Energie

6 Manieren om Negatieve Energie te Herkennen en te Verwijderen

De energie waaruit je bestaat, is dezelfde energie die bomen, bergen en de stoel waarop je zit samenstelt. Ons lichaam straalt voortdurend onze energie-aura uit die zich vele meters van het lichaam uitstrekt. Op dezelfde manier absorberen we ook de energie die wordt uitgestraald door de mensen om ons heen.

Deze energie wisselt informatie uit met alles waarmee het in contact komt en helpt ons verbinding te maken met een kosmische hoogte. Elke gedachte, handeling of intentie die negatieve emoties zoals woede, jaloezie, verdriet, afgunst reactie in ons oproept, kan als een bron van negatieve energie worden beschouwd. Evenzo kan alles dat positieve reacties oproept, zoals liefde, geluk, vreugde en tevredenheid, als positieve energie worden beschouwd.

Het welzijn en de vitaliteit van een individu zijn sterk afhankelijk van het soort energie dat ze opnemen en uitzenden door middel van uitwisselingen.

Als je een empath, een helderziende of een zeer gevoelig persoon bent

Als je een empath, een helderziende of een zeer gevoelig persoon bent, zul je vatbaarder zijn voor energievelden in je omgeving. Is het je ooit opgevallen dat je je op bepaalde plaatsen plotseling ziek, ongemakkelijk, rusteloos of gewoon uitgeput voelt? Heb je soms het gevoel dat een dreigend onheil over je heen hangt, maar kun je de reden niet helemaal achterhalen?

Het zou kunnen zijn omdat er negatieve energie in die ruimte zou kunnen zijn. Het kan zijn dat daar een gebeurtenis met een hoge emotionele intensiteit heeft plaatsgevonden of dat er een donkere entiteit of energie in die ruimte aanwezig is.

Een van de belangrijkste indicatoren van negatieve energie in een ruimte kan zijn wanneer je je alleen op die specifieke locatie leeg voelt en je beter voelt zodra je die plek verlaat. Dus hoe kunnen we weten of er een negatieve energie is in een bepaalde ruimte?

Zo herken je de negatieve energie:

1) Voel je je emotioneel uitgeput en moe wanneer je een ruimte binnengaat?

We gaan allemaal door fasen waarin we ons uitgeput en moe voelen. Maar als jij je altijd moe voelt wanneer je een bepaalde kamer binnenstapt of wanneer je fysiek in de buurt bent van een bepaalde persoon, dan kan jouw lichaam weerstand bieden aan de uitgestraalde energie. Ons lichaam is van nature bedreven in het absorberen van energie uit de omgeving en daarom is het zelden onjuist wanneer ons lichaam ons signaleert dat er iets niet klopt of niet klopt. Vertrouw op je instinct.

2) Voel je hoofdpijn, misselijkheid en andere lichamelijke ongemakken wanneer je die ruimte betreedt?

Onze instincten en lichamen zijn veel gevoeliger voor energie dan waar we de eer voor geven. Ze kunnen slechte vibes en negatieve energieën oppikken en zijn ook bekwaam in het onderscheiden van de positieve vibe en het aan ons doorgeven. We zijn ons er bewust niet van bewust wanneer of hoe ons lichaam dat precies doet. Als je enig lichamelijk ongemak voelt, zoals hoofdpijn, misselijkheid of enig ander symptoom dat niet te wijten is aan een bekende aandoening, kan dit zijn omdat jouw lichaam reageert en je waarschuwt voor de aanwezigheid van de negatieve energie in de kamer.

3) Voel je claustrofobisch, paniek, angst of andere intense emoties als je in die ruimte bent?

Telkens wanneer je een kamer binnengaat die negatieve energie heeft, kun jij je claustrofobisch, angstig, rusteloos of in paniek voelen. Het kan je ook intense negatieve emoties laten voelen, zoals woede, verdriet of angst, tot het punt dat je je erdoor overweldigd voelt en zin hebt om te ontsnappen.

4) Als je planten in die kamer zet, hebben ze zelfs niet de neiging om te bloeien.

