1 of 3 Daagse Kano Sessie

Tijdens een 1 op 1 kano sessie zit jij bij mij in de kano in het prachtige Nationaal Park Weerribben – Wieden Samen gaan we op ontdekking. Ik begeleid jou tijdens je reis naar jezelf, terug in je kracht.

Soms raak je een beetje verdwaald in je leven. De dagelijkse beslommeringen die je hebt en de automatische piloot die aan staat. Het gaat je misschien wel goed af, alleen ergens voel je toch dat het niet meer klopt. Je gedachten en je gevoel werken niet meer fijn samen. En vooral als je gestel erg gevoelig is voor de subtielste signalen, kan de buitenwereld aanvoelen als één grote overmacht.

Deze overgevoeligheid of hooggevoeligheid kan je tegenhouden om alles uit het leven te halen.

Door in de natuur, tussen alle elementen te vertoefen, kan je zoveel dichterbij jezelf komen. Je verstilt en reflecteert op wat je tegenkomt en ziet. Gedachten dwalen af en je gaat voelen…en de daarbij behorende emoties, die je fijn mag loslaten. Alles mag er zijn! En balans wordt weer hersteld.

Wat wilt de natuur je laten zien? Welke inzichten mag zij jou geven om dichterbij jezelf te komen staan? Waar zit je vast in je energie?

Om alle elementen te ervaren is kanoën een mooie ervaring. Je hebt het water element, het aarde element, het vuur element (de warmte van de zon) en het lucht element (de wind).

Wij kunnen samen op ontdekking gaan naar wat jij nodig hebt om weer terug in je kracht te komen en je senang te gaan voelen. Ik begeleid jou tijdens je reis naar jezelf. Je leert jezelf en je hoog sensitiviteit beter begrijpen en accepteren. Jouw kwaliteiten en valkuilen komen aan het licht. Je gaat uit je hoofd en maakt opnieuw verbinding met je gevoel. Vanuit dit nieuwe gevoel ga je keuzes maken en de juiste stappen nemen naar een blij en gelukkig leven.

Wil jij dit avontuur aan? Stap dan met mij in de kano en kom het ervaren!

Voordelen die Moeder Natuur je geeft

  • Kanoën bevordert de ontspanning van lichaam en geest
  • Dit zorgt ook voor actieve spierwerking waardoor je afvalstoffen gaat afvoeren
  • Door actief in beweging te zijn kom je mentaal makkelijk uit je hoofd en kom je dichter bij je emoties om zo makkelijk weer los te laten
  • De geuren, kleuren, de wind door je haren en de zon, regen of kou op je gezicht stimuleren jouw zintuigen
  • Wat jij buiten ervaart van Moeder Natuur spiegelt wat er binnen in jou afspeelt
  • Moeder Natuur heeft de unieke gave om jou te laten zien waar jij op dat moment behoefte aan hebt, en die jou ondersteuning en inzichten biedt
  • De helende werking van Moeder Natuur zorgt voor wonderen

Praktische Informatie

Deze 1-op-1 kano sessie duurt 1 of 3 dagen. We varen in een rustig tempo en we nemen voldoende rustmomenten. Jouw lichaam zal door het kanoën en of kamperen en de bijbehorende energetische release & healing en reading sessie haar energiefrequentie verhogen. Je zult merken dat ’tijd’ even niet bestaat. Go with the flow!

Ik zorg voor de kano, peddels, zwemvesten en een warme douche bij de 3 daagse sessie. We gaan ook samen koken en eventueel nog wandelen. Je krijgt genoeg ruimte voor jezelf om alles even tot je te laten komen.

Na het boeken van een kano sessie krijg je van mij nog uitgebreide informatie toegestuurd.
Bij slecht weer wordt de kano sessie verplaatst naar een andere dag of week.

Je bent van harte welkom om bij mij een Terug in je Kracht Traject te komen ervaren. Voor vragen kan je altijd even contact met mij opnemen.

Liefs,
Wendy