het contactformulier of een aanvraag doen voor een Energy Release & Healing of een Reading.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Liefs,
Wendy