Negatieve energie heeft niet alleen gevolgen voor mensen, maar kan ook gevolgen hebben voor planten en dieren. Als je merkt dat jouw huisdieren zich vreemd gedragen in een bepaalde kamer of dat planten daar niet de neiging hebben om te bloeien vanwege de negatieve energie die ze hebben geabsorbeerd. Ze kunnen zelfs verwelken en sterven.

5) Ruik je vreemde geuren uit de kamer komen?

Als je plotseling en uit het niets vreemde geuren of muskus in de kamer waarneemt, kan dit ook een teken zijn van de aanwezigheid van negatieve energie in de ruimte.

6) Worstel je in die kamer met slapeloosheid of nachtmerries?

Als er een negatieve energie of aanwezigheid van een negatieve entiteit in de kamer is, kan dit ook leiden tot slapeloosheid of levendige nachtmerries. Als je voelt dat je in een perfecte gemoedstoestand bent, op alle andere plaatsen en alleen alle bovengenoemde symptomen alleen in een bepaalde ruimte ervaart, dan kan het betekenen dat er in die ruimte negatieve energie aanwezig is.

Zo ontdoe jezelf en je huis van negatieve energieën

1) Claim de ruimte

Als je een huurwoning hebt genomen of deze vol staat met oude spullen van iemand anders, kan het zijn dat de plek nog steeds de energie uitstraalt van de persoon die er eerder woonde. Door je kamer op te ruimen van meubels en dingen die oud en ongebruikt zijn, kun je ook ruimte vrijmaken voor meer positieve energie. Je kunt de ruimte claimen door positieve affirmaties te doen, zoals “Ik neem en bezit deze ruimte. Ik kies ervoor om deze ruimte vol positieve energie en liefde te maken.”

Renoveer je persoonlijke ruimte met liefde en warmte, met accessoires die je kalm, gelukkig en gekalmeerd laten voelen. Wanneer je deze positieve vibratie in de plaats plant, zal het alle resterende negatieve energie vervangen en meer positieve gebeurtenissen in je leven aantrekken.

2) Zout

Zout heeft een verbazingwekkend natuurlijk vermogen om negatieve energie te absorberen. Je kunt zout in de hoeken van je kamer strooien en het na een paar uur verwijderen of je kunt ook zout in de waterbak doen en het in de hoeken van de kamer plaatsen en het water na een paar uur laten weglopen.

Zeezout is ook een geweldige manier om jezelf te kalmeren en te aarden. Je kunt een beetje zeezout toevoegen aan je zwemwater. Het helpt bij het aarden en verwijdert ook eventuele negatieve energie als het er is.

3) Salie verbranden

Het branden van witte salie is ook een uitstekende manier om negatieve energie uit elke ruimte te verwijderen. Als je dit verbrandt terwijl je door het huis loopt en het tegen de klok in ronddraait, kan dit helpen om de ruimte vrij te maken van slechte vibes of negatieve energie die zich in je huisruimte zou kunnen bevinden.

4) Sprays

Je kunt de kamer ook zuiveren met sprays met essentiële oliën zoals roos, lavendel of wierook. Deze sprays hebben een rustgevende geur en zorgen ervoor dat u zich verjongd en energiek voelt met positieve energie.

5) Muziek met hoge vibratie

Er is veel muziek met een hoge vibratie die kan helpen om je vibratie te verhogen en ook om de ruimte vrij te maken van negatieve energie. Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie. – Nikola Tesla

6) Kristallen gebruiken

Je kunt ook kristallen gebruiken om de ruimte te zuiveren en te ontdoen van eventuele negatieve energie. Zwarte Toermalijn is een van de meest effectieve kristallen om elke ruimte vrij te maken voor negatieve energie. Honingkwarts is een ander geweldig kristal om te gebruiken bij het manifesteren, omdat het je helpt meer dankbaarheid jegens anderen en positiviteit te voelen.

Het is belangrijk om je kristallen minstens één keer per maand te reinigen. Om ze te reinigen, laat je ze onder gefilterd water lopen, niet onder normaal kraanwater wassen, houd het kristal daarna vast en vraag om hulp